i_ska 18.05.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witaj to znowu ja Hmmm aranżacja wnętrz, czy musi robić to ten sam architekt co projektował dom, czy każdy inny??? I_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 18.05.2005 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dowolny , jeśli nie zmienia to rozwiązań konstrukcyjnych, jeśli zmienia to potrzebna jest zgoda projektanta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Nulla, strasznie wygląda to okno A biblioteczka cudna Też bym chciała taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 18.05.2005 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzięki za wszystkie dobre słowa, to miód dla mej zbolałej duszy. Okno musimy jutro przywieść do Warszawy skąd pojedzie do fabryki do Lublina, a tam mają się nim zająć jeśli wszystko dobrze pójdzie to trzeba będzie wymienić tylko część ramy , a jak nie to całe skrzydło zobaczymy. W Blibliteczce ( czego nie widać) ma być biurko które dochodzi aż do okna i jest jednocześnie parapetem, i może nie widać tego dokładnie ale te półki są różnych grubości, szerokości i wysokości co przy dobrym wykonaniu ma stworzyć efekt opływających ściany fali, Dodatkowo zmieniamy kształt i położenie łazienki na dole, będzie dużo większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 18.05.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ale fajne te wizualizacje Biblioteka jest po prostu piękna Nulla, macie już ostateczną decyzję kredytową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.05.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Nulla jak tyla światełek to pewnie listwa z przyciskami będzie na 1/2 metra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 19.05.2005 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Luśka - miała być dzisiaj ale jeszcze nic nie wiem Kroyena - na szczęście nie, przyciski są rozmieszczane przy wejsciu do pomieszczeń więc w jednym miejscu nie mamy więcej niż dwa elektryk właśnie nad tym pracuje , jade zobaczyć jak mu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Brawo dla BARDZO ważnego Pana . Szkoda że takich więcej nie sieją!!1Przydałoby się takich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 20.05.2005 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Alfreda nawet nie wiesz jaki wielki kamień mi spadł z serca, już myślałam że będę musiała wydać majątek na naprawę , a tu taki miły akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nulla, czytałam to jak jakiś kryminał! Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Wy się lepiej upewnijcie, że wszyscy członkowie ekipy cieszą się dobrym zdrowiem, bo jeszcze za jakiś czas zarąbane zwłoki znajdziecie w wylewce...żartowałam Dobrze, że się wszystko dobrze (z oknem) skończyło. To bardzo miłe. A salon wygląda cudnie. Kapitalne są takie wizualizacje. Trzymam kciuki za decyzję banku. Acha, i zastanówcie się nad terminem grilla u nas. Jakaś sobota zaraz po Bożym Ciele, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 23.05.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jaguś, z wielką przyjemnością, podajcie termin a my postaramy sie dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.05.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witaj Nulla No kochana, nie za dobrze byś chciała decyzję w 4 dni , ja też swoje odczekałam a miało być w 4 dni a było 4 * 15 = 60 dni tyle czekałam przez tą całą biurokrację tj: decyzje i podpisanie umowy. . Życzę pwodzenia i rychłej decyzji bo to już lekka przesada z ich strony I_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 24.05.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Nulla, Nie martw siebardzo - nawet jeśli kredyt w dwóch transzach, to nie jest tragedia. Zalezy od banku, ja mam w PKO BP i kontrole odbywają się dosyć przyjemnie. Póki zgodnie z kosztorysem, to nawet nie chcą faktur. A kontroli u mnie będzie 4 albo 5. Trzymam kciuki - co się odwlecze to nie uciecze (tylko nie mówcie tego moim murarzom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 GRATULKI z okazji przyznania kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 26.05.2005 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Wielkie dzięki Whisperku, my tak jak Wy świętować zaczniemy jak podpiszemy umowę ( bo już będzie za co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 27.05.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Nulla, super z tym kredytem Co do kuchni to ja bym była za wariantem 2 (z cargo) ew. jeszcze 3. Nr 1 dla mnie nie, bo brak blatu po prawej stronie zlewu, a zabudowa nr 4 sprawia że kuchnia robi się mniejsza i taka masywna po jednej stronie. A tak w ogóle to bardzo fajna ta kuchnia Jakie wasza ma wymiary i skąd będą meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 27.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witaj Nulla No nareszcie Nulla coś ruszyłu u ciebie w dzienniku. Gratulcje z okazji przyznania kredytu, wiem jak to cieszy , a co do kuchni to wszystkie śliczne ale najbardziej przemawia do mnie wariant 2. Nie pytaj dlaczego poprostu jest extra!!! pozdrawiam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Bardzo fajne te kuchenki! Ja bym stawiała na 2 i 3 , z większym wskazaniem na 3. Wydaje mi się że prz ciemnym kolorze szafek należy jak najbardziej " rozjaśnić" wnętrze ? Ale to są bardzo sugestywne oceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Nulla - dopiero przeczytałam, że dostałaś kredyt - gratuuuuuuuuulki A mnie się podoba 4 wersja i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 02.06.2005 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Maluszku, mnie też i właśnie ten wybrałam on zyskał też najwięcej punktów A co do kredytu to jestem super zadowolona, że już mam to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts