Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to Nulla z Tu?kiem buduj? - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 197
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za wszystkie dobre słowa, to miód dla mej zbolałej duszy.

Okno musimy jutro przywieść do Warszawy skąd pojedzie do fabryki do Lublina, a tam mają się nim zająć jeśli wszystko dobrze pójdzie to trzeba będzie wymienić tylko część ramy , a jak nie to całe skrzydło zobaczymy.

W Blibliteczce ( czego nie widać) ma być biurko które dochodzi aż do okna i jest jednocześnie parapetem, i może nie widać tego dokładnie ale te półki są różnych grubości, szerokości i wysokości co przy dobrym wykonaniu ma stworzyć efekt opływających ściany fali, :D

Dodatkowo zmieniamy kształt i położenie łazienki na dole, będzie dużo większa :D

Nulla, czytałam to jak jakiś kryminał! Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Wy się lepiej upewnijcie, że wszyscy członkowie ekipy cieszą się dobrym zdrowiem, bo jeszcze za jakiś czas zarąbane zwłoki znajdziecie w wylewce...żartowałam :-? Dobrze, że się wszystko dobrze (z oknem) skończyło. To bardzo miłe. A salon wygląda cudnie. Kapitalne są takie wizualizacje. Trzymam kciuki za decyzję banku.

Acha, i zastanówcie się nad terminem grilla u nas. Jakaś sobota zaraz po Bożym Ciele, dobra? :D

Witaj Nulla

No kochana, nie za dobrze byś chciała decyzję w 4 dni :wink: , ja też swoje odczekałam a miało być w 4 dni a było 4 * 15 = 60 dni tyle czekałam przez tą całą biurokrację tj: decyzje i podpisanie umowy. :( .

Życzę pwodzenia i rychłej decyzji bo to już lekka przesada z ich strony

I_ska

Nulla,

Nie martw siebardzo - nawet jeśli kredyt w dwóch transzach, to nie jest tragedia.

Zalezy od banku, ja mam w PKO BP i kontrole odbywają się dosyć przyjemnie.

Póki zgodnie z kosztorysem, to nawet nie chcą faktur.

A kontroli u mnie będzie 4 albo 5.

Trzymam kciuki - co się odwlecze to nie uciecze (tylko nie mówcie tego moim murarzom) ;)

Nulla, super z tym kredytem :D :D

Co do kuchni to ja bym była za wariantem 2 (z cargo) ew. jeszcze 3. Nr 1 dla mnie nie, bo brak blatu po prawej stronie zlewu, a zabudowa nr 4 sprawia że kuchnia robi się mniejsza i taka masywna po jednej stronie.

A tak w ogóle to bardzo fajna ta kuchnia :D :D Jakie wasza ma wymiary i skąd będą meble?