Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to Nulla z Tu?kiem buduj? - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 197
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

na razie z puli środków odzyskanych tzw. refinansowania kosztów poniesionych, zakupiony został nowy motor dla Tuśka,

W sobotę i niedzielę był motobazar na Wyścigach i całą sobotę Tusiek biegał i szukał aż w końcu znalazł Suzuki VStrom DL 1000 i cała kasa na kiecki i fatałaszki poszła, dzisiaj zapłaciłam za rurki i od poniedxiałku zaczynamy hydraulikę

Nulla, nieźle, kasa przyszła i już motorki :D

Co do hydrauliki to też miałem zamair zacząć ją teraz układać, ale... doczytałem się gdzieś, że powinna iść w ociepleniu podłogi (nie pod, tylko w górnej warstwie styropianu). Ma to sens, bo się tak nie wyziębia... A tynkarze jakby mi weszli na położony styropian, to by mi taki Sajgon zrobili, że hej. Dlatego ciekaw jestem jak to u Was będzie wyglądało.

• 2 weeks później...
I_ska przepraszam, ale strasznie zalatana jestem, szkolenie daje mi się we znaki, wracam do domu nocą i nie mam już siły na nic, dodatkowo spalił mi sie notbook czyli jedyna szansa na napisanie czegokolwiek w domu, już się poprawiam zapraszam do dziennika zarasz opisze co tam u nas się wydarzyło, tylko zdjęć nie zamieszczę bo mój program do administrowania albumem był na notebooku i nie mam teraz do niego dostępu.

No wreszcie Nulla :lol: ileż można czekać, no no gratulki sporo już masz a nawet wszystko to czego ja sobie nie wyobrażam, elektryka, ogrzewanie bozssssss. Szkoda notebooka, ale on sie spalił ze wstydu, że nic nie pisałaś :D :D i jak najszybciej zdjątka proszę, z testów huśtawki protokół sporządzić :wink:

Jeżeli chodzi o tynkarzy, to wstają jak ja śpię czyli ok. 6 i jak wracam ok 21 to jeszcze pracują, maja zdrowie chłopaki.

Codziennie wieczorem biegne zobaczyć co zrobili, i jak popatrzę na to co już mamy to takie motylki w brzuchu czuję :D

Whisper zapraszam na oglądanie tynków, jak tam mobilki?

Mobilki przekładają się na całkiem mierzalne oszczędności. Sądzę że już kilku certyfikatów osiągnięcia nadmiernej prędkości uniknąłem :wink:, nie mówiąc o dwugodzinnym korku wczoraj - pod Górą Kalwarią wywalił się TIR, na szczęście usłyszałem i pojechałem objazdem :)

A na oglądanie tynków chętnie, tylko... kiedy? Czasu nie mam, teraz dwa dni pod rząd będę pracował :( , w sobotę tez by się przydało na budowę. Chyba żebym kiedyś, jakoś.....

Dzięki Habibi77 , widze że znalazłaś moje zmagania, napisz gdzie ja znajde Twoje?

Whisper pomyślcie z Luśka i dajcie znać kiedy przyjedziecie, może niedziela? Może jakiś mały forumowy grilek?

Oj, w niedzielę to ja nie będę w Wawie przed 17tą... Chociaż będę od północy wracał, więc prawie po drodze :wink: