Maluszek 03.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Nulla - no i dobrze wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Gratulacje Nulla!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Nulla, ja też szczerze GRATULUJĘ! Tym bardziej, że my dopiero tę drogę zaczynamy (walka o kredyt, znaczy). Zazdroszczę tych zakupów! Baw się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 04.06.2005 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Welkie dzięki wam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Kup sobie bucików, kiecek, kosmetyków, i innych fizdrygałek...... Oj chyba nie to forum???Sorki... Żartowałam Prawda że absurdalnie to brzmi ..Żeby jakieś głupoty kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.06.2005 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 na razie z puli środków odzyskanych tzw. refinansowania kosztów poniesionych, zakupiony został nowy motor dla Tuśka, W sobotę i niedzielę był motobazar na Wyścigach i całą sobotę Tusiek biegał i szukał aż w końcu znalazł Suzuki VStrom DL 1000 i cała kasa na kiecki i fatałaszki poszła, dzisiaj zapłaciłam za rurki i od poniedxiałku zaczynamy hydraulikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.06.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Czy to znaczy, że Tusiek ma teraz dwa motory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.06.2005 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 niestety nie, ten żółty jest kolegi który mieszka w Angli i pewnie niedługo go zabierze, dlatego musiałam zadbać o to żeby Tusiek nie został bez motoru, teraz mam w garażu dwa i moje miejsce na samochód gwałtownie się zmniejszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 BĘDZIE OK...... Za dużo rónorodności aby cosik nie wypaliło... To przeważnie zdarza się w przypadkach dokładnie zaplanowanych w ilości szt. JEDNA Przy takiej mnogości zajęć, obowiązków itp. MUSI być dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Nulla, nieźle, kasa przyszła i już motorki Co do hydrauliki to też miałem zamair zacząć ją teraz układać, ale... doczytałem się gdzieś, że powinna iść w ociepleniu podłogi (nie pod, tylko w górnej warstwie styropianu). Ma to sens, bo się tak nie wyziębia... A tynkarze jakby mi weszli na położony styropian, to by mi taki Sajgon zrobili, że hej. Dlatego ciekaw jestem jak to u Was będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 16.06.2005 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 na razie robimy wszystko to co tynk przykryje, czyli wyscia do grzejników, podejścia pod krany, piony itp.też jestem ciekawa jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.07.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witaj Nulla Nulla przypominam, że to już koniec miesiąca a tu w dzienniku nic, cały czas kupujecie ten motor?? czy co, napisz coś wklej zdjęcia zrób uciechę czytającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 05.07.2005 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 I_ska przepraszam, ale strasznie zalatana jestem, szkolenie daje mi się we znaki, wracam do domu nocą i nie mam już siły na nic, dodatkowo spalił mi sie notbook czyli jedyna szansa na napisanie czegokolwiek w domu, już się poprawiam zapraszam do dziennika zarasz opisze co tam u nas się wydarzyło, tylko zdjęć nie zamieszczę bo mój program do administrowania albumem był na notebooku i nie mam teraz do niego dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 05.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No wreszcie Nulla ileż można czekać, no no gratulki sporo już masz a nawet wszystko to czego ja sobie nie wyobrażam, elektryka, ogrzewanie bozssssss. Szkoda notebooka, ale on sie spalił ze wstydu, że nic nie pisałaś i jak najszybciej zdjątka proszę, z testów huśtawki protokół sporządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Nulla, front robót masz imponujący Pilnuj tynkarzy, daj znać jak im idzie - w końcu potem ida do mnie. Kupiłem CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.07.2005 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jeżeli chodzi o tynkarzy, to wstają jak ja śpię czyli ok. 6 i jak wracam ok 21 to jeszcze pracują, maja zdrowie chłopaki. Codziennie wieczorem biegne zobaczyć co zrobili, i jak popatrzę na to co już mamy to takie motylki w brzuchu czuję Whisper zapraszam na oglądanie tynków, jak tam mobilki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Mobilki przekładają się na całkiem mierzalne oszczędności. Sądzę że już kilku certyfikatów osiągnięcia nadmiernej prędkości uniknąłem , nie mówiąc o dwugodzinnym korku wczoraj - pod Górą Kalwarią wywalił się TIR, na szczęście usłyszałem i pojechałem objazdem A na oglądanie tynków chętnie, tylko... kiedy? Czasu nie mam, teraz dwa dni pod rząd będę pracował , w sobotę tez by się przydało na budowę. Chyba żebym kiedyś, jakoś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 07.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Nulla idziesz jak burza. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 07.07.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dzięki Habibi77 , widze że znalazłaś moje zmagania, napisz gdzie ja znajde Twoje? Whisper pomyślcie z Luśka i dajcie znać kiedy przyjedziecie, może niedziela? Może jakiś mały forumowy grilek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzięki Habibi77 , widze że znalazłaś moje zmagania, napisz gdzie ja znajde Twoje? Whisper pomyślcie z Luśka i dajcie znać kiedy przyjedziecie, może niedziela? Może jakiś mały forumowy grilek? Oj, w niedzielę to ja nie będę w Wawie przed 17tą... Chociaż będę od północy wracał, więc prawie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts