Whisper 10.07.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 I jak powiedziałem, tak zrobiłem. Oglądałem Nullowe tynki, wiem już co to są tynki zacierane na ostro i na gładko, oglądałem brak pionów i kątów prostych, oglądałem drzwi i nowy motor Tuśka. Nulla nic nie mówi, ale front robót przygotowuje taki że głowa mała! Super masz tynki, Nulla. Moje będą takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 11.07.2005 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dzieki za dobra słowo Whisper, juz może w czwartek Ty też zaczniesz być posiadaczem tynków, PS Panowie robili do 1 w nocy, tak im sie do Was śpieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dzieki za dobra słowo Whisper, juz może w czwartek Ty też zaczniesz być posiadaczem tynków, PS Panowie robili do 1 w nocy, tak im sie do Was śpieszy. Oj zeby moi fachowcy byli tacy robotni Zwłaszcza teraz jak upał a tynki na zewnątrz mają robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dzieki za dobra słowo Whisper, juz może w czwartek Ty też zaczniesz być posiadaczem tynków, PS Panowie robili do 1 w nocy, tak im sie do Was śpieszy. E tam, śpieszy się... U nas nie będą mogli chodzić się kąpać ani rybki łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.07.2005 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jak im to powiedziałam U nas nie będą mogli chodzić się kąpać ani rybki łowić i dodałam o odległości do sklepu to się strasznie zmartwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jak im to powiedziałam U nas nie będą mogli chodzić się kąpać ani rybki łowić i dodałam o odległości do sklepu to się strasznie zmartwili Za to pracy powinni mieć trochę mniej. Coś za coś. Ptaki śpiewają, samochody nie hałasują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.07.2005 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 I na dodatek te brzózki.... mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Maliny i porzeczki będą mogli nam zjeść. Co znajdą to do buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.07.2005 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 nie omieszkam im tego przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 13.07.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Nulla, sąsiadko, a nie zostało Ci trochę tych... hmmm odpadów pobudowlanych z firmy? Uściski, YaMarzena ps. Nie wiem czy mi coś dobrze świta czy nie, ale czy Tusiek nie pojawiał się kiedyś w 2oo (dwóch kółkach)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.07.2005 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 YaMarzena Tusiek faktycznie jeżdzi na 2 kółkach ale chyba ze zmęczenia nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 16.07.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 2oo (dwa kółka) to taka knajpa dla motocyklistów na Tunelowej w Warszawie Miałam po prostu poczucie, że już kiedyś spotkałam/rozmawiałam/słyszałam tam o "Tuśku". Ale skoro nie znacie tego miejsca to albo o innym Tuśku słyszałam, albo mi się coś totalnie pokręciło Uściski YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.07.2005 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Co do knajpek motocyklowych to Tusiek bywa w 66 na Prymasa albo w namiotach przy Gwiażdzistej , ewentualnie w takiej jednej przy Sikorskiego , o tych mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.07.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Hej Nulla Jak ja ci zazdroszczę, jaki komfort już masz, tynki, dach hmmmmm marzenie, tylko dlaczego ci nie wierzę bo brak fotek czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.07.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Hej Nulla Jak ja ci zazdroszczę, jaki komfort już masz, tynki, dach hmmmmm marzenie, tylko dlaczego ci nie wierzę bo brak fotek czekam. Uwierz. Ja widziałem na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nulla, ależ macie tempo! Lodówka jest, to już i mieszkać można. Nie w lodówce, rzecz jasna, ale to jedno z podstawowych urządzeń przecież. Musimy się jakoś wprosić na oglądanie tych tynków i reszty...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 20.07.2005 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Jaguś, zapraszam! kiedy tylko chcecie I_ska daj mi chwile dopiero co kompa mi naprawili i wreszcie bede miała dostep do albumu, patrz po niedzieli (bo teraz to 20) jak tylko oddech złapie to pobiegne zrobic zdjecia i je specjalnie dla Ciebie zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Trzymam kciuki za udany urlop i za siostrę - kierowniczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.08.2005 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dzięki Jaguś Urlop się udał, własnie wracamy już za ok 4godz zobaczę postępy na naszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dzięki Jaguś Urlop się udał, własnie wracamy już za ok 4godz zobaczę postępy na naszej budowie Chyba idzie nieźle, bo od piątku przychodzą do nas robić sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts