wg 03.03.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Na 5,5% w zł. nie mogłem raczej liczyć przy 20% wkładzie własnym, raczej około 7-8%, w CHF dostałem 3,4%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiP 30.03.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 czy można zaliczyć do wkładu własnego zakupiony materiał na budowę, wykonane przyłącza, dokumentacja, ogrodzenie, działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 02.04.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 W MuliBanku rozpartywali moj wniosek prawie 5 miesiecy !!!!! Ciagle chcieli jakies nowe dokumenty ! Poszedlem do BPHPBK i wszystko od zlozenia wniosku do podpisania umowy trwalo 9 dni !!! slownie dziewiec dni ! Z moim 5% wkladem wlasnym w MultiBanku proponowali mi oprocentowanie 3,8 w BPHPBK dostalem 3,3 ! W CHF oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts