nionio9449 23.01.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Witam chciałbym zmienić swój sufit w pokoju. Myśle o podświetleniu LED i halogenach (zastanawialem sie nad zarowkami LED). Chciałbym dowiedzieć ile potrzebne bedzie halogenow i jakich w pomieszczeniu 3x4 i 2,7m wysokosci. Jak ma wyglądać konstrukcja sufitu do płyt G-K Moje pomysły kreca sie wokol takiego wygladu http://obrazki.elektroda.net/100_1262365054.jpg Proszę o pomoc !!! Edytowane 23 Stycznia 2011 przez nionio9449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 23.01.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ja nie podpowiem jak ale chetnie popatrze jak sie watek rozwinie bo mamy spory problem z wymysleniem oswietlenia w salonie. A wymiary bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zastanów się dobrze, czy chesz taki statek kosmiczny w salonie.Ja robiąc projekt salonu 2,5 roku temu, czułam, że podwieszane podświetlony sufity, to nie szczyt dobrego smaku. Dałam się urobić mężowi i pani projektantce i choć mam delikatną wersję tego czegoś, to i tak teraz podjęłabym inną decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nionio9449 23.01.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nie mam żadnych wątpliwości żeby taki sufit sobie urządzić tym bardziej będzie zabawa bo sam będę to robił tylko muszę się dowiedzieć jak ma wyglądać cała konstrukcja ) Proszę o propozycje może jakieś rysunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.01.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 kosmodrom ''bajkonur ''ci wyjdzie. No ale to tobie ma sie podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 24.01.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Poszukaj na forum w dziale Zrob to sam. Jestem prawie pewiem że było tam cos takiefo. Moze nie tyle schemat ale na pewno zdjecia. Zawsze mozesz podpytac na PM autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts