Kandydat 23.01.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Dzień dobry.Chcę zrobić bardzo prostą rzecz, a nie wiem jak. Otóż mam bardzo dużo płyt z muzyką, grami itp., co za tym idzie zaczyna doskwierać brak miejsca w domu. Postanowiłem więc własnoręcznie wykonać półki na płyty tak,by maksymalnie wykorzystać przestrzeń.Warunek jest jeden: po wyjęciu jednej z płyt pozostałe nie mogą zmienić położenia.Wymyśliłem proste zdawałoby się rozwiązanie: kilka pionowych desek z wklejonymi wewnątrz takimi plastikowymi wsuwkami. I tu problem. Jak się te plastiki nazywają? Gdzie tego szukać? Gdzie kupić?Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 23.01.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kandydacie aby to wykonac potrzebujesz czegoś takiego jak podstawki na CD http://www.dacter.pl/biurowe.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kandydat 24.01.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Dzięki, ANSE72.Teraz powinienem już sobie poradzić.Naprawdę nie wiedziałem, gdzie tego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 24.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 na allegro masz tego pełno wpisz w google i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kandydat 28.01.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 No tak nie do końca pełno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 28.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ok napisz mi jakie i ile potrzebujesz to yślę Tobie jak załatwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kandydat 28.01.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Obawiam się, że potrzebuję tego metry całe, jeśli to na metry jest w sprzedaży. Wiesz, że pudełka mają różne grubości, więc interesują mnie różne rodzaje. Przed zamówieniem chciałbym poznać cenę, zobaczyć zdjęcie. Miałem nadzieję, że ktoś tutaj podeśle jakiś link... Producent, do którego mnie odesłałeś (aś?) na razie się nie odezwał. Jestem początkującym "interneciarzem", może nie umiem szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 28.01.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) napisz ile potrzebujesz sztuk w przeliczeniu na sztuki cd co przekłada się na ilośc kaset na CD napisz ile potrzebujesz na DVD ile na CD ile na pudełka CD @2 jez.ei innego Typu napisz a tu masz link http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&sg=0&p=3&string=stojak++na+cD Edytowane 28 Stycznia 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kandydat 29.01.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dzięki. Coś z tego wybiorę dla siebie. Poza tym trafiłem też na innych producentów.Ważne, że wiem już, jak to się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts