Lola 5 23.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 WitamCzy ktos mozę buduje domek albo sie przymierza do budowania - Projekt ELIDA. Prosze o wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 25.01.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Tak właśnie o ten domek chodzi , dzieki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 31.01.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 wjazd na dzialkę mam z kierunku pn- wschod wiec wystawa ogrodowa jest od pd zach. DZiałka o wymiarach 28 m na 35 cos koło tego. Dlaczego uwazasz że dom nie bedzie tani w budowie? czy ze względu na przeszklenia?Prosze o rady J Planujesz zmiany ? Jak dużą masz działkę i z jakiego kierunku masz wjazd ? Projekt sympatyczny, choć nie tani. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 31.01.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Aha, projekt na tyle spełnia moje oczekiwania że nie planu[e żądnych zmian ani odstepsw od projektu QUOTE=Lola 5;4543866]wjazd na dzialkę mam z kierunku pn- wschod wiec wystawa ogrodowa jest od pd zach. DZiałka o wymiajerach 28 m na 35 cos koło tego. Dlaczego uwazasz że dom nie bedzie tani w budowie? czy ze względu na przeszklenia?Prosze o rady J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia--- 27.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Przekopałam chyba cały internet i nigdzie nie udało mi się odszukać jakichś informacji dotyczących budowy wg projektu Elida czy Elida 2. Bardzo proszę jeśli jest ktoś taki komu spodobał się ten projekt albo jest w trakcie jego budowy o jakieś informacje o kosztach i w ogóle o dokonanych może zmianach w projekcie. A jakby ktoś budujący podzielił się jakimiś fotkami byłoby SUPER!!! Sympatycy Elidy łączmy się bo nigdzie nas nie widać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia--- 28.02.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam, Czy ktoś już zakupił projekt Elidy? I ma jakieś orientacyjne dane odnośnie kosztów budowy? Ja już prawie na 100% jestem zdecydowana na domek Elida 2 . Decyzję o zakupie projektu myślę podejmę na dniach. Bardzo podobają mi się te przeszklenia. Układ pomieszczeń również jest jak dla mnie ok:) A może ktoś jednak dokonuje jakichś zmian i chciałby się podzielić jakimiś sugestiami w tej kwestii? Będę niezmiernie wdzięczna za jakieś info. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 02.03.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 WitamJa zakupiłam ELide jeszcze w ub. roku ( w grudnie) obecnie jestesm na etapie oczekiwania na pozwolenie na budowe. Chce ruszyc z koncem marca. Elida spełnia moje oczekiwania i chyba poza drobnymi zmianami ( np. garderoba pomiedzy pokojami) nie bede niczego zmieniala. PRzeszklenia sa genialne zawsze chcialam miec jasno w domu. Nie iwme tylko jak zaaranzowac pokoj z takimi duzymi przeszkleniami, ale to problem projektanta wnetrz ktorego zatrudnie. Jezeli zdecydujesz sie na zakup projektu ELida, bądzmy w kontakcie. pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia--- 04.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Pani Joanna a mogłaby by Pani zdradzić informację dotyczącą kosztorysu. Nigdzie na necie nie ma podanych szacunkowych kosztów. A to dość istotna sprawa:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 12.03.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Kosztorys dopiero sie robi, ale za stan surowy otwarty w woj. lubelskim krzyknęli mi ok 170tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honia--- 16.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 o dziękuję bardzo za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisełka 22.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam, chce kupić ten projekt. Szukam osób budujących.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MGLISTY 17.04.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam.Kupiłem ELIDE. Bardzo proszę o podzielenie się informacją jaka wyszła wartość budowy stanu surowego otwartego ? PozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bacajan 25.02.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 odnawiam wątekczy ktoś już wybudował domek wg. projektu elida ?jakie koszty?czy ktoś może się podzielić uwagami albo sugestiami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 30.03.2016 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Ja wybudowałam i mieszkam od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bacajan 29.04.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Ja wybudowałam i mieszkam od 3 lat i jakie wrażenia ? koszty utrzymania są powyżej czy poniżej średniej? czy naprawdę jest to drogi w budowie dom? z góry dziękuję za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts