Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wjazd na dzialkę mam z kierunku pn- wschod wiec wystawa ogrodowa jest od pd zach. DZiałka o wymiarach 28 m na 35 cos koło tego. Dlaczego uwazasz że dom nie bedzie tani w budowie? czy ze względu na przeszklenia?Prosze o rady J

Planujesz zmiany ?

Jak dużą masz działkę i z jakiego kierunku masz wjazd ?

Projekt sympatyczny, choć nie tani.

pzdr

Aha, projekt na tyle spełnia moje oczekiwania że nie planu[e żądnych zmian ani odstepsw od projektu

QUOTE=Lola 5;4543866]wjazd na dzialkę mam z kierunku pn- wschod wiec wystawa ogrodowa jest od pd zach. DZiałka o wymiajerach 28 m na 35 cos koło tego. Dlaczego uwazasz że dom nie bedzie tani w budowie? czy ze względu na przeszklenia?Prosze o rady J

• 4 weeks później...
Przekopałam chyba cały internet i nigdzie nie udało mi się odszukać jakichś informacji dotyczących budowy wg projektu Elida czy Elida 2. Bardzo proszę jeśli jest ktoś taki komu spodobał się ten projekt albo jest w trakcie jego budowy o jakieś informacje o kosztach i w ogóle o dokonanych może zmianach w projekcie. A jakby ktoś budujący podzielił się jakimiś fotkami byłoby SUPER!!! :) Sympatycy Elidy łączmy się :) bo nigdzie nas nie widać!!!:)

Witam,

Czy ktoś już zakupił projekt Elidy? I ma jakieś orientacyjne dane odnośnie kosztów budowy? Ja już prawie na 100% jestem zdecydowana na domek Elida 2 . Decyzję o zakupie projektu myślę podejmę na dniach. Bardzo podobają mi się te przeszklenia. Układ pomieszczeń również jest jak dla mnie ok:) A może ktoś jednak dokonuje jakichś zmian i chciałby się podzielić jakimiś sugestiami w tej kwestii?:) Będę niezmiernie wdzięczna za jakieś info. Pozdrawiam:)

Witam

Ja zakupiłam ELide jeszcze w ub. roku ( w grudnie) obecnie jestesm na etapie oczekiwania na pozwolenie na budowe. Chce ruszyc z koncem marca. Elida spełnia moje oczekiwania i chyba poza drobnymi zmianami ( np. garderoba pomiedzy pokojami) nie bede niczego zmieniala. PRzeszklenia sa genialne zawsze chcialam miec jasno w domu. Nie iwme tylko jak zaaranzowac pokoj z takimi duzymi przeszkleniami, ale to problem projektanta wnetrz ktorego zatrudnie. Jezeli zdecydujesz sie na zakup projektu ELida, bądzmy w kontakcie. pozdrawiam Joanna

• 2 weeks później...
  • 2 years później...
  • 4 weeks później...
  • 2 years później...
  • 1 month później...
  • 5 weeks później...