lulkas 23.01.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 (edytowane) To był weekend po pierwsze pracowity w robótki domowe, wieczory filmowe i wydarzenia sportowe Czy jest tu ktoś z budowniczych lub byłych budowniczych kto oglądał dziś skoki narciarskie? Podsumowując niedzielny konkurs Pucharu Świata w Zakopanem wygrał... Kamil Stoch. Kamil Stoch był najlepszy. To jego pierwsze zwycięztwo w zawodach Pucharu świata. Stoch zarobił za zwycięstwo 10 tysięcy franków. To był III konkurs w zakopanem. Nie wiem jak Wy, ale mnie ta wiadomość bardzo ucieszyła. Musiałem - ku niezadowoleniu zony - przerwać składanie mebli żeby obejrzeć zawody w tv. Niestety nie powiodło się Adamowi Małyszowi. ten kto nie widział, niech obejrzy to: http://www.youtube.com/watch?v=FuhgUCjyfTU Adam Małysz trafił do szpitala. Wszystko przez nartę. Nie wypięła się. Adam ma podobno rozcięte kolano. A warunki pogodowe były okropne. To były chwile grozy w Zakopanem. mam nadzieję, że po tym wypadku Adam małysz się podniesie, w sensie jako zawodnik podniesie się i pokona szybko doznane dziś kontuzje. Ale z drugiej strony to może ten moment bo zobaczcie - uczeń wygrywa, mistrz przegrywa. Stoch wygrał w wieku 26 lat, czyli wtedy gdy Małysz zaczął odnosić swoje zwycięstwa. Oglądał ktoś dziś piłkę ręczną? Wygrali z Serbią, ale grali dziś o pietruszkę Tzn. mam na myśli mistrzostwa świata w piłce ręcznej. Edytowane 23 Stycznia 2011 przez lulkas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 24.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kamil Stoch nie ma 26 lat (rocznik 1987). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 25.01.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 mam nadzieję, że Kamil teraz wyskoczy bardziej niż tylko jednorazowo! Na pewno w pierwszej dziesiątce ogólnej powinien być po tym sezonie! Onby skakał jak najlepiej i godnie uzupełniał sięz Adamem!Szkoda, że nasze "szczypiorki" poległy z Duńczykami... stracili szansę na medal w ten sposób przy porażce Chorwatów ze Szwedami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vtravel 25.01.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 PLANICA 2011 !!!!!!!!!! wyjazd wiernych kibiców!!!!!!!! Biuro Podróży vTravel zaprasza na wyjazd już po raz dziesiąty. Wieloletnie doświadczenie i współpraca z fanclubami Adama Małysza to nasze niezaprzeczalne atuty. Program czwartek 17 marca 2011wyjazd z Krakowa o godz. 20.30 - parking(al. 29 listopada naprzeciwko Cmentarza Rakowickiego,obok stacji Bliska, ok. 500 m od Dworca PKP i PKS)wyjazd z Katowic o godz. 22.00(dworzec PKP, plac św. Andrzeja)przejazd nocny do Słowenii piątek 18 marca 2011przyjazd bezpośrednio do Planicy pod skocznię15.15 - konkursprzejazd do Villach (ok. 25 km),(znany zimowy kurort w Austrii)zakwaterowanie w hostelu ** sobota 19 marca 2011śniadanieprzyjazd bezpośrednio do Planicy10.15 - konkurspowrót do hotelu niedziela 20 marca 2011śniadanieprzejazd do do Planicy10.15 - konkursprzejazd do Polskipowrót do kraju w godzinach nocnych Cena zawiera: # przejazd komfortowym autokarem# 2 noclegi, 2 śniadania,# ubezpieczenie NNW i KL# opieka pilota - oczywiście Ani Gasińskiej pokój 4-osobowy - 549 zł od osobypokój 3-osobowy - 599 zł od osobypokój 2-osobowy - 649 zł od osobypokój 1-osobowy - 799 zł od osoby Można zamówić obiadokolację w cenie 10 euro. Cena nie zawiera biletów wstępów na skocznię. (3 x 20 euro). Szczegóły i zapisy: http://www.planica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Kamil do boju! Adaś nie zostawajw tyle~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 29.01.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Skoki narciarskie. PŚ Willingen, konkurs drużynowy Szkoda, że tylko i AŻ trzecie miejsce !! Małysz i polscy skoczkowie na 3. miejscu. Wygrali Austriacy Rodzi nam się nowa drużyna i nowy lider naszej reprezentacji. Brawo chłopaki, jest coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 29.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 dokładnie, po prostu rewelka! szkoda, że Adaś nie dostosował się do poziomu grupy, bo byłoby srebro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 30.01.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dziś już tak różowo nie było . Sądzę, że nie ma podstaw do stwierdzenia że Adaś odstaje od poziomu grupy. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.01.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 jasne, że nie.. przecież żartowałem! Nie mniej jednak dziś Kamil 6, Adas 9... Kamil idzie w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.02.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Brawo Kamil!!!! No chłopak jest po prostu niesamowity, dostał niezłego powera, jest w gazie i oby jak najdłużej, to jeszcze będizem ysię cieszyć z jego medalu na Mistrzostwach w Oslo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 04.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 W mediach mówią o Stochu: lider naszej reprezentacji. Czy słusznie? Dla mnie liderem jest Małysz, wszak jest wyżej w klasyfikacji. Aczkolwiek młodszy kolega daje kolejny powód do zakończenia kariery. Powiedział kiedyś, że chciałby zakończyć skakanie gdy będzie miał godnego następce. Myśle, że Adam Małysz nie godziłby się na rolę jaką w reprezentacji Niemiec odgrywa Martin Schmitt - symbol, dobry duch ekipy, to za mało. Życzę obu skoczkom jak najdłuższego skakania w metrach i w latach.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 07.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 pewnie! niech Adam skacze jak najdłużej, póki ma siły i radość z tego sportu! Kamilowi życzę, aby jego kariera ułożyła się jak przynajmniej jak Adasiowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 01.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nie o Zakopanym ale o mistrzostwach w Oslo. Nie chcę zakładać osobnego wątku, być może niewielu to zainteresuje. Mianowicie chodzi mi o zażywanie przez trzykrotną już mistrzynię z Oslo Marit Bjoergen symbicortu. Znawcy twierdzą, że pozwala jej on na osiąganie o 20% lepszych wyników niż bez niego. Buntują się już prawie wszystkie biegaczki spoza Skandynawii. Wynik Bjoergen - 20% to i tak o wiele więcej niż zwykłych śmiertelników. Pytanie jakie wyniki Bjoergen osiągałaby w stawce biegaczek bez dopalacza? Śmiem twierdzić, że jedne z ostatnich miejsc. A więc nie ma ona ani talentu, ani zdrowia! Dlaczego została dopuszczona przez lekarzy do uprawiania sportu na tak wysokim poziomie? Jeżeli pragnie adrenaliny i wyzwań to może przecież zdobywać góry bez tlenu, objechać Skandynawie na nartach itp. itd. Start w zawodach rangi mistrzowskiej na dopalaczu to jawne oszustwo! A może pokwapić się o eksperyment? Dopuścić symbicort na jeden sezon do ogólnego stosowania dla wszystkich? Niech się przygotowują do sezonu i startują pod wpływem tego środka. Kto wówczas wygra? Bjoergen? W życiu! Nikt nie każe osobie chorej na astmę uprawiać spotr na takim poziomie. Może się ścigać w Biegu Wazów. Na koniec wielkie gratulacje dla Justyny Kowalczyk: i tak jest najlepsza!K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 03.03.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Adam Małysz: Kończę karierę!"– Decyzję podjąłem już przed igrzyskami w Vancouver, ale dzisiaj mogę potwierdzić, że to były moje ostatnie mistrzostwa świat – powiedział reporterowi TVP po konkursie na dużej skoczni Adam Małysz. Z kibicami pożegnam się na pokazowym turnieju w Zakopanem" To smutna decyzja. Nasz mistrz nie będzie już skakał. Kto po Małyszu? Kilka słów podsumowania, to za mało W trakcie swojej kariery, która trwała od 1996 roku, Adam Małysz zdobył trzy srebrne i jeden brązowy medal igrzysk olimpijskich. Ma cztery złote, jeden srebrny i jeden brązowy medal mistrzostw świata. Cztery razy z rzędu zdobywał Puchar Świata. Wygrał także Turniej Czterech Skoczni. Adam dzięki, JESTEŚ WIELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 03.03.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A propos Bjoergen, niech za komentarz posłuży artykuł:Bjoergen powinna biegać z facetamiSzerokie jak szafa bary, przesadnie umięśniony brzuch, za to niemal niewidoczny biust. W porównaniu z niektórymi rywalkami, Marit Bjoergen (31 l.) wydaje się dwukrotnie większa i potężniejsza. Być może na razie niepokonana w Oslo Norweżka powinna zastanowić się nad zgłoszeniem w przyszłym sezonie do rywalizacji z mężczyznamiTrzykrotna mistrzyni świata z Oslo wzbudza coraz to nowe kontrowersje.Jeszcze nie ucichły dyskusje dotyczące wpływu używanych przez nią lekarstw na astmę na jej formę sportową, a mamy już kolejny skandal. Norweska biegaczka została porównana do mężczyzny! Powiedziała o tym inna genialna narciarka, Rosjanka Jelena Wialbe (43 l.).– Kiedy niedawno widziałam zdjęcie rozebranej do pasa Bjoergen w pierwszej chwili pomyślałam, że to mężczyzna – powiedziała 14-krotna mistrzyni świata w biegach.Znalezienie zdjęć ukazujących muskulaturę Norweżki nie stanowi problemów.http://www.fakt.pl/Bjoergen-powinna-biegac-z-facetami,artykuly,97524,1.htmlbez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 04.03.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ech, nie ma Kubicy, nie będzie Małysza. Co tu oglądać w niedzielę? Przychodzi Bjoergen do lekarza.- Mam dla Pani złą wiadomość -mówi doktor.- Nie, czyżbym wyzdrowiała?- Ach nie, ale Kowalczyk zachorowała na astmę! Tfu, tfu, żeby twoje słowa w gówno się obróciły, jak mawia mój znajomy. Dużo zdrowia Pani Justyno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 10.03.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Nie pożegnamy Małysza? Będzie skandal? " Wszystko na to wskazuje, że impreza "Skok do celu", która miała być pożegnaniem naszego wielkiego mistrza Adama Małysza, może się nie odbyć! Centralny Ośrodek Sportu, który zarządza Wielką Krokwią, żąda od organizatorów "Skoku do celu" aż 200 tysięcy złotych, ci są gotowi zapłacić o wiele mniej. "" w stylu Polaków. Adam jedź do tej Norwegii, gdzie jesteś mega popularny. Reklamuj telefony komórkowe, i co tam jeszcze. Żyj szczęśliwie i korzystaj z życia. Pozdrowienia dla Adama Małysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts