Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak wybrać adwokata?

marekcmarecki

Recommended Posts

• 3 months później...
najlepiej od znajomego znajomego...

I to jest chyba najrozsądniejsze wyjście. Problem w tym, że nie każdy ma kogoś w rodzinie lub wśród znajomych, którzy korzystali z usług prawnika.

Internet trochę pomaga, bo przynajmniej wiaodmo do kogo się nie zgłaszać, bo wyludza pieniądze, a sprawy do przodu nie pcha w ogóle.

• 7 months później...
  • 1 year później...
niby tak ale często się zdarza że na takich forach nie mają racji, albo kilku ma sprzeczne opinie i się kłócą i ciężko cokolwiek wyuskać. poza tym moim zdaniem każda sprawa jest inna i raczej indywidualne podejście sprawdzonego prawnika by sie przydało, nawet jesli mialaby to byc tylko opinia, jedna z wielu. miałam kiedys podobny problem i szukałam w internecie porad, aż trafiłam na stronkę gdzie wyszukuje się specjalistów, bo również nie znałam osobiście żadnego prawnika. no i poprowadzili mnie aż do tego pana: MODEROWANO polecam w 100% bo dzieki konsultacji sprawa została sprawnie rozwiązana, a szukając na forach itp pewnie ciągnęłoby się w nieskonczoność . polecam raz jeszcze i zycze powodzenia Edytowane przez finlandia
Regulamin pkt 5.2.5

• 2 years później...
Może dodam coś od siebie w tej materii, jakiś czas temu współpracowałem przy bardzo ważnej dla mnie sprawie budowlanej z adwokatem z Katowic:spam: ma tam swoją kancelarię adwokacką na :spam:. Świetnie poradził sobie z moją sprawą, która zakończyła się dla mnie lepiej niż myślałem i z tego co pamiętam udziela darmowych porad prawnych w określone dni. Jeśli sam nie będziesz miał okazji skorzystać to przynajmniej komuś z czytających pomogę. Edytowane przez Greengaz