Gość dizee 24.01.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Szukam dobrej firmy ktora moglaby mi zrobic wylewke samopoziomujaca w pokoju 17m .kw.Poprzednia ekipa skopala robote i nic z tego nie wyszlo.Szukam dobrej firmy albo fachowca bo jestem swiezo po remoncie i nie chce zeby podczas wymiany zakurzyc lub pobrudzic mieszkanie,potrzbny tzw."czysty fachowiec".Jesli ktos zna firme albo fachowca godnego polecenia to prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mumik 10.05.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 kurcze szkoda, że wcześniej nie przeczytałam jakieś dwa lata wcześniej )) ja miałam niedawno wylewkę i miałam ten sam problem, obyło się bez zakłóceń i bez wielkiego sprzątania adeco-bud wykonywało pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts