moonlees 25.02.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witam. Czy ktoś buduje K3 z Extradomu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.02.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 poprosimy jakiś link do stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 25.02.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 TEN? http://nowydom.onet.pl/_i/projekty/2942/medium.jpg http://nowydom.onet.pl/_i/projekty/2942/parter_me.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.02.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 dzięki Ewunia nie mogłam znaleźć podoba mi się ten domek jedyny mankament, właściwie nie wiem czy mankament to ciemna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 25.02.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witam,Takze nie widze wiekszych problemow. Niektore osoby w innych projektach zwracaly uwage na (tzn uwazaly za niewlasciwe) wejscie do kuchni z przedsionka, innym to nie przeszkadzalo. Otwarte drzwi di lazienki blokuja korytarz. Podobnie otwarte drzwi do spizarki troche blokuja wejscie do kuchni. Pytanie: jakie jest ustawienie domu wzgledem stron swiata, tzn kiedy i gdzie bedzie slonce. Dach jest duzy w zwiazku z tym kosztowny ale tak jest w domach parterowych bez poddasza. Garaz jest duzy jak na jednostanowiskowy. Moze zastanowic sie nad niewielkim poszerzeniem garazu tak by zrobic dwustanowiskowy. W opisie domu mowi sie o pokryciu dachu blachodachowka, co oznacza ze wizeba jest przystosowana do blachy. W przypadku pokrycia dachowka betonowa lub ceramiczna konieczne bedzie wzmocnienie wiezby (przeprojektowanie) co oznacza wieksz koszty (bo projekt i wieksza ilosc drewna na konstrukcje dachu). Sam dom jest niski i rozlozysty. Dzialka powinna byc odpowiednia do postawienia takiego domu, tzn duza, dopowiednio dluga i szeroka by dom na niej wyglagal proporcjonalniePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 25.02.2004 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Otwarte drzwi di lazienki blokuja korytarz otwarte drzwi do spizarki troche blokuja wejscie do kuchni Każde otwarte drzwi coś blokują i dlatego trzeba je trzymać zamknięte. Przynajmniej te od spiżarki, czy wc Moze zastanowic sie nad niewielkim poszerzeniem garazu tak by zrobic dwustanowiskowy http://emots.gpbb.net/Pomysl.gif dom jest niski i rozlozysty. Dzialka powinna byc odpowiednia do postawienia takiego domu, tzn duza, dopowiednio dluga i szeroka by dom na niej wyglagal proporcjonalnie http://emots.gpbb.net/Tak_1.gif jedyny mankament, właściwie nie wiem czy mankament to ciemna łazienka Najczęście bywa się tam rano i wieczorem, więc to raczej nie problem - i tak trzeba świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonlees 26.02.2004 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Dzięki za obrazek domu.Zastanawiam się nad tym projektem dlatego, że działka którą chcę kupić jest wąska i długa. Większość domów parterowych nie mieści się w 23 m szerokości działki, pasuje mi także układ pomieszczeń (biorąc pod uwagę strony świata). Projekt wymagałby na początek zmiany kąta nachylenia dachu (o ok. 6 stopni więcej) i zastanawiam ile kosztuje taka zmiana (tzn. nie tylko zmiana projektu ale także materiałów, robocizny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidow 09.06.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Poszukuje wszelkich inf. na temat domku K3 najlepiej od osób które już postawiły, lub są w trakcie budowania. http://nowydom.onet.pl/2942,projekt.html , Interesuje mnie koszt budowy takiego domu, bo zamierzam go postawić w sposób gospodarczy i ciekaw jestem jakie są koszty budowy i wykończenia tak do zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukabr 30.05.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Zastanawiam sie nad zakupem projektu domu K3 pracowni architektonicznej Kontrast. Bede bardzo wdzieczny za wszystkie tematy dotyczace tego projektu!!! Bardzo prosze o kontakt osoby ktore zakupily i rozpoczely budowe tego ,domu lub wkrotce zamierzaja budowac!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatar 05.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam!Dopiero teraz jesteśmy także zainteresowani tym projektem. Czy Pan kupił ten projekt i może buduje ten dom?Jeśli tak bylibyśmy wdzięczni za Pana opinie i uwagi.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts