krbcwa 24.01.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 WitamMam pytanie odnośnie paliwa do ogrzewania mieszkania. Zakupiłem mieszkanie z centralnym ogrzewaniem na olej opałowy w lato do CO dołączę drugą część domu i razem będzie około 90 metrów. Piec, który w tej chwili działa nie wystarczy, żeby ogrzać całość więc muszę go wymienić i tutaj pytanie:Czy przy takiej małej powierzchni pchać się w ekogroszek, czy kupić dobry piec olejowy?? Dodam, iż mieszkanie jest w kamienicy w zwartej budowie (grzeją mnie sąsiedzi) z jednej strony . Może mielibyście jakiś inny pomysł na ogrzewanie?? Dodam, iż gaz nie wchodzi w grę. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 25.01.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 witam, właśnie dla osób z takim problemem usiłuję rozwinąć taki wątek, dodam że chciałbym umieścić tabelę, która zawierałaby wiele nośników energii przy aktualnych cenach, do której każdy mógłby podstawić swoje dane, a uzyskane wyniki mogą być pomocne w podjęciu ostatecznej decyzji http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172206-pr%C4%85d-gaz-olej-w%C4%99giel-inne pozdrawiam i życzę dobrego wyboru, kbab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.11.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Skasowałem wypowiedź. Pisałem gdzie indziej a tutaj wskoczyło /???/ Edytowane 18 Listopada 2013 przez Greengaz Pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts