Arche1982 24.01.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam, mam takie pytanie, dostałam w spadku mieszkanie po starszej osobie i w tym mieszkaniu dopiero niedawno była robiona kanalizacja - ubikacja, muszę zrobić jeszcze łazienkę i kuchnię. Ale moje pytanie tyczy się kuchni - bo chcę ją zrobić razem z salonem i czy mogę napotkać na jakieś problemy, by zrobić kuchnię gdzieś indziej, chodzi o odpływ? Jestem laikiem w tych sprawach i nawet nie wiem czy logicznie napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 25.01.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Faktycznie mało logicznie, ale zasada jest prosta - tam, gdzie woda napływa musi być zapewniony odpływ. Z napływem jest łatwiej niż z odpływem bo i rury mniejsze i nie muszą mieć spadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts