dawid73 25.02.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 uwaga do redakcji aby zmienić oprogramowanie forum by pokazywało numer ip aby można wykryć nieuczciowych gości co są np. sprzedawcami a podają się za użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 25.02.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 A co na to ochrona danych osobowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid73 25.02.2004 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 numer ip nie jest związany z danymi osobowymi jest to taki numer internetowy np. komputera w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 25.02.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witam,Popieram pomysl DawidaPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.02.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 I jeszcze jedna uwaga, a właściwie prośba do Redakcji. Zdarza się, że na naszego czata wchodzą "dowcipne" typki. Może można ograniczyć dostęp do czata tylko dla zarejestrowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 25.02.2004 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Bardzo słusznie i najlepiej jeszcze aby trzeba było występować tam pod nickiem zarejestrowanym na forum-a nie jakieś 3,28,efgffes czy tym podobne-ew nickiem zarejestrowanym tak jak nick na forum--aby nie można było wchodzić co pięć min z innym i czuć się bezkarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid73 26.02.2004 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 odpowiedzieli mi że mają dostęp do numerów ipPodoba mi się rozwiązanie tego np. na forum http://www.gsmonline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Ciekawe Dawidzie jak znajdziesz moj nr. IP. Mam neostradę, a tam nr. IP jest nadawany "dynamicznie". I szukaj wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid73 28.02.2004 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Ale jeżeli będzie się łączyła kilka razy i tak się domyślę żę to ty bo zawsze będzie pisało neostrada tylko minimalnie inny numer a jak z modemu czy sdi to zawsze pisze miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 08.03.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Właśnie,kij ma dwa końce,o czym się przekonałam przy okazji kiedy magik robił mi porządek w komputerze.Ja też wiem kto mnie "namierza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.03.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Wielka prośba do Guru Forum ! Od dawna zauważyłam, różnicę czasu międzu moim wysłaniem (z czasem aktualnym wg.mojego osobistego zegarka) a czasem faktycznego wysłania względem czasu Forum. Dziwy czasoprzestrzeni jakieś..różnica jest ponad 7 minut. I to do przodu.. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Podziękowania ziabiste. ps.zegarek osobisty jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.03.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Dziękujemy za uwagi. Obsługa techniczna postara się coś zrobić w tematach j.w. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Ale jeżeli będzie się łączyła kilka razy i tak się domyślę żę to ty bo zawsze będzie pisało neostrada tylko minimalnie inny numer a jak z modemu czy sdi to zawsze pisze miasto Przestrzegałabym przed czymś takim.To będzie tylko domysł. A jeśli ktoś o podobnym IP zabawi się czyimś kosztem, i na konto tej osoby narozrabia,bo przecież można się "domyślić". To tak jak "rozpoznawanie" na czacie po "stylu" pisania.Są i tacy specjaliści. Wszelkie domysły mogą być bardzo krzywdzące.Jeśli nie ma sposobu na to,aby każdy posiadał stałe IP (a nie ma),to wszystko inne jest nieostre i doprowadzić może do niezdrowych podejrzeń,przykrych sytuacji. IP nie zalicza się do danych osobowych,ale pozwala na identyfikację pewnych rzeczy,na co nie każdy może mieć ochotę. Dlatego uważam,że reagować trzeba na chamskie odzywki,personalne ataki,ale zostawić wolność wypowiedzi. I tak to forum jest perłą kultury w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.03.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 IP pozostaje do wiadomości redakcji. Czas na Forum - to trzeba poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts