bassini 24.01.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam.Jestem nowym uzytkownikiem tego forum,wiec jezeli podany problem istnieje na forum prosze o wyrozumialosc i o odeslanie mnie tam ,uzywalem opcji szukaj ale niestety nic nie znalazlem na ten temat.Chcialem podwiesic w lazience sufit kasetonowy,kasetony 60cm/60cm.Wiem ze trzeba do niego zrobic odpowiedni stelaz ale niestety nie wiem jak to zrobic,czy trzeba przymocowac go do sufitu(chce obnizyc o 50cm)lazienka ma wymiary okolo4m/5m.Moja prosba czy moglby mi ktos opisac lub podac jakis link gdzie znajde jakis sposob montazu tych stelazy,odlegosci od siebie.Dziekuje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 30.01.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Może to ci coś pomoże http://www.armstrong.pl/commclgeu/eu1/pl/pl/installation_and_maintenance.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grch 30.01.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Przypominam że w łazience jest wilgoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bassini 02.02.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dziekuje za odpowiedz,przydalo sie o to wlasnie chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts