ave 24.01.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 przypadkiem wpadł mi w ręce katalog dutchgardens - z Wiązownej. I na tym zimowym ogrodowym bezrybiu. .... żądza zaposiadania kilku kwiatków no..http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon6.png. urosła. Chłodzą ewentualnie ceny. Czy ktoś już kupował u nich? prowadzą sprzedaż wysyłkową. Ciekawa jestem jak z jakością roslinek, solidnością firmy. Strony polskiej nie znalazłam. pozdrawiam e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oogrodniczka 25.01.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 firmy nie znam, ale generalnie to cienki okres na zakupy przez internet, bo jeżeli kwiatki do gruntu, to ciężko je przechować do wiosny, a jeżeli do domu, to też problem z przesyłką. Skoro ceny nie zachęcają to poczekaj na rozpoczęcie sezonu. Już niedługo A jeżeli głód nie przejdzie to zawsze można się przejść do kwiaciarni, tudzież marketu budowlanego i przygarnąć jakąś ładną domową roślinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.01.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a nie, nie! wysyłają w stosownym do sadzenia czasie! Teraz można tylko zamówić. Pisałam wczoraj do nich - dostałam odpowiedzi na swoje pytania. A stronę dopiero sobie robią. W szukarce znalazłam tylko obce strony - niemieckie, angielskie. ładne te roślinki.... żądza wcale mi nie mineła, bo paru roslin nie mogę nigdzie kupić (w każdym razie w najbliższej okolicy,) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oogrodniczka 25.01.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 w takim razie musisz tylko spytać, czy sprowadzają rośliny z "zachodu", czy produkują na miejscu, bo te importowane i bardziej delikatne odmiany mogą mieć problem z przetrwaniem następnej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.01.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 w takim razie musisz tylko spytać, czy sprowadzają rośliny z "zachodu", czy produkują na miejscu, bo te importowane i bardziej delikatne odmiany mogą mieć problem z przetrwaniem następnej zimy. no właśnie, podejrzewam, że są z Holandii, (tam jest właściciel wg informacji z folderu) mimo,że w opisie jest wytrzymałość na niskie temperatury to zakup - ryzykowny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oogrodniczka 26.01.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts