Esiak 24.01.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Może admini forum pomyśleliby o zainstalowaniu małego dodatku do forum, a mianowicie modułu tapatalk, który umożliwia używanie forum na urządzeniach mobilnych?Ponieważ FM działa na vBulletin, więc nie ma problemu z zainstalowaniem pluginu: http://www.tapatalk.com/plugin.php, właścicieli forum nic to nie kosztuje, a jedynie użytkownicy, którzy chcą przeglądać forum na urządzeniach mobilnych, muszą za symboliczną opłatę zakupić program na wybrane urządzenie....Lista obsługiwanych urządzeń: http://www.tapatalk.com/mobile.php (Nokie, BlackBerry, Android, iPhone)W dobie wszędzie otaczającej nas mobilności, tak poczytne forum jak FM, powinnopomyśleć o ułatwieniu użytkownikom korzystania z niego, również poprzez urządzenia mobilne....Temat zostawiam do przemyślenia przez adminów... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 20.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jak widać nie interesuje to chyba administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.10.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.12.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 może jakaś odpowiedź ze strony Administratora by się pojawiła...?NIE - brak możliwości technicznych...TAK - zajmie nam to trochę czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Administrator = osoba społecznie pilnująca porządku na forum, usuwająca reklamy, spam itp. Innych uprawnień brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.12.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 czyli moderator nie administrator to może przekażcie to zapytanie osobie odpowiedzialnej za programową stronę forum...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.12.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dziękujemy za pomysł. Do rozważenia (kwestia możliwości technicznych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 10.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czyżby coś się ruszyło w temacie? na forum jest już załączony skrypt tapatalk-detect, natomiast forum nadal nie widać w publicznym katalogu tapatalk :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 o dobra wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 10.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No niestety sprawdziłem status instalacji i przedstawia się "Installed but not up-to-date, please install the latest update before publishing your network to Tapatalk" Dziwne, z doświadczenia instalacja integracji z tapatalk na dużym forum motoryzacyjnym zajęła mi 5 min... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 w sumie też ostatnio miałem info o aktualizacji pluginu, instalneli dla próby, ale nie zaktualizowali pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 10.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 byle później nie działało non stop w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 byle później nie działało non stop w tle co masz na myśli..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 10.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 w sumie też ostatnio miałem info o aktualizacji pluginu, instalneli dla próby, ale nie zaktualizowali pewnie... właśnie sprawdziłem, ostatnia aktualizacja była 6 stycznia, więc pewnie dlatego, a szkoda... ;> byle później nie działało non stop w tle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 10.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 aplikacja allegro na bb caly czas cos mielila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 aplikacja allegro na bb caly czas cos mielila. na androidzie tapatalk działa super... aplikacja działa w tle tylko, tylko jak ją tak zostawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 12.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Jest aktualizacja, wygląda na to, ze wszystko działa, super mieć forum muratora w kieszeni Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Stycznia 2012 przez bacardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ja nie mogę wyszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 12.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Na razie potrzebny mały trik, ale mam nadzieję ze lada dzień dostaniemy oficjalnie nowy kanal, bo fajnie dziala Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No to można testować... Wysłane z mojego HTC Legend za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts