Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tapatalk: czytnik forum na urządzenia mobilne (Symbian, iPhone, Android, BlackBerry)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękujemy za wszystkie uwagi. Na razie testujemy tapatalka. Prosimy wstrzymać się z ewentualnym zakupem tej aplikacji, jeśli chcecie wykorzystać ją tylko do przeglądania Forum Muratora. Damy znać za kilka dni, jak wypadły testy.

Ja testuje mobilną wersję forum od początku instalacji wtyczki... wszystko działa jak narazie bardzo dobrze... trzymać tak dalej...

Jakby co to służę pomocą ;)

Dziękujemy za instalację tapatalka (działa super) i mam nadzieję, że wtyczka zostanie już na stałe.

O ile będąc w domu często wygodniej jest przeglądać forum na komputerze, to możliwość zajrzenia na forum w każdej chwili - na budowie, zakupach itp. jest niezastąpiona...

Da sie wejść przez wyszukiwarkę, wlasnie byłem na grupie wrocławskiej

Ps. A faktycznie, pisac sie nie da...

Edytowane przez bacardi
  • 3 weeks później...
Czyżby tapatalk został odinstalowany z forum?! :(((((((

no właśnie...

czyżby plugin został wyłączony...?

Droga REDAKCJO, aż tak źle poszły testy...?

Mili Forumowicze, musieliśmy z przyczyn technicznych wyłączyć tapatalka. Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość. Prace trrrrrrrrrrrrwają........
Oby to było tylko na chwilę. Na prawdę super sprawa móc przeczytać forum w kolejce do lekarza czy pociągu albo na budowie jak piszą przedmowcy. Panowie Admini nie róbcie jaj :)