lw 05.09.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 możliwe jeśli zostawiłam pierścionek w szkatułce na szafeczce nocnej ! Dzień dobry Daga, właśnie przejrzałam Twój wątek. Taki ciepły jest Twój dom! Co do pierścionka, spróbować zawsze warto: - może Tymon wcisnął go między ramę łóżka a materac? - jeśli ma klocki Duplo, poszukałabym tam, klocek po klocku (niezwykłe rzeczy można znaleźć w klockach Duplo, uwierz mi!) A jeśli faktycznie mógł być ostatni raz na szafce nocnej, to jeszcze: Poszwa i poszewki, może jest w środku? Kosz z praniem? Pralka?, filtr w pralce? Kieszenie w rzeczach w praniu, w ogóle kieszenie, w tym kieszonki Tymona. Ulubione ostatnimi zabawki Tymona (szoferki w samochodzikach, machinach, jeśli są śmieciary, wnętrza śmieciar itp.) Kiedyś moje pamiątkowe złote kolczyki wpadły mi ddo umywalki, nie obyło się bez rozkręcania syfonu. Wg mnie są bardzo duże szanse, że pierścionek jest wciąż w domu. Najważniejsze, żebyś go nie wciągnęła nieświadomie do odkurzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 05.09.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Pendraku oj lepiej nie ! ja swojego pierścionka nie lubiłam bo taki duży był, jak dla mnie zbyt okazały. Później jednak zakochałam się w nim na zabój i jeszcze niedawno mówiłam mężowi, że jak kiedyś pojawi się u nas mała dziewczynka w domku to będę miała komu przekazać to cudeńko ! ja uwielbiałabym ten pierścionek nawet gdyby był z kory drzewa ! Yokasta oj pamiętam jak zgubiłaś obrączkę i ją odnalazłaś ....No zazdroszczę ! Może powinna pożyczyć wykrywacz metalu ...hmmm...To jest myśl! Agawi dzięki za namiary na mopa ! Siedzimy sobie nadal z Tymonem w domu , jestem na wychowawczym urlopie. Tymon bez większych problemów , zdrowy ! Jedyne kłopoty to to fatalne ząbkowanie u niego. Za każdym razem z powikłaniami. A teraz zaczyna przechodzić bunt i odgrywa histerie ! ale radzimy sobie jakoś z tymi histerykiem Buziaki i lęce na inne wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 05.09.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Iw dziękuję kochana za rady ja od trzech dni nic nie robię jak tylko szukam kawałku tego metalu ! No wszystkie te miejsca o których piszesz już przeszukałam. Dałam już sobie spokój , jeśli jest w domu to mam nadzieje, że kiedyś się znajdzie i tyle ! zostawiam to za sobą Odkurzacz też sprawdziłam i jak do tej pory nie sprzątałam w nadziei odnalezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Moja córka posiała kiedyś swój ukochany smoczek. Nigdzie go nie mogłam znaleźć. Okazało się, że był w walizce taty, który wyjechał na kilka dni w podróż służbową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.09.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 ehhhhhhhh... ja przez tydzień nie mogłam znaleźć zatyczki od dziecięcej butelki... słusznych rozmiarów. Podczas cotygodniowej zmiany prześcieradełka w wózku, zatyczka znalazła się. Pod prześcieradłem... Synalek przez tydzień na tym leżał, spał, i ani kwęknął. Taki aniołek. Matka tak zrobiła, widocznie tak ma być.:lol2: To też daguniu, odnośnie tego co pisałaś, czy moje dziecię też taki diabeł. Nie nie. Oaza spokoju. Chyba dwa rózne bieguny mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.09.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hej Dagunia Przede wszystkim chciałam napisać, że masz prześlicznego synka! I jak pięknie wystylizowany zawsze Po drugie - bosko wyszła Wam ta przemiana sypialni :jawdrop:Tapeta jest genialna Po trzecie - ja prałam w pralce swoje szare pokrowce z ektorpa i według mnie nie zaszkodziło im to Po czwarte przykro mi z powodu pierścionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 11.09.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 IW dzięki Agatah no to ci zazdroszczę tego drugiego bieguna ! U nas przynajmniej jedna histeria w ciągu dnia jest na porządku dziennym zazwyczaj jest ich kilka Kasia i Pysiaczku dzięki kochane. Pysiaczku dzięki z info o pokrowcu. Pierścionka nadal nie ma ale jakoś już się z tym pogodziłam. Mam też jakieś dobre wiadomości. Nareszcie zdałam exam z prawa jazdy !!!!!!!!:lol2::lol2::lol2: Wcześniej nie miałam czasu , możliwości i jakoś tak nigdy nie było mi po drodze z tym prawem jazdy. Przy Tymo zaczęło mi brakować prawa jazdy . No a teraz spadam dziewczynki się pakować, bo lecimy wieczorem na Krete na zasłużone wakacje. Zobaczymy tylko czy dolecimy ...czy przypadkiem załoga samolotu , kapitan czy tez inni turyści nie każą nam wcześniej gdzieś wysiadać ze spadochronem ze względu na naszego głośnego histeryka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.09.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Bardzo ładnie wyszła Wam sypialnia. Uwielbiam tę tapetę. W łazience też niezmiennie miło gościć. Udanego urlopu życzę. Przy obecnej pogodzie to świetna pora na zmianę otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.09.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Gratulacje z okazji prawka! A wakacji zazdroszczę Udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 18.09.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dagunia, udanych wakacji, czekam na fotorelację, bo muszę się szybko zdecydować na jakieś wakacje, proszę niech ktoś mnie zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Daguniu, bardzo dziękuję za odwiedziny w moim wątku. Już niewiele osób tam zagląda, bo niewiele się dzieje. Nie mam przepisu na dziewczynkę, Ona się trafiła bardzo niespodziewanie. Ale jest moją Gwiazdeczką. Mój Stasiu ma skończone 2 lata i również mówi niewiele. Mama zaczął mówić mając rok i 8 miesięcy. Mam wrażenie, że on bardziej się wstydzi niż nie umie. W każdym bądź razie malucha nie da się do niczego zmusić. Musi iść swoim tokiem. I podobno jest tak, że jak rozwija się ruchowo, to wtedy mowa się nie rozwija. Ale specem nie jestem. Piszę tylko to, co wyczytałam Pozdrawiam i mam nadzieję, że pojawisz się po wczasach na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.10.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dagunia, chyba nie wysadzili Was gdzieś na bezludnej wyspie, u mnie codzienna histeria to norma, więc Twoje doświadczenia mnie niezmiernie pocieszają, bo mam wrażenie że tylko u mnie to się zdarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts