dagunia 10.03.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 heheh Agawi jakaś ty kochana:hug: Tak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.03.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Piękne zdjęcie!!! Co ja piszę, piękna dziewczyna!!! Dagunia,skąd ta latarenka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.03.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 heheh Agawi jakaś ty kochana:hug: Tak ja Mówię co widzę, czyli samiuśką prawdę I witam w klubie BLONDYNEK:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 10.03.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) dzięki dziewczyny Aniu ale wiecie na zdjęciu lepiej niż na żywo ...heheh Aniu a latarenkę kupiłam w Tk Maxie w Blue City w Wawie za 49 zł Jest duży wybór teraz bo króluje tam sezon ogrodowy Agawi no ja od zawsze blondyna choć nie powiem mam czasami wyskoki i sobie jakiś brąz od czasu do czasu na głowie tez zaaplikuje Edytowane 10 Marca 2011 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.03.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Myślę sobie zajrzę do Daguni, pozachwycać się jej domkiem, a tu proszę objawiła nam się blond piękność. Teraz nie wiem czym-kim mam się zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 10.03.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 witam się jako nowa oglądaczka Twoich wcale nie małych (wbrew temu co na 1 stronie) 4 kątów Bardzo fajne szare klimaty- szczególnie podoba mi się łazienka - ta kabina wygląda super! Kominek też ma swój klimat - faktycznie, nie wiadomo czym się zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.03.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Potwierdzam - śliczna dziewczyna z Ciebie Mam pytanie o ten zegar - czy on nie hałasuje przy przeskakiwaniu kolejnych minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_8 10.03.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 zegar super!! gdzie można go kupić? jeśli to nie tajemnica.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.03.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dagunia dawaj tu większe zdjęcie swojej facjaty ...śliczna z Ciebie dziewczyna i nie ma co się korygować i zwalać na dobre ujęcie a zakupy świetne ...podziwiam męża za gust bo i jego gadżety futbolowe i zegarek bardzo mi się podobają ...(Twoje żaglowe również ale u chłopa dobre oko do dodatków to rzadkość, którą trzeba pielęgnować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.03.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 jak tu ładnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.03.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Nie wiem dlaczego myślałam, że jesteś brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ha, to nie tylko ja się omyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ci piłkarze w majtasach to całkiem interesujący pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 10.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Bez majtasów też ciekawie, ale może nie w salonie Ło matko, coś wisi w powietrzu, bo ja pomyślała dokładnie o tym samym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 10.03.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Daga... widze ze opier papier poskutkowal i w koncu zabralas sie za watek. podoba mi sie szczerze wszystko. I te zdjecia z pilkarzami i lazienka i nawet twoj brak kasy! A wiesz czemu?! bo widac w tym wszystkim mieszkanca tego domu .... Ciebie i tegoz osobnika meskiego. Lubie ogladac zdjecia prawdziwe...na ktorych widac ze mieszka tam czlowiek ze swoimi pasjami, czasem dziwnymi zainteresowaniami, majtkami i szczoteczkami do zebow. irytuja mnie wystudiowane zdjecia jak z pism wnetrzarskich ....bo nasze domy takie nie sa i nigdy nie beda...a przez takie zdjecia wydaje nam sie ze do takiego efektu musimy dazyc. JA MOWIE NIE! DOBRA JESTEM PO 3 PIWACH ...TYLKO CICHO SZAAAAA (fuck napisalam przed chwila cicho prze "h" czas do lozka BUUUUUUUUZIA p.s tyyyyyyyyyyyyyyyy ale dziunka jestes na tym zdjeciu, yamii yamii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Bez majtasów też ciekawie, ale może nie w salonie ja bez majtasów miałam w pracy ...ale to był kalendarz zawodników rugby charytatywny więc oglądałam jedynie w zbożnym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 zbereźnice sekciary szare sie zebrały wieczorem:) na koniec kacha się urżneła no pieknieniech juz wiosna przyjdzie, no niech ja też wsiąkłam w to FM aż pająki po ścianach chodzą i szklanek brakło... ciężko zamknąć kom. ale muszę iść. nie włącze do poniedziałku, nie włączę do poniedziałku, nie właczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 i zegar na który chorował mój małż [img]http://img155.imageshack.us/img155/7184/zegararnipodwojny.jpg Dagunia, nie mam czasu nadrobić zaległości, więc tak na szybko... Awatarek - w końcu, nareszcie wiem z kim rozmawiam:lol2: śliczne zdjęcie:D A taki zegar mam u siebie od ok. 3 lat. Uwielbiam:yes: Jest rewelacyjny, i na pewno zabiorę go ze sobą. Praktycznie tylko z niego korzystam w domu (+ z budzika retro z AD w sypialni:D) Resztę nadrobię, jak tylko będę miała jak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.03.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Jestem zachwycona Twoim mieszkaniem CUDOWNIE go wyszykowałaś Wszystko mi się podoba, dosłownie wszystko! Piękne macie zainteresowania i tak cudnie przelewacie je na dom...matko, no szok, jak można stworzyć coś tak cudownego! Gratuluję i dziękuję za inspiracje!!! Pozdrawiam Ps. Czytam od początku, teraz miałam dosyć długą przerwę i jak mogłam już włączyć komputer to mnie powaliłaś na amen Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 15.03.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dzieki dziewczyny MarJel dziękuje bardzo , bardzo mi miło Witaj Jonaw u mnie i też gorąco dziękuje Pysiaczku zegar wbrew temu jak wygląda na zdjęciu jest małych gabarytów ( zdjęcie trochę przekłamane jak mój avatarek) ale jak tak zadałaś to pytanie to tez się zaczęłam zastanawiać czy nie będzie za głośmy. W weekend sprawdziłam i mi nie przeszkadzał ale mąż mówił że trochę go denerwuje moment w którym przeskakuje czas - czyli co minute heheheh , szczególnie teraz jak spimy w salonie bo sypalni nadal brak ... Dla mnie jest ok ale delikatne tyknięcie słychać. Anula jasne, że to nie tajemnica - forum po to jest ! zegar jest z salonu meblowego VOX -189 zł a przy okazji jak tam twoje przygody z drzwiami ??? i sorry że tak późno odpisuje Lasche - przez 13 lat zdążyłam sobie wychować ta mała bestię zwaną mężem wiesz według przysłowia "kto z kim przystaje takim się staję" a zdjecie facjaty może wkrótce sie pojawi Tylko teraz to nie weim czy powinnam wrzucic bo jak zobaczycie moją facjate z bliska to masakra mała będzie i już takich pozytywnych komentarzy może zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts