Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi - Moje szare klimaty :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 672
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki dziewczyny :) Aniu :) ale wiecie na zdjęciu lepiej niż na żywo ...heheh

Aniu a latarenkę kupiłam w Tk Maxie w Blue City w Wawie za 49 zł Jest duży wybór teraz bo króluje tam sezon ogrodowy

Agawi no ja od zawsze blondyna choć nie powiem mam czasami wyskoki i sobie jakiś brąz od czasu do czasu na głowie tez zaaplikuje :)

Edytowane przez dagunia

Dagunia dawaj tu większe zdjęcie swojej facjaty ...śliczna z Ciebie dziewczyna i nie ma co się korygować i zwalać na dobre ujęcie ;) a zakupy świetne ...podziwiam męża za gust bo i jego gadżety futbolowe i zegarek bardzo mi się podobają ...(Twoje żaglowe również ale u chłopa dobre oko do dodatków to rzadkość, którą trzeba pielęgnować)

Daga... widze ze opier papier poskutkowal i w koncu zabralas sie za watek. podoba mi sie szczerze wszystko. I te zdjecia z pilkarzami i lazienka i nawet twoj brak kasy! A wiesz czemu?! bo widac w tym wszystkim mieszkanca tego domu .... Ciebie i tegoz osobnika meskiego. Lubie ogladac zdjecia prawdziwe...na ktorych widac ze mieszka tam czlowiek ze swoimi pasjami, czasem dziwnymi zainteresowaniami, majtkami i szczoteczkami do zebow. irytuja mnie wystudiowane zdjecia jak z pism wnetrzarskich ....bo nasze domy takie nie sa i nigdy nie beda...a przez takie zdjecia wydaje nam sie ze do takiego efektu musimy dazyc.

JA MOWIE NIE!

DOBRA JESTEM PO 3 PIWACH ...TYLKO CICHO SZAAAAA (fuck napisalam przed chwila cicho prze "h" :rotfl: czas do lozka

BUUUUUUUUZIA

p.s tyyyyyyyyyyyyyyyy ale dziunka jestes na tym zdjeciu, yamii yamii

zbereźnice sekciary szare sie zebrały wieczorem:) na koniec kacha się urżneła

no pieknie

niech juz wiosna przyjdzie, no niech

ja też wsiąkłam w to FM aż pająki po ścianach chodzą i szklanek brakło...

ciężko zamknąć kom. ale muszę iść. nie włącze do poniedziałku, nie włączę do poniedziałku, nie właczę..

i zegar na który chorował mój małż

[img]http://img155.imageshack.us/img155/7184/zegararnipodwojny.jpg

Dagunia, nie mam czasu nadrobić zaległości, więc tak na szybko...

Awatarek - w końcu, nareszcie wiem z kim rozmawiam:lol2: śliczne zdjęcie:D

A taki zegar mam u siebie od ok. 3 lat. Uwielbiam:yes: Jest rewelacyjny, i na pewno zabiorę go ze sobą. Praktycznie tylko z niego korzystam w domu (+ z budzika retro z AD w sypialni:D)

Resztę nadrobię, jak tylko będę miała jak:(

Jestem zachwycona Twoim mieszkaniem :)

CUDOWNIE go wyszykowałaś :)

Wszystko mi się podoba, dosłownie wszystko!

Piękne macie zainteresowania i tak cudnie przelewacie je na dom...matko, no szok, jak można stworzyć coś tak cudownego! Gratuluję i dziękuję za inspiracje!!!

Pozdrawiam

Ps. Czytam od początku, teraz miałam dosyć długą przerwę i jak mogłam już włączyć komputer to mnie powaliłaś na amen ;)

Pięknie!

:) dzieki dziewczyny :)

MarJel dziękuje bardzo , bardzo mi miło :)

Witaj Jonaw u mnie i też gorąco dziękuje :)

Pysiaczku zegar wbrew temu jak wygląda na zdjęciu jest małych gabarytów ( zdjęcie trochę przekłamane jak mój avatarek):-P

ale jak tak zadałaś to pytanie to tez się zaczęłam zastanawiać czy nie będzie za głośmy.

W weekend sprawdziłam i mi nie przeszkadzał ale mąż mówił że trochę go denerwuje moment w którym przeskakuje czas - czyli co minute heheheh , szczególnie teraz jak spimy w salonie bo sypalni nadal brak ...

Dla mnie jest ok ale delikatne tyknięcie słychać.

Anula jasne, że to nie tajemnica - forum po to jest ! zegar jest z salonu meblowego VOX -189 zł a przy okazji jak tam twoje przygody z drzwiami ??? i sorry że tak późno odpisuje :)

Lasche - przez 13 lat zdążyłam sobie wychować ta mała bestię zwaną mężem wiesz według przysłowia "kto z kim przystaje takim się staję" a zdjecie facjaty może wkrótce sie pojawi Tylko teraz to nie weim czy powinnam wrzucic bo jak zobaczycie moją facjate z bliska to masakra mała będzie i już takich pozytywnych komentarzy może zabraknąć :)