dagunia 17.03.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 a sa przepisy u Ciebie na te inne z checią spróbowałabym upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 a sa przepisy u Ciebie na te inne z checią spróbowałabym upiec Daga- czekoladowe muffinki robiłam wg przepisu Nigelli Lawson- jeżeli nie sprawi Ci klopotu to wklejam Ci oryginalną wersja, a jeżeli chcesz, to zaraz odszukam podobny w polskiej wersji. Zamaist tych groszków, których u nas nigdzie nie:P ma poszatkowałam po prostu gorzką czekoladę a malinowe masz tutaj u mnie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169790-We-w%C5%82oskim-stylu/page32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.03.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 nie spoko jeszcze na tyle sobie z angielskim radzę dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 nie spoko jeszcze na tyle sobie z angielskim radzę dziekuje bardzo No to fajnie, czekam w takim razie na muffinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziewczyny zazdroszczę Wam sprawnych piekarników, dagunia jak na mój piekarnik to Twoje muffinki są baaardzo wyrośnięte. Mój grzeje tylko od góry więc dla 99% ciast to absolutnie niewystarczające Ale będziesz miała nowy, co nie? I w związku z tym lepiej notuj te przepisy yokasta- już my Cię zdopingujemy do pieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.03.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Yokasta no już wkrótce własna kuchnia, własny piekarnik - oj się będzie działo U Ciebie w kuchnie jak cie znam jakies fajne przepisy jamiego Mniam Juz sie nie mogę doczekać No a mówię wam dziewczyny ja to normalnie na tym forum kulinarnie sie rozwijam i wszyscy sie ze mnie smieją w domu Pytaja a skąd masz taki dobry przepis na mufinki sałatke i etc a ja na to że z forum murator i wszyscy w śmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 17.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Widzę, że nie tylko Yokasta dała czadu. Ty też się rozkręcasz. Podobają mi się te czajniki od Agawi. jakiś czas temu wpadły mi w oko w jakimś sklepie, tylko cholercia w jakim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Podobają mi się te czajniki od Agawi. jakiś czas temu wpadły mi w oko w jakimś sklepie, tylko cholercia w jakim? Warmia tych czajników jest całe mnóstwo na Allegro, a osobiście widziałam w Euro może Ty też? http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=czajnik+haen http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=haen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 18.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Agawi, tak!! Właśnie w Euro. Teraz sobie przypomniałam. Jakieś parę miesięcy temu kupowałam czajnik mojej mamie i właśnie w EuroAgd taki był. Tylko bez tych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Agawi, tak!! Właśnie w Euro. Teraz sobie przypomniałam. Jakieś parę miesięcy temu kupowałam czajnik mojej mamie i właśnie w EuroAgd taki był. Tylko bez tych dodatków. No to już wiesz gdzie kupić... Ja się cały czas zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 18.03.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 OOoo, ale z tym czajnikiem to jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa (niestety ) Są ładne i nawet pasowałyby mi, ale czemu jeszcze nie poszukać Jak będziesz miała coś ciekawego to zapraszam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ja widze ze u Ciebie znowu pitu pitu czajniczki mufinki duperszwajce (Yokasta;) a tematy wnetrzarskie leza odlogiem o zdjeciach juz nawet nie mowie. Mam pomysl na dodanie watkowi speedu: Daga dawaj zdjecia tej drugiej łazienki o ktorej mowisz ze ja nam nigdy nie pokazesz. Dawaj mala...znamy sie juz przeciez troche;)A tak powaznie, zobaczymy moze cos doradzimy jak zrobic mala metamorfoze bez duzych kosztow a moze okaze sie ze lazienka jest okej tylko trza Cie troche uspokoic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.03.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Kasia dobrze pisze, popieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 dagunia pięknie u ciebie, kuchnia i łazienka wyszły bombowo, no i o takim telewizorku marzę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 No tak, bo Daga zdjęcie ujawniła, wiemy już, że ładna, to teraz mysli, ze wszystko jej wolno:lol2: Nawet obijac się i wątek zaniedbywać I NAS zaniedbywać, co gorsza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Właśnie Daga, gdzie Ty się podziewasz? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 07.04.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dagunia, gdzieś ty wsiąkła kobieto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 daga wyjdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.04.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Martwimy sie? Hmmmm moze w jakis rejs poplynela:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.04.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Mówi zając do baranka, Jaka piękna ta pisanka, Wtem z zajączka wyszła kurka nastroszyła swoje piórka. Teraz biega, głośno krzyczy, że Wesołych Świąt Ci życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts