Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi - Moje szare klimaty :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 672
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a sa przepisy u Ciebie na te inne z checią spróbowałabym upiec

Daga- czekoladowe muffinki robiłam wg przepisu Nigelli Lawson- jeżeli nie sprawi Ci klopotu to wklejam Ci oryginalną wersja, a jeżeli chcesz, to zaraz odszukam podobny w polskiej wersji. Zamaist tych groszków, których u nas nigdzie nie:P ma poszatkowałam po prostu gorzką czekoladę :)

a malinowe masz tutaj u mnie ;)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169790-We-w%C5%82oskim-stylu/page32

Dziewczyny zazdroszczę Wam sprawnych piekarników, dagunia jak na mój piekarnik to Twoje muffinki są baaardzo wyrośnięte. Mój grzeje tylko od góry :) więc dla 99% ciast to absolutnie niewystarczające :lol:

Ale będziesz miała nowy, co nie? ;):)

I w związku z tym lepiej notuj te przepisy yokasta- już my Cię zdopingujemy do pieczenia :lol2:

Yokasta no już wkrótce własna kuchnia, własny piekarnik - oj się będzie działo U Ciebie w kuchnie jak cie znam :) jakies fajne przepisy jamiego Mniam

Juz sie nie mogę doczekać

No a mówię wam dziewczyny ja to normalnie na tym forum kulinarnie sie rozwijam i wszyscy sie ze mnie smieją w domu

Pytaja a skąd masz taki dobry przepis na mufinki sałatke i etc a ja na to że z forum murator i wszyscy w śmiech :)

Podobają mi się te czajniki od Agawi. jakiś czas temu wpadły mi w oko w jakimś sklepie, tylko cholercia w jakim?:confused:

Warmia tych czajników jest całe mnóstwo na Allegro, a osobiście widziałam w Euro może Ty też? ;):)

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=czajnik+haen

http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=haen

Ja widze ze u Ciebie znowu pitu pitu czajniczki mufinki duperszwajce (Yokasta;) a tematy wnetrzarskie leza odlogiem o zdjeciach juz nawet nie mowie. Mam pomysl na dodanie watkowi speedu: Daga dawaj zdjecia tej drugiej łazienki o ktorej mowisz ze ja nam nigdy nie pokazesz. Dawaj mala...znamy sie juz przeciez troche;)

A tak powaznie, zobaczymy moze cos doradzimy jak zrobic mala metamorfoze bez duzych kosztow a moze okaze sie ze lazienka jest okej tylko trza Cie troche uspokoic.

• 2 weeks później...