Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi - Moje szare klimaty :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 672
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Hej dziewczyny :) wróciłam :) wkoncu :)

Tez mi sie teskniło za Wami, nawet nie wiedzie jak bardzo ....

Dzieki za życzenia świąteczne

W rejs nie popłynełam, niestety ale jeszcze popłyne w tym roku - ale co do rejsu to włąsnie dziś mój mąż wyjechał na rejs po Adriatyku. Mam nadzieje ze miło spedzi czas w Chorwacji , zrobi kilka ładnych zdjeć do naszej żeglarskiej galerii w domku i odpocznie przede wszytskim od problemów.

Niestety nie było mnie tak długo bo byłam w szpitalu, byłam w ostatniej chwili operowana , miałam ciąże pozamaciczną jajowodową:( ( udało sie uratowac jajowód )

No i jakos tak jak wróciłam ze szpitala do domu to wiecie same jakie moze byc samopoczucie, było źle ...ale teraz mysle ze jest juz ok - wkoncu odwazyłam sie i napisalam:) wchodziłam kilka razy na fm , chciałam napisac, brakowało mi tego,( tym bardziej ze 3 tyg na zwolnieniu byłam i nudy straszne a w tv tylko programy od rana dla młodych mam - no ale zrozumiale to one sa głownie w domach w tym czasie ), wiec wchodziłam tutaj , chciałam pisac ale chyba nie byłam gotowa ....Mąż był ze mną cały czas przez ten trudny czas wiec jeszcze bardziej i mocniej wierze w to ze mam najlepszego męża na świecie ( no prócz tego ze czasem zabrania kupowac tego czy owego :) )

No ale wróciłam , mam wiele zaległosci . jestem ciekawa bardzo co tam u was , jak postepy , nowinki itp WIEC ZARAZ LECE NA BUSZOWANIE PO WASZYCH WĄTKACH a później Mam zamiar dokonczyc swoje cudne mieszkanko, i dzielic sie z Wami i postepami, wyjechac z Wawy tak jak obiecywałam wczesniej , załozyc wlasny biznez a w przyszłym roku urodzic dzidzie:) Bo ten pokój na górze pusty stac nie moze :) Wiec jestem dobrej mysli:))) i Wiecie co ciesze sie ze napisałam, wróciłam i od razu mi lepiej :))) Fm to jednak pewien rodzaj sekty :)

staram sie pozytywnie mysleć :) Mój lekarz który mnie operował mówi ze tak sie poprostu zdarza. Trzeba sie z tym pogodzić i próbowac dalej. oczywiscie jest wieksze prawdopodobieństwo ze kolejna ciąża tez bedzie pozamaciczna ale trzeba byc dobrej mysli . Niestety słońce to nie była moja pierwsza próba i pierwszą ciąże w listopadzie zeszłego roku też straciłam w 10 tyg - też ciąza obumarła ... i po tej ciąży strasznie sie bałam kolejnej i obsesyjnie myslałam zeby było ok Wiec teraz tylko mysle pozytywnie nie wchodze na net i nie czytam zadnych głupot :) wkoncu do trzech razy sztuka :) ...