aneta s 23.04.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://img132.imageshack.us/img132/8383/comp2845061.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i3.fmix.pl/fmi914/b706f254000850864db319d5/zdjecie.jpg mokrego dyngusa życzy Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 06.05.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Hej dziewczyny wróciłam wkoncu Tez mi sie teskniło za Wami, nawet nie wiedzie jak bardzo .... Dzieki za życzenia świąteczne W rejs nie popłynełam, niestety ale jeszcze popłyne w tym roku - ale co do rejsu to włąsnie dziś mój mąż wyjechał na rejs po Adriatyku. Mam nadzieje ze miło spedzi czas w Chorwacji , zrobi kilka ładnych zdjeć do naszej żeglarskiej galerii w domku i odpocznie przede wszytskim od problemów. Niestety nie było mnie tak długo bo byłam w szpitalu, byłam w ostatniej chwili operowana , miałam ciąże pozamaciczną jajowodową ( udało sie uratowac jajowód ) No i jakos tak jak wróciłam ze szpitala do domu to wiecie same jakie moze byc samopoczucie, było źle ...ale teraz mysle ze jest juz ok - wkoncu odwazyłam sie i napisalam:) wchodziłam kilka razy na fm , chciałam napisac, brakowało mi tego,( tym bardziej ze 3 tyg na zwolnieniu byłam i nudy straszne a w tv tylko programy od rana dla młodych mam - no ale zrozumiale to one sa głownie w domach w tym czasie ), wiec wchodziłam tutaj , chciałam pisac ale chyba nie byłam gotowa ....Mąż był ze mną cały czas przez ten trudny czas wiec jeszcze bardziej i mocniej wierze w to ze mam najlepszego męża na świecie ( no prócz tego ze czasem zabrania kupowac tego czy owego ) No ale wróciłam , mam wiele zaległosci . jestem ciekawa bardzo co tam u was , jak postepy , nowinki itp WIEC ZARAZ LECE NA BUSZOWANIE PO WASZYCH WĄTKACH a później Mam zamiar dokonczyc swoje cudne mieszkanko, i dzielic sie z Wami i postepami, wyjechac z Wawy tak jak obiecywałam wczesniej , załozyc wlasny biznez a w przyszłym roku urodzic dzidzie:) Bo ten pokój na górze pusty stac nie moze Wiec jestem dobrej mysli:))) i Wiecie co ciesze sie ze napisałam, wróciłam i od razu mi lepiej )) Fm to jednak pewien rodzaj sekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.05.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 dagunia dobrze, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.05.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 dagunia, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do dobrego samopoczucia. i żeby ten pokoik na górze szybko dostał lokatora. tego Ci życzę bardzo mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 06.05.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dzięki Famelio też sie mega cieszę . Kurde mąż mi zabrał aparat do Chorwacji ale w poniedz, wracam do Wawy a tam w kompie w pracy mam jakies zdjęcia mieszkanka których nie żdazyłam umieścić, wiec w poniedziałek cos nowego wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 06.05.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Monah jak tylko bedą mogła będe się o to starać - Tylko bez obsesji , tak przy okazji ) Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.05.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 będzie dobrze napewno jeśli to cię pocieszy to ja miałam płód obumarły w 8 tyg. potem zdążyłam urodzić 3 zdrowych dzieci 70 % wszystkich ciąż kończy się poronieniem- taka natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 za to teraz już będzie tylko lepiej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dagunia,fajnie, że jesteś, przytulam bardzo bardzo mocno, współczuję, że tak się potoczyło....Wierzę, że znowu zaświeci dla Was słońce i tak złe chwile będą tylko wspomnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.05.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 To, co najgorsze, już za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 06.05.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 staram sie pozytywnie mysleć Mój lekarz który mnie operował mówi ze tak sie poprostu zdarza. Trzeba sie z tym pogodzić i próbowac dalej. oczywiscie jest wieksze prawdopodobieństwo ze kolejna ciąża tez bedzie pozamaciczna ale trzeba byc dobrej mysli . Niestety słońce to nie była moja pierwsza próba i pierwszą ciąże w listopadzie zeszłego roku też straciłam w 10 tyg - też ciąza obumarła ... i po tej ciąży strasznie sie bałam kolejnej i obsesyjnie myslałam zeby było ok Wiec teraz tylko mysle pozytywnie nie wchodze na net i nie czytam zadnych głupot wkoncu do trzech razy sztuka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 06.05.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 :hug::hug:Madzia, Joliska, Ania mega dziękuje Kurde mogłam od razu tu byc z wami . Niby wsparcie wirtualne - niby nic -a jednak takie Dużżzzze Wiec jeszcze raz Dziekuje )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 :hug::hug:Madzia, Joliska, Ania mega dziękuje Kurde mogłam od razu tu byc z wami . Niby wsparcie wirtualne - niby nic -a jednak takie Dużżzzze Wiec jeszcze raz Dziekuje )))))))) oj trzeba było, trzeba było;) Ale lepiej późno niż wcale:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Daga...... sciskam i glowa do gory:):hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.05.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 dagunia strasznie fajnie, że już jesteś Przykro mi z powodu Twoich kłopotów- jeszcze wszystko się ułoży- zobaczysz:D Trzymam kciuki i za dzidzię i za biznes no i za cuudne mieszkanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 :hug: Jak dobrze, że jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.05.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Daguś najgorsze już za Wami - teraz będzie tylko lepiej. Trzymam kciuki, żeby nowy lokator pokoiku pojawił się najszybciej jak to możliwe. Ściskam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 06.05.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 już nie pamiętam, czy ja wtrącałam u Ciebie swoje trzy grosze... jakby nie, to najpierw się witam. A teraz dodam tylko, ze bardzo mocno trzymam kciuki za nowego lokatora tego pięknego domu! I ściskam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts