dagunia 24.05.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 jasne że pokaże tylko nie mam teraz zdjęć a lampa kupiona na allegro nawet niezła i niezła cena To chyba Massive był jak dobrze pamiętam, na początku chciałam usunąć kryształki ale teraz jak lampa wisi zaczęły mi się one podobać . [img]http://img96.imageshack.us/img96/5720/1628553853.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) dagunia ja sobie tą lampę wypatrzyłam na allegro właśnie do salonu (w zastępstwie sieny). Czy jest szansa, że jak będziesz robić więcej fotek salonu dla nas to i ją obfotografujesz z bliska? Kanapę mam tą samą a za nią marzy mi się właśnie taka konsolka i też pomyślałam o tym hemnesie Szkoda tylko, że biała nie jest zupełnie biała bo nie zagra mi z szafką pod tv przez to. Widzę, że miejsca po bokach jeszcze zostaje - super bo nie mogłam sobie tego zwizualizować za bardzo, a tu proszę taki sam układ praktycznie Pokaż koniecznie salon z drugiej strony bo ciekawa jestem jaki stolik przed kanapę wymyśliłaś (moja zmora - nie mam pomysłu). edit: A no i chyba nie muszę już dodawać, że baaaardzo ale to baaaardzo mi się ten salon widzi bo to wszsytko zawarte jest w mojej powyższej wypowiedzi oczywiście PS. Globus i żaglówka są naprawdę super! Szkoda, że gór nie mogę w taki sposób wyrazić żeby były obecne w naszym salonie Edytowane 24 Maja 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.05.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 a no właśnie Pysiaczku ale czy mi się zdawało czy ty w sypialni masz piękne zdjęcie plenerowe ślubne w górach ??? Obiecuje ze zrobię zdjęcie salonu z innej strony w weekend . Jeżeli chodzi o stolik to teraz tam tymczasowo stoi stolik hemnes z ikei bo szukam czegoś ładnego i podobal mi się jeden w Almi decor , mieliśmy już go kupić ale ktoś był od nas szybszy niestety ... Choć może i dobrze ze te wszystkie parapetówki i spotkania sportowe z Liga Mistrzów obyły się bez tego mojego wymarzonego stolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.05.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 no i mam jeszcze foty moich ostatnich zakupów . Mam bzika na punkcie targów staroci i ostatnio sobie tam kupiłam takie cudeńka za około 70 zł jak pamietam [img]http://img269.imageshack.us/img269/4959/sam0561f.jpg[/img] [img]http://img3.imageshack.us/img3/3593/sam0559z.jpg By [url=http://profile.imageshack.us/user/ [img]http://img845.imageshack.us/img845/3733/sam0558.jpg By [url=http://profile.imageshack.us/user wszystko trzeba oczywiście odnowić ale to zostawiam w rekach .... męża i trochę Boga też , co to on by zmobilizował ślubnego do pracy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dagunia dopiero co wróciłaś (z czego bardzo się cieszę) i już pędzisz;) Zacznę od salonu, bo jest super- spójny kolorystycznie, trafnie dobrane dodatki- no piękny po prostu:yes: Starocia są super- ja też uwielbiam wszelakie:D Łazienka to zupełnie nie moja bajka... Nie chodzi o to, że mi się nie podoba, tylko ja bym się w niej źle czuła chociażby ze względu na kolory;) Idz w orient- dziewczyny dobrze radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 dagunia tak mamy w sypialni zdjęcie z sesji w górach, ale w salonie nie chciałabym juz nic takiego wieszać, a nawiązać jakoś do gór byłoby miło spokojnie poczekam na zdjęcia w takim razie Świetny ten bujany fotel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 24.05.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dagunia, salon z żaglowcem powala na kolana!!!!!!!!!!!!!!!! Co to w życiu robić trzeba żeby ZAWODOWO (!!!) żaglowcami na Ibizę pływać???????????????? Jako stała bywalczyni Tall Ship Races (niestety wyłącznie jako element tłumu oglądaczy na szczecińskich Wałach Chrobrego) szczerze zazdroszczę Lustro - słońce - BARDZO mi się podoba Czerwona łazienka - mniej BARDZO alem pewna, że ją podrasujesz Ja bym ciutkę niżej zacne gono footbolistów powiesiła i jakoś tak może bliżej siebie.... Jedyny na jaki na razie na tym forum trafiłam domek gdzie nie tylko design ale też hobby i pasje domowników ważne - naprawdę SUPER, SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.05.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Fermina witam cie gorąco u siebie bo wcześniej witałam ale nie personalnie wiec robię to teraz Bardzo cieszę się, że Ci się moje małe mieszkanko podoba ( mniej oczywiście łazienka męża ) No salon to totalnie mój klimat i bardzo go lubię - brakuje mi tam bardzo zasłon ...ale może wkrótce uda mi sie je kupić. Ja sobie nie wyobrażam żeby moje mieszkanie było bez "mieszkańców i tak naprawdę pasowałoby do większości ludzi . Dla mnie ważne było żeby było widać kto w nim mieszka a mieszkamy MY czyli "Ciocia Daga" dla mojej młodzieży i już "ciocia" dla przyjaciół i mąż - niedoszły Leo Messi czy jak kto woli Diego Maradona Zawodowo na Ibiżę bo właśnie jestem ciocią Dagą w pracy w fundacji , która zajmuje się przede wszystkim praca z młodzieżą . Głównie skupiamy się na pokazaniu młodym ludziom, że blokowisko,klatki schodowe, komp, facebook, nk , psp to nie wszytko ...i że w życiu łatwiej sie żyje jak sie ma pasje, zainteresowania , marzenia . Organizujemy różne zajęcia i szkolenia i rożne aktywności związane ze sportami ekstremalnymi i turystyką kwalifikowana czyli właśnie wspinaczka , nurkowanie, narty , i żeglarstwo , pierwsza pomoc , itd Robimy z młodzieżą to co my sami lubimy i to na czym się najlepiej znamy Dlatego ciocia Daga jeździ ze swoja młodzieżą i nie tylko z nią na rejsy po morzu śródziemnym, na wspinaczkę do ukochanych Podlesic, do Przechlewa na kajaki, i nurkuje w polskich jeziorach:) Uwielbiam tą czesc mojej pracy , druga strona to biurokracja , papiery , papiery, papiery - a ze te wyjazdy sa najczęściej za Free dla dzieci, to szukanie sponsorów i grantów to już inna strona tej pracy Praca w Fundacji to jeden z moich etatów prócz niej pracuje jeszcze za biureczkiem ale juz nie długo bede miała mega duzo czasu dla siebie ....wymówienie czeka na odpowiednia chwilę ... szkoda tylko mi zostawiać moje dzieciaczki Edytowane 24 Maja 2011 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.05.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dagunia, brawo! słychać, że ta praca to Twoja pasja... a Twoja młodzież musi bardzo lubić swoją Ciocię Dagę napiszesz, jaka to Fundacja? pozdrawiam serdecznie, podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 24.05.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Daga, salon wyszedł rewelacyjnie!!!Charakterny, piękny, przyciągający wzrok! Podziwiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 24.05.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Oj Dagunia! Ty kobieta z prawdziwą pasją jesteś! Uwielbiam takich pasjonatów Oby nowa praca (jeśli takową planujesz) też dawała Ci tyle satysfakcji i radości! Też ciekawa jestem co to za fundacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 dagunia nie miałam pojęcia, że masz taką fajną pracę - nie dziwię się już wcale, że tak ciężko Ci się z nią rozstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.05.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Salon m i o d z i o. Pięknie i tyle. Ta szara farba to co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
femina 24.05.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dagunia, po pierwsze gratuluje gustu!bardzo ladnie urzadzilas swoje mieszkanko i wlasnie dlatego ;)chcialabym pozadreczac Cie kilkoma pytaniami;) Otoz dzisiaj, wlasciwie godzine temu podpisalismy z mezem u notariusza akt kupna domu(w zabudowie szeregowej). Jestesmy przeszczesliwi i juz nie mozemy doczekac sie az ruszy budowa.W kazdym razie czas na wybudowanie tego kompleksu maja do konca kwietnia, ale obiecali, ze wyrobia sie jeszcze w tym roku. I oczywiscie ogarnela mnie panika, bo czas zaczac zbierac inspiracje i ewentualnie robic jakies zakupki, zapasy bo pewnie pozniej juz nie bedzie kasy;D Niezmiernie ucieszylam sie czytajac Twoje wpisym, bo podobnie jak Wy mamy problem ze schodami. Na pocieszenie chce Ci jeszcze powiedziec, ze ma mamy 125m kw.na 3 pietrach! Ale wracajac do tych schodow...No wlasnie one sa dla mnie najwiekszym problemem, bo sa azurowe, metalowe i wygladaja mega nieciekawie. (mam ich zdjecie zrobione w przykladowym domu, ale nie potrafie wkleic)No i koniecznie musimy cos z nimi zrobic, ze wzgledu na bezpieczenstwo naszego obecnie 2 miesiecznego syna i po drugie musimy pozyskac miejsce pod schodami na skrytke. No i tu wlasnie mam do Ciebie pytanie.Jak Wy rozwiazaliscie ten problem?jakimi materialami zabudowaliscie te dziury i jaki byl tego koszt.Bede wdzieczna jak poratujesz mnie w tej sprawie! i druga sprawa! Jestem zachwycona efektem sciany "ceglanej"w salonie. Moglabys zdradzic gdzie zykupilas te plytki i ile kosztowala Was ta sciana? Z gory dziekuje za odp i badz pewna, ze od dzis bede sledzila Twojego bloga;)Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.05.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dagunia salon pierwsza klasa a i łazienka jak dla mnie byłaby znośna bez tej czerwieni ale za to pomysł z czerwonym kaloryferem - bomba...sama chciałam w górnej łazience kolorowy kaloryfer, ale ...no nie wszystko w życiu wychodzi zgodnie z planem ...a praca w fundacji - cudownie, że potrafisz dzielić się z młodzieżą swoją pasją i zarażać ich innymi, lepszymi formami spędzania wolnego czasu ...kiedyś w liceum też miałam takiego "wujka", który zaraził mnie miłością do gór ...świetna sprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 25.05.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Daguniu, Właśnie zauważyłam, że masz w łazience kinkiety, do których się przymierzam (Tide, Massive prawda?). Jesteś z nich zadowolona? Jak rozpraszają światło? Dołem, górą nie widać żarówki (nie razi po oczach?)? Da się przy nich zrobić makijaż? Jakie masz górne oświetlenie w łazience?Najlepiej pokaż na zdjęciu Za wszelkie uwagi wdzięczna mocno będę Pozdrawiam Edytowane 25 Maja 2011 przez Fermina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 25.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dagunia, no weź kobieto napisz co z tymi kinkietami bo wisze na aukcji allegro i nie wiem czy kupować czy nie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 no już, no już, w pracy jestem i nie mogę ale zaraz napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 dobra, tak na szybko bo Fermina siedzi na allegro i się niecierpliwi ) Moje kinkiety to rzeczywiście Massive Tide - abażur to mleczne szkło , nawet powiedziałabym, że białe. Jeżeli chodzi o wygląd to bardzo ładnie się prezentuje w łazience i ładnie rozprasza światło po całym abażurze. W nich nie ma jakieś dziury od góry czy dołu więc światło nie ucieka w górę czy w dół . Daje przyjemny blask. Mój mąż ogólnie zapala zawsze tylko te kinkiety w łazience, bo górne światło jest za ostre dla niego - a mamy w suficie zainstalowane światełka halogenowe . Jeżeli chodzi o "make up" to chyba średnio można się umalować tak tylko przy zapalonych samych kinkietach ....hmmmm ale sama już nie wiem ..... ja raczej wtedy mam zapalone to górne światło i jest Ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 25.05.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Kupiłam!!!! Dagunia, dziękuję bardzo! Przekonał mnie ten brak dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts