aga_domatorka 28.05.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) Dagunia i ja melduję się u ciebie:D Jak to się stało,że ja jeszcze u ciebie nie byłam, nie wiem:confused: Przejrzałam całą galerię i nadrabiam:od poczatków schodowych, poprzez tematy o rzeczach "mniej zaszczytnych", kłopotach osobistych i czerwonej łazience Piękny dom stworzyliście. Bardzo podoba mi się tapeta w kuchni, schody, 'mugatowa' łazienka i klimatyczny salon z cegiełką i 'niby' kominkiem....pięknie! Życzę ci, żeby twoje plany i marzenia się spełniły:hug: Chętnie będę zagladać, jeśli pozwolisz Edytowane 28 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.05.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 jeśli potrzebujesz sie zasłonić to rolety....jeśli nie to same zasłony bym dała ten Twój pseudo-kominek wzbudza moją niepohamowaną zazdrość za każdym razem jak na niego spojrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 28.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dagunia,postanowiłam i ja się przywitać i pogratulować wnętrza(no może z wyjątkiem łazienki na górze ;P).Atrapa kominka to kapitalny pomysł,trzy lampy wiszące nad barkiem zabieram do siebie No i "Twoją" łazienkę dodaję do inspiracji,bo takie kafle mi się marzą...Tworzysz w swoich czterech kątach niepowtarzalny klimat,w którym nie tylko ja bym się dobrze czuła. Chciałabym Ci jeszcze napisać,że trzymam kciuki aby pokoik na górze wypełniał śmiech dziecka.Wiem,że Wam się uda tak jak wielu,wielu innym.Ściskam Cię mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dagunia, żaluzje może i fajne są, ale po pierwsze trochę światła zabierają, a po drugie- to zbieranina kurzu- nawet przy częstym sprzątaniu. Przerabiałam to w starym mieszkaniu z drewnianymi... A co Ty na rolety rzymskie? Tylko i wyłącznie bez zasłon? W szaro-białe pasy:yes: W dzień dadzą Ci wystarczająco dużo światła, a w nocy szczelnie ukryją wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.05.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Mi też się zdaje, że z żaluzjami za dużo zachodu będzie (przy sprzątaniu). Postawiłabym raczej na zasłony bądź rolety jak radzi agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.05.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ja po głębszym namyśle też zmieniam zdanie;) i zgadzam się z agawi - rzymskie w pasy to jest to:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 29.05.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 A te pasy to się z tymi ornamentami na tapecie w kuchni nie pogryzą, choć jeśli w tonacji tej samej to chyba nie - tak sobie "głośno myślę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 29.05.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Ja też widzę białe żaluzje I ponawiam prośbę o szarą farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dzięki dziewczyny za poparcie pomysłu:D,ale dagunia SIEM nie wypowiedziała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.05.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 I zdjęć salonu nowych nie ma, a miały być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 30.05.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Kobitki, oświecić mnie proszę - przy założeniu, że wieszamy u Daguni same rolety to co z oknem balkonowym (drzwiami znaczy się). Wiesza sie taka długą roletę czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ten Twój pseudo-kominek wzbudza moją niepohamowaną zazdrość za każdym razem jak na niego spojrzę eh ....dziękować , dziękować . Powiem nieskromnie,że też uwielbiam swoja małą atrapkę kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Paula i Aga witajcie u mnie dziękuję za ciepłe słowa o mieszkanku dziewczyny jeśli chodzi o dekoracje okien .... no co tu dużo mówić : w czarnej dupie jestem i nie wiem nadal .... Od początku ....najbardziej podobają mi się shutersy ale już pisałam w grę nie wchodzą, bo zbyt dużo światła zabierają Następnie myślę o drewnianych żaluzjach ale boję się tego kłopotu ze sprzątaniem. Błagam niech wypowie się ten kto ma takie drewniane białe czy naprawdę jest tak źle czy to tak samo jak ludzie mówią o białych szafkach kuchennych....a wcale tak źle nie jest ????? Do tych białych żaluzji dodałabym zasłony w biało szare pasy , ale też nie wiem czy to nie za duzo tego dobrego ?? i czy do każdego okna ?? Kolejna opcja -rolety rzymskie albo białe przepuszczające światło albo w pasy pionowe- biało szare . Znalazłam materiał 189zł za m. Wyliczyli mi, że na to jedno okno kuchenne to wyjdzie z uszyciem tysiac złotych . To dużo czy mało ??? czy normalna cena ??? i własnie pytanie to samo co u Ferminy jak zrobię rolety rzymskie w tych oknach na dole to co z oknem balkonowym ?? zasłony wtedy ??? Masakra jakaś to dla mnie ... i te ceny zasłon , szok !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Kobitki, oświecić mnie proszę - przy założeniu, że wieszamy u Daguni same rolety to co z oknem balkonowym (drzwiami znaczy się). Wiesza sie taka długą roletę czy co? Fermina, na okna tarasowe też się wiesza, ale rzeczywiście nie można mocować jej wtedy do sufitu, bo uniemożliwi to swobodne wyjście na balkon/taras;) W takim przypadku roleta powinna być zamocowana do ramy okna. I tak dzięki Twojemu pytaniu, pomyślałam sobie, że najlepsze wizualne rozwiązanie, to rolety rzymskie ww wszystkich oknach, oprócz balkonowego. W balkonowym zasłona, ale z tego samego materiału. Mniej więcej tak to wygląda. Nie wiem czy mogę wklejać zdjęcia- jakby co, to usunę Dagunia, tylko powiedz http://www.ardeko.pl/IMGallery/obrazy/132941DSC_1646.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 a no właśnie i jeszcze jedno te pasy z tymi ornamentami to co ??? będzie pasować ?? Dzięki Fermina za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Kolejna opcja -rolety rzymskie albo białe przepuszczające światło albo w pasy pionowe- biało szare . Znalazłam materiał 189zł za m. Wyliczyli mi, że na to jedno okno kuchenne to wyjdzie z uszyciem tysiac złotych . To dużo czy mało ??? czy normalna cena ??? Dagunia, 1tys złotych za jedno okno to niemało, niestety. Cena zależy głównie od materiału, a ten, który podałaś tani nie jest:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.05.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Daga,bardzo drogą tkaninę/ opcję znalazłaś.A na Dekorii sprawdzałaś ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nie spoko Dziękuje Agawi a powiedzcie dziewczyny o cenie tego materiału, bo ja sie kompletnie nie znaju ??189 zł /m + uszycie to jedno okno tysiąc złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 o dzięki Aniu ...no właśnie ja szukam ciągle biało szarego w pasy i nic prócz tego za 189 nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nie spoko Dziękuje Agawi Nie ma za co Daguś Anja dobrze Ci radzi sprawdź w Dekorii. A ja jeszcze dorzucę Eurofirany- choć ceny są tam różne i całkiem spory wybór ładnych tkanin widziałam w Leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts