mada1412 30.05.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dagunia,a ja chyba bym poszła w białe rolety rzymskie i szare lniane zasłony. Lub białe na zmianę. W IKEA jest piękny szary len za 26 zł/m:) Zręczna krawcowa uszyje Ci z niego naprawdę piękne zasłony:) W Dekorii chyba bałabym się szyć, choć materiały mają fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 dagunia moim skromnym zdaniem, białe rolety, bez żadnych pasów moja znajoma robiła u siebie rolety i też szukała - gdzie i za ludzkie pieniądze je uszyć.... i najtaniej było w Castoramie (we Wrocławiu)... co było dla mnie szokiem... ale wybrała tam materiał.... i tam jej uszyli może warto sprawdzić edit: zapytam ile płaciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 30.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dagunia,Dekoria ma w ofercie fajna tkanine w bialo-szare pasy, kolekcja Living: http://www.dekoria.pl/offer/fabrics_collection/63/LivingCeny rolet i zaslon wg mnie przystepne (np roleta o szer. 180 cm z tej tkaniny kosztuje ok 270 zl).pozdrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dagunia, Dekoria ma w ofercie fajna tkanine w bialo-szare pasy, kolekcja Living: http://www.dekoria.pl/offer/fabrics_collection/63/Living Ceny rolet i zaslon wg mnie przystepne (np roleta o szer. 180 cm z tej tkaniny kosztuje ok 270 zl). pozdr ania super ten materiał. i jaka cena:o koniecznie daguś zqamów próbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 eh ....dziękować , dziękować . Powiem nieskromnie,że też uwielbiam swoja małą atrapkę kominka Dagunia, zmierzże tę swoją atrapkę, bo ja już po cegłach ją próbuję zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 AniutaJ o jejku dziękuję, super ten materiał :) Naprawdę takiego szukałam . Te, który znalazłam wygląda identycznie , tylko ta cena ......wrrrr DZIĘKI jeszcze raz ANIUTAJ Magda jutro napewno zamówię jak Uda mi się kupić w tej cenie materiał to może i będe mogła sobie zamówić też jakieś inne zasłony Yupiii Kurcze bo mega uparłam się na te pasy Mada ale twoja opcja też mi się podoba i chyba w weekend zajrzę w takim razie do Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 dobra odpowiadam na wcześniejsze pytania:) Najpierw szara farba bo mnie mnie Famelia zabije Famelio , ty nawet nie wiesz kobieto co ja musiałam zrobic , żeby Ci odpwiedzieć na to pytanie o farbiy . Nie pamietałam niestety co to była dokładnie za farba... a my już wyniesliśmy pudła do piwnicy, więc w niedziele przekopałam całą swoją piwnicę. Oczywiście wiadra z farbą leżały na końcu .... ale dzięki Tobie zrobilismy troszkę porzadków I tak szczerze mówiąc nie wiem czy Ci te moje kody jakoś pomogą . U mnie szare kolory były dwa. Jaśniejszy na przedpokoju, sciana przy cegle i oknie balkonowym natomiast ciemniejszy kolor to ściana z kominkiem , schody i kuchnia Malowane Duluxem Diamond . Jasny kolor to kod S1010-R50B a ciemniejszy kolor to S1002- R50B hmmm nie wiem czy Ci te kody coś pomogły ?? Mam nadzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Mada zmierzyłam atrapkę kominka i moja miniaturka ma szerokość 90cm a wysokośc 87 cm . Maleństwo moje ale najważniejsze, że się zmieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 aha i ktoś pytał mnie jeszcze o cegłę . Dziewczyny kupowałam ją na allegro . To są płytki z przedwojennej ceły niemieckiej. Staram się znaleźć nick tego kolesia ale nigdzie nie mam , choć może w przelewie zobaczę jakies dane. Schody były robione tanim kosztem .Paweł- główny wykonawca remontu miał rewelacyjne pomysły i to tylko dzieki niemu mam zabudowane schody i mój kominek Shody robione były z płyty sklejki , a drzwi od obórki z lisewek , też takiej najzwyklejszej sklejki . Zamykane są na magnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Mada zmierzyłam atrapkę kominka i moja miniaturka ma szerokość 90cm a wysokośc 87 cm . Maleństwo moje ale najważniejsze, że się zmieściło Dzięki:hug: Mój, zdaje się, będzie jeszcze mniejszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Lokorun jak Ci się uda dowiedziec o cene tych rolet w Castoramie to będzie super . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Mada to czekam niecierpliwie na twóją atrapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 31.05.2011 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 hmmm nie wiem czy Ci te kody coś pomogły ?? Mam nadzieje ... Z pewnością pomogą panuj w sklepie znaleźć to dla mnie A przy cegle jest ciemniejszy szary, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 31.05.2011 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 tak, ta ściana z cegłą i przy schodach jest pomalaowana ciemniejszym odcieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 31.05.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dagunia,świetne te pasy z Dekorii - ewentualnie, jeśli kupisz sama tkaninę, rolety rzymskie z materiału klienta szyje tanio Stylus: http://www.stylus.pl/sklep/tw/5566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 31.05.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 o Dzięki Aniu za pomoc Ja tak naprawdę, jeśli chodzi o dekoracje okien , szycie rolet i te sprawy, jestem trochę jak dziecko we mgle . Cały czas przekonana byłam, że będę mieć shutersy w domu. Niestety mieszkałabym wtedy jak w grobowcu , a ja lubię słońce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 31.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 (edytowane) Dagunia,pozwolę sobie wkleić na Twoim wątku zdjęcia z byłego już domu mojej koleżanki,która miała shutersy w oknach,a dodam,że okna te nie były usytuowane na południe,więc słońce tylko chwilę przez nie przebijało.Miało to swój klimat,a do tego było bardzo praktyczne.Może jeszcze rozważysz ten rodzaj dekoracji okna? Dodam jeszcze,że shutersy otwierały się harmonijkowo i w ciągu dnia bardzo dużo dziennego światła docierało do pokoju,więc nie ma co się obawiać,że ciemnica będzie Edytowane 31 Maja 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 31.05.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Tylko ta cena No właśnie cena...zaporowa. A co sądzicie o drewnianych żaluzjach? Ktoś je ma? Jak ze światłem? Jak z kurzem? Dagunia, też je brałaś pod uwagę? Chętnie bym się dowiedziałe czegoś na ich temat! Może ktoś jakieś zdjęcie takich białych grubych ma fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 31.05.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 no właśnie, też jestem ciekawa jak te te drewniane wyglądają i się sprawują... Fermina przywołuję Cię do porządku i zakładaj swój wątek... Raz , dwa , trzy .... Coś czuje, że U Ciebie to się też będzie działo i nowe inspiracje, więc dawaj, dawaj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 31.05.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 no właśnie, też jestem ciekawa jak te te drewniane wyglądają i się sprawują... Fermina przywołuję Cię do porządku i zakładaj swój wątek... Raz , dwa , trzy .... Coś czuje, że U Ciebie to się też będzie działo i nowe inspiracje, więc dawaj, dawaj !! Dagunia Wątek moze za jakiś czas Choć gdzie mi do Waszych wnętrz Pewnie założe jak pomocy potrzebowac będę a dylematy narastają..... Tu już o drewnianych żaluzjach było - niewiele mi to wniosło ale sama zobacz http://forum.muratordom.pl/showthread.php?156786-DREWNIANE-ŻALUZJE-EXTRA..ALE-TYLKO-NA-ZDJĘCIU-(-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts