aniutaJ 01.06.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dagunia, ciesze sie ze moglam pomoc. Ciekawa jestem na co ostatecznie zdecydujesz sie w temacie okiennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 01.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Lokorun jak Ci się uda dowiedziec o cene tych rolet w Castoramie to będzie super . Dzięki już wiem za trzy rolety - dwa duże okna i drzwi balkonowe - ok 1000zł i później za dwie - okno i kolejne drzwi balkonowe - ok 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 03.06.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Dagunia, Dagunia!!!! Przyszły moje kinkieciki!!!! Fajne są Może trochę mniej mogłyby się błyszczeć ale i tak je lubię bardzo I rzeczywiście NIE MAJĄ DZIURY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.06.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Eh piekne te shutersy!! cudne normalnie, gdybym nie miała rolet zewnetrznych chybabym sie na nie skusiła! Dagunia ja tez planuje na okno tarasowe firane do ziemi a na pozostałe okna rolety rzymskie ale w takim samym kolorze. Z tym ze ja mam w sumie 9 okien w połączonej przestrzeni kuchni-jadalni-salonu wiec cena pewnie bedzie nieziemska... Zawsze tylko zastanawia mnie to jak prac takie rolety??? miałam kiedys rolete z Ikea i musiałam całą ja rozkrecac do prania tzn wykrecac haczyki, nitki itp... jakos nie wyobrazam sobie takich zabiegów przy 9 roletach..... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 14.06.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 dziewczyny wiem, ze się opierda... z tym swoim wątkiem ale u mnie nic się nie dzieje w chałupce ... Zaczynam się przeprowadzać, więc teraz głównie zajęta jestem pakowaniem swoich gratów z Wawy, żegnaniem się z przyjaciółmi, rodzinka i znajomymi , zakończeniem spraw w pracy ... no i muszę się rozstać z moimi podopiecznymi w Fundacji ciężko ale wiem juz teraz , że to dobra decyzja ...znaczy codziennie sobie powtarzam, że to dobra decyzja a najlepsze jest to, że w weekend spotkaliśmy się ze znajomymi i z 5 par 4 inne dziewczyny też wkrótce zaczynają być bezrobotne jak ja i żadna z nas jakoś nie rozpacza z tego powodu dziwne to trochę a i zapomniałam powiedzieć że mąż 2 tyg temu wykorzystał moja nieobecność w domu w weekend i mamy taką PASKUDE teraz [img]http://img847.imageshack.us/img847/8427/sam0888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 ale słodziak:lol2: to francuski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Rany, jaki słodki!! Francuz, prawda? Edit: Madzia, dopiero teraz zobaczyłam co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 14.06.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 a najlepsze jest imię problem był cholerny z tym imieniem . Była u nas już dwa dni ( była bo to sunia ) i zero pomysłu na imię .... w końcu coś rozmawialiśmy, żeby na weekend w lipcu wyskoczyć do Barcelony -zresztą ukochane moje miasto i zapaliła się mojemu bratu lampka - więc pies dostał imię BARCA Jest taka mała, że w jednej dłoni się mieści brzydka jak cholera ale jaka kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 14.06.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) tak to francuz mąż mi dogryza cały czas, że wybrał takiego psa, bo jesteśmy z psem do siebie podobne , w sensie brzydkie takie no i chciał, żeby pasowało przysłowie "Jaki pan / pani, taki pies heheh Edytowane 14 Czerwca 2011 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Taka brzydka aż PIĘKNA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.06.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 no cudna ta Barca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 A słyszałyście taka opinię, że te psy strasznie śmierdzą, takim kwaśnym potem jakby? Ja nie wiem, nigdy nie miałam;) Ale znajoma, właścicielka farncuza, wspominała, ze to wieki mankament tej rasy;)yokasta, ty znałaś dorosłego osobnika - było tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 14.06.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 o kurde ....Magda nie przerażaj mnie !!!! ło matko ...wiecie coś na ten temat ??? Moja młoda jak na razie nie śmierdzi ale mąż będzie mi gadał, że brzydkie jesteśmy i jeszcze do tego śmierdzące ) Będę w takim razie kundla swego pryskać codziennie swoja Euphorią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 o kurde ....Magda nie przerażaj mnie !!!! ło matko ...wiecie coś na ten temat ??? Moja młoda jak na razie nie śmierdzi ale mąż będzie mi gadał, że brzydkie jesteśmy i jeszcze do tego śmierdzące ) Będę w takim razie kundla swego pryskać codziennie swoja Euphorią no przykro mi kochana, mówię tylko co wiem;) A yokasta niestety potwierdza:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 14.06.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 to mi pozostaje nadzieja, że moja francuzka jednak będzie wyjątkiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.06.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Cudna Barca jak ja uwielbiam zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 to mi pozostaje nadzieja, że moja francuzka jednak będzie wyjątkiem ! och, w to nie wątpię, że będzie wyjątkowa:lol2: też może być, że suczki inaczej pachną od samców;) a szczerze mówiąc nie pamiętam co miała znajoma. Pozostaje mieć nadzieję Edit: O kurczę, ale yokasta też mówiła o suczce:roll: moja teoria chyba się nie sprawdzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 14.06.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Daguniu z tymi buldożkami to prawda, że wydają z siebie przeróżne odgłosy, chrapią, charczą, chrumkają i pachną niezbyt ładnie ale na pocieszenie powiem Ci że mają przecudowny charakter, który to wszystko rekompensuje i jak popatrza CI w oczy tymi swoimi okrągłymi oczkami to jestes w stanie im wszystko wybaczyć Ja mam w tej chwili 1,5 rocznego buldożka i uważam, że to mój najfajnieszy pies jakiego miałam do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Dagunia,cudna sunieczka,nie martw się na zapas.Na pewno przyniesie Wam wiele szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ale słodziak:jawdrop: Małe jest piękne i śmierdzące jak się okazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts