psosin 20.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oj widze dziewczyny ze i moj maz ne jest jedynym z tego gatunku... a codzienne poranne jezdzenie "na szmacie" tez u was? Bo włoska ani okruszka byc nie moze! i nie daj Boze jak "trzeszczy" pod kapciami!! Dagunia piekna kuchnia! Ja jednak wycofałam sie z pomysłu tapety za szybą bo słyszałam głosy ze ona jednak wilgoc moze złapac...;-( Ale u Ciebie pieknie to wygląda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 20.06.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oj widze dziewczyny ze i moj maz ne jest jedynym z tego gatunku... a codzienne poranne jezdzenie "na szmacie" tez u was? Bo włoska ani okruszka byc nie moze! i nie daj Boze jak "trzeszczy" pod kapciami!! Mój na odkurzaczu jeździ codziennie. Zresztą odkurzacz stoi na honorowym miejscu i nie daj Boże schowam go gdzieś to natychmiast jest wywlekany z powrotem. Wyobraźcie sobie jak chłopina walczy ze soba jak bliźniaki biszkopciki jedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 uuu to ja zazdroszczę takich mężów:yes: nie dość że pedanci to jeszcze i sprzątają sami a może ktoś chciałby się podzielić? może chociaż tak po 1/8 jak byście dziewczyny oddały to ja bym miała chociaż pół porządnickiego faceta u mnie po każdym śniadaniu fura do sprzątania i ciuchy jakoś nigdy nie chcą trafiać do kosza na bieliznę ale chociaż śniadania mam smaczne bo ja rano to sama nigdy nie wiem co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.06.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 hehe chetnie oddam te 1/8 porzadnictwa! a nawet wiecej! najgorzej jak ktos w butach wchodzi! zabiłby wzrokiem i ciagle na buty patrzy!... a odkurzacz taaak ulubiony sprzet;-) zaraz po szmacie;-) dagunia sorry za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.06.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Odkurzacz to u mnie ciągle stoi na wierzchu i potrafię codziennie go uzywać ale za pedantkę się nie uważam Po prostu teraz cały czas te różne pyłki wpadają przez otwarte okna, a zamiatanie ich to koszmar, więc używam odkurzacza dagunia kuchnia piękna! Taka przyjemna i domowa Pojemniczki na przyprawy faktycznie prezentują się świetnie Widziałam je w sklepie (bo to Ikea tak?) ale jakoś nie myślałam, że tak fajnie mogą prezentować się w realnej kuchni Tylko u mnie lodówka daleko od kuchenki, ale będę musiała sprawę pojemników przemyśleć bo obecnie przyprawy mam w torebkach Tapetę chciałam taką samą do sypialni - w ostatniej chwili zmieniłam zdanie i w sumie chyba dobrze, bo ta jest bardziej dynamiczna i pasuje świetnie do takiego wnetrza jak Twoje Lampiony na parapecie zachwycające A powiedz mi co to za rodzaj ziół te takie po prawo jakby trawa jakaś? Kupiłam zioła w doniczce jako zestaw ale bez żadnego opisu i nawet po smaku nie mogę dojść co to takiego jest Fermina może uda mi się wyciągnąć męża jeszcze do H&Y na dniach to może cokolwiek jeszcze dostanę Wolę Molo z racji mniejszego ruchu, ale w Galaxy H&Y jednak większe i wybór lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 20.06.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a może ktoś chciałby się podzielić? może chociaż tak po 1/8 jak byście dziewczyny oddały to ja bym miała chociaż pół porządnickiego faceta nie ma mowy!!! ja się nie dzielę!!! Choć mnie czasami makymalnie wkurza to nie oddam ani 1/10000000 !!!! Pysiaczku to może kiedyś na siebie wpadniemy bo ja w Molo częstym gościem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 20.06.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 jeej, dziewczyny....ja już próbowałam buntu i jakby mi się nie odwidziało to z łóżka bym nie wstała, bo nie miałabym jak przez mieszkanie przejść....a u mnie jeszcze koty,psy...moj luby jest zdecydowanie, bezapelacyjnie antypedantem a co gorsza coraz częściej ja zaczynam odpuszczać z myślą, ze w nowym domu to i jemu się odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.06.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Pysiaczku to może kiedyś na siebie wpadniemy bo ja w Molo częstym gościem jestem Bardzo możliwe Jeśli wygladasz tak jak na avatarku to na pewno Cię rozpoznam A tak na poważnie to skoro często tam bywasz to zdawaj relację jak coś fajnie w TkMaxxie wypatrzysz coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 20.06.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Bardzo możliwe Jeśli wygladasz tak jak na avatarku to na pewno Cię rozpoznam A tak na poważnie to skoro często tam bywasz to zdawaj relację jak coś fajnie w TkMaxxie wypatrzysz coooo Na avatarku to ja choć nie zawsze motylki ze soba noszę Jeśli Ty jak na avatarku z parasoleczką to na bank Cię rozpoznam W pt w TKMaxxie widziałam cudne świeczniki wysokie, srebrne, błyszczące jeszcze mocniej przecenione! Dagunia, wybacz tą lokalną prywatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 21.06.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 a godojcie sobie łu mnie i godojcie dziewczyny ! ja wpadam tylko na chwilę , bo weekend był ciężki...impreza przed weselem u mnie , wesele przyjaciół w sobotę, niedziela poprawiny a poniedziałek moja rocznica ślubu...I ja dopiero dziś do pracy zawitałam a jutro mnie znowu nie ma, wiec muszę nadgonić z robotą ... wrócę pożniej to odpowiem na pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wróć, wróć koniecznie:yes: Udanej zabawy, dagunia I najlepsze rocznicowe życzenia:D http://4.bp.blogspot.com/-JX9713p_Phs/TVQS25zCkXI/AAAAAAAABKk/uIaQknA_Tdc/s1600/Red-roses-heart_wallpapers_8197_1600x1200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.07.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 hej dziewczyny wpadam tylko na chwilę ... jestem w trakcie urlopowania się .... ale mi tęskno za fm ... Trochę dobrych wieści , wkoncu napisałam wypowiedzenie z pracy UFFFF więc już za 3 miesiące będę prawdziwą nie tylko weekendowa żoną i przede wszystkim będę mogła dokończyć też swoje kąty. Wpadło trochę dodatkowej kaski więc już szykuje się na urządzenie sypialni. wracam po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.07.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Czyli bedą nowe zdjęcia Urlopuj się dalej spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 08.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dagunia, kuchnia super,biała.Lampy nad barkiem wyglądają extra i nawet zaczęły podobać mi się(wczesniej nie wzbudziły mojego zachwytu).Fajny masz klimacik w domku.Ogólnie to trafiłam jakiś czas temu na forum i gust zmienił mi się bardzo-będą białe drzwi i listwy przypodłogowe(bo na zdjęciach mieszkań podbiły moje serce),a wczesniej to na 100% w brązy bym poszła... Mam nadzieję,że sie nie rozczaruje.Przepraszam za prywatne wynurzenia,kończę,ale bede zaglądać i czerpać inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.07.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Pysiaczku a będą , będą madzikma witaj serdecznie ...właśnie forum nasze takie jest! Wciąga cholernie i człowiek nawet nie wie w którym momencie przeszedł z uwielbienia jednego w zupełnie inną skrajność Jet duzo fajnych inspiracji i pomysłów. Życzę powodzenia i zaglądaj kochana , zaglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dagunia, my też tęsknimy:hug: Wracaj szybciutko ze fotkami i relacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 12.07.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 witam się pięknie, trafiłam dziś, a w zasadzie to już wczoraj ) do Ciebie i MUSIAŁAM przeczytać do końca, inaczej bym nie usnęła Ślicznie się urządzasz, to są moje klimaty... Ja jestem dopiero na początku drogi, ech. Mam pytanie o listwy przysufitowe - na ścianie z tv i te wokół okien. Bardzo podoba mi się takie rozwiązanie i efekt schowanych karniszy. Napisz, z czego one są zrobione. To regipsy? Jaką mają szerokość i jaka jest odległość od ściany? Za tymi na ścianie ceglanej są ledy czy inne oświetlenie? pozdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 25.07.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Pięknie u Ciebie! Gratuluję dobrego gustu Paskuda jest boska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 24.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Daga przyszłam wykopać Cię na początek Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dagunia co tam u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts