Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi - Moje szare klimaty :)

Recommended Posts

Oj widze dziewczyny ze i moj maz ne jest jedynym z tego gatunku... a codzienne poranne jezdzenie "na szmacie" tez u was? Bo włoska ani okruszka byc nie moze! i nie daj Boze jak "trzeszczy" pod kapciami!!

Dagunia piekna kuchnia! Ja jednak wycofałam sie z pomysłu tapety za szybą bo słyszałam głosy ze ona jednak wilgoc moze złapac...;-( Ale u Ciebie pieknie to wygląda!!

• Odpowiedzi 672
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj widze dziewczyny ze i moj maz ne jest jedynym z tego gatunku... a codzienne poranne jezdzenie "na szmacie" tez u was? Bo włoska ani okruszka byc nie moze! i nie daj Boze jak "trzeszczy" pod kapciami!!

Mój na odkurzaczu jeździ codziennie. Zresztą odkurzacz stoi na honorowym miejscu i nie daj Boże schowam go gdzieś to natychmiast jest wywlekany z powrotem. Wyobraźcie sobie jak chłopina walczy ze soba jak bliźniaki biszkopciki jedzą :)

uuu to ja zazdroszczę takich mężów:yes: nie dość że pedanci to jeszcze i sprzątają sami :eek:

a może ktoś chciałby się podzielić? może chociaż tak po 1/8 jak byście dziewczyny oddały to ja bym miała chociaż pół porządnickiego faceta :D

u mnie po każdym śniadaniu fura do sprzątania i ciuchy jakoś nigdy nie chcą trafiać do kosza na bieliznę :)

ale chociaż śniadania mam smaczne :D bo ja rano to sama nigdy nie wiem co chcę :lol2:

Odkurzacz to u mnie ciągle stoi na wierzchu i potrafię codziennie go uzywać ale za pedantkę się nie uważam :D Po prostu teraz cały czas te różne pyłki wpadają przez otwarte okna, a zamiatanie ich to koszmar, więc używam odkurzacza ;)

dagunia kuchnia piękna! Taka przyjemna i domowa :) Pojemniczki na przyprawy faktycznie prezentują się świetnie :yes: Widziałam je w sklepie (bo to Ikea tak?) ale jakoś nie myślałam, że tak fajnie mogą prezentować się w realnej kuchni :) Tylko u mnie lodówka daleko od kuchenki, ale będę musiała sprawę pojemników przemyśleć bo obecnie przyprawy mam w torebkach :bash:

Tapetę chciałam taką samą do sypialni - w ostatniej chwili zmieniłam zdanie i w sumie chyba dobrze, bo ta jest bardziej dynamiczna i pasuje świetnie do takiego wnetrza jak Twoje :) Lampiony na parapecie zachwycające :o :lol:

A powiedz mi co to za rodzaj ziół te takie po prawo jakby trawa jakaś? Kupiłam zioła w doniczce jako zestaw ale bez żadnego opisu i nawet po smaku nie mogę dojść co to takiego jest :D

Fermina może uda mi się wyciągnąć męża jeszcze do H&Y na dniach to może cokolwiek jeszcze dostanę :D Wolę Molo z racji mniejszego ruchu, ale w Galaxy H&Y jednak większe i wybór lepszy :(

a może ktoś chciałby się podzielić? może chociaż tak po 1/8 jak byście dziewczyny oddały to ja bym miała chociaż pół porządnickiego faceta :D

:no: nie ma mowy!!! :) ja się nie dzielę!!!:) Choć mnie czasami makymalnie wkurza to nie oddam ani 1/10000000 :) !!!!

Pysiaczku

to może kiedyś na siebie wpadniemy bo ja w Molo częstym gościem jestem :)

jeej, dziewczyny....ja już próbowałam buntu i jakby mi się nie odwidziało to z łóżka bym nie wstała, bo nie miałabym jak przez mieszkanie przejść:bash:....a u mnie jeszcze koty,psy...moj luby jest zdecydowanie, bezapelacyjnie antypedantem a co gorsza coraz częściej ja zaczynam odpuszczać z myślą, ze w nowym domu to i jemu się odmieni :D

Pysiaczku

to może kiedyś na siebie wpadniemy bo ja w Molo częstym gościem jestem :)

Bardzo możliwe :) Jeśli wygladasz tak jak na avatarku to na pewno Cię rozpoznam ;)

A tak na poważnie to skoro często tam bywasz to zdawaj relację jak coś fajnie w TkMaxxie wypatrzysz coooo :wiggle:

Bardzo możliwe :) Jeśli wygladasz tak jak na avatarku to na pewno Cię rozpoznam ;)

A tak na poważnie to skoro często tam bywasz to zdawaj relację jak coś fajnie w TkMaxxie wypatrzysz coooo :wiggle:

Na avatarku to ja choć nie zawsze motylki ze soba noszę :) Jeśli Ty jak na avatarku z parasoleczką to na bank Cię rozpoznam :)

W pt w TKMaxxie widziałam cudne świeczniki wysokie, srebrne, błyszczące jeszcze mocniej przecenione!

Dagunia, wybacz tą lokalną prywatę :)

a godojcie sobie łu mnie i godojcie dziewczyny !:)

ja wpadam tylko na chwilę , bo weekend był ciężki...impreza przed weselem u mnie , wesele przyjaciół w sobotę, niedziela poprawiny a poniedziałek moja rocznica ślubu...I ja dopiero dziś do pracy zawitałam a jutro mnie znowu nie ma, wiec muszę nadgonić z robotą ... wrócę pożniej to odpowiem na pytania:)

• 3 weeks później...

hej dziewczyny wpadam tylko na chwilę ... jestem w trakcie urlopowania się .... ale mi tęskno za fm :) ...

Trochę dobrych wieści , wkoncu napisałam wypowiedzenie z pracy UFFFF :) więc już za 3 miesiące będę prawdziwą nie tylko weekendowa żoną i przede wszystkim będę mogła dokończyć też swoje kąty. Wpadło trochę dodatkowej kaski więc już szykuje się na urządzenie sypialni. wracam po weekendzie :)

Dagunia, kuchnia super,biała.Lampy nad barkiem wyglądają extra i nawet zaczęły podobać mi się(wczesniej nie wzbudziły mojego zachwytu).Fajny masz klimacik w domku.Ogólnie to trafiłam jakiś czas temu na forum i gust zmienił mi się bardzo-będą białe drzwi i listwy przypodłogowe(bo na zdjęciach mieszkań podbiły moje serce),a wczesniej to na 100% w brązy bym poszła... Mam nadzieję,że sie nie rozczaruje.Przepraszam za prywatne wynurzenia,kończę,ale bede zaglądać i czerpać inspiracje.

Pysiaczku :) a będą , będą :)

madzikma witaj serdecznie ...właśnie forum nasze takie jest! Wciąga cholernie i człowiek nawet nie wie w którym momencie przeszedł z uwielbienia jednego w zupełnie inną skrajność:) Jet duzo fajnych inspiracji i pomysłów. Życzę powodzenia i zaglądaj kochana , zaglądaj :)

witam się pięknie, trafiłam dziś, a w zasadzie to już wczoraj :)) do Ciebie i MUSIAŁAM przeczytać do końca, inaczej bym nie usnęła :) Ślicznie się urządzasz, to są moje klimaty... Ja jestem dopiero na początku drogi, ech.

Mam pytanie o listwy przysufitowe - na ścianie z tv i te wokół okien. Bardzo podoba mi się takie rozwiązanie i efekt schowanych karniszy. Napisz, z czego one są zrobione. To regipsy? Jaką mają szerokość i jaka jest odległość od ściany? Za tymi na ścianie ceglanej są ledy czy inne oświetlenie?

pozdry

• 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 1 month później...