dagunia 17.10.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Witajcie dziewczyny ponownie Trochę się czuję jakbym tu zaczynała na nowo pisać , jakbym zaczynała jakiś nowy wątek , ale taaaaak długo mnie nie było...a wiadomo powroty nie zawsze są łatwe ! Dużo się u mnie zmieniło a najważniejsza zmiana to ta, która, spowodowała, że musiałam zniknąć na trochę z życia i w realu i w necie . W marcu niebieski pokoik na górze będzie miał swojego lokatora Miałam to utzrymać jak najdłużej w tajemnicy , nikmu nic nie mówić ... Odcielam się od świata, tak jak bym bała się, że jak to ogłosze to moje małe szczęście zostanie mi znowu zabrane . A ci co sledzili mój wątek, to wiedzą, że wczesniej łatwo nie było ....No ale muszę wrócic do życia i nauczyć sie cieszyć ciążą pomimo wszystkich przeciwnosci , nie myślec o tym co było, tylko o tym co teraz będzie i mieć nadzieję, że sie uda Oczywiście początki były trudne musiała ciągle leżeć i lezeć ...teraz troche lepiej ale nadal muszę byc mega ostrożna i na siebie uważac . Domem zajmuje sie mąż No nasza mała chałupka pozostała bez żadnych zmian , nie mam nadal ani sypailni , ani szaf, ani zasłon i firan etc... mam nadzieje , że bedę mogła wkoncu normalnie funkcjonowac, bo czeka mnie też urządzanie pokoiku a czasu coraz mniej ... ale wracam na forum mam nadzieje że tym razem na stałe Edytowane 17 Października 2011 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.10.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mleczajka i Geo witajcie u mnie Zosik i Pysiaczku dziękuję za zainteresowanie ...bardzo mi miło Pysiaczku zdążyłam podejrzeć twoje M ....jestem pod wrażeniem. Cegła w genialna , idelana ...wow pięknie jest:) idę oglądać dokładnie i zobaczyc co tam u innych po tak długim czasie ... Pewnie mam stu stronowe zaległości jeśli chodzi o Magdę Z, Yokaste i Lasche:) Zmykam tam zajrzec i do innych...Kasi , Fameli, Zosika, Mady, Pauli, Kachy i Agawi etc uuuuuu duzo czytania pewne przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.10.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dagunia, witam się i składam najszczersze gratulacje! Radosnego przeżywania ciąży! Z urządzaniem, nic na siłę Teraz Ty jesteś najważniejsza a nie firanki Chociaż domyślam się, że może Cię nosić. Ja się urządzałam w 8-9 miesiącu ciąży, bo chciałam przywitać synka w "normalnym" (nie tymczasowym) otoczeniu. Jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 17.10.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dagunia, gratuluję! odpoczywaj i relaksuj się razem z nami na forum... naprawdę masz sporo do nadrobienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 17.10.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Gratulacje!! trzymam kciuki i przesyłam dobrą energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.10.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dagunia powiem Ci, że jak Cię tak nie było tu to tak sobie pomyślałam, że może się udało i patrz faktycznie! Bardzo się cieszę i serdeczne gratulacje składam!!!! Odpoczywaj ile wlezie i bądź ostrożna, ale dobrze, że już jest lepiej Radosnego przeżywania ciąży! Aha i dziękuję za kompementy pod kątem mojego mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ojej Dagunia, strasznie się cieszę:hug:To wspaniała wiadomość, GRATULACJE! Pisząc to słowo w kolorze niebieskim wróżę Ci chłopaka... http://i.123g.us/c/congrats_pregnancy/th/102572_th.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kycia1 17.10.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witaj Daguniu ! Ja również chcę mieć szarą podłogę w kuchni, a salon w brązie - tez będzie łączenie . Czy mogłabyś mi napisac jakie to są płytki (model) ? Pozdrawiam cieplutko, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 17.10.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dagunia gratuluję z całego serca !!!! Uważaj na siebie, odpoczywaj i z radością czekaj na swoje maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.10.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No i pięknie! Gratuluję ogromnie i 3mam kciuki za wytrwanie w spokoju do końca Ja jestem na początku tej drogi, co prawda nie pierwszy raz, ale wiem co znaczy bać się o dziecko. Dobrze, że Twój strach jest już mniejszy i miło, że wróciłaś To czekamy na relacje z pokoju maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dagunia:wave: Tak się cieszę:lol2: Trzymaj się serduszko:hug: Teraz to już z górki;) I nadrabiaj, bo strasznie nam ciebie brakowało:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dagunia gratulacje :hug:Odpoczywaj i ciesz sie tym " Malenkim Wielkim Szczesciem" :hug:Moj Mlody jest z marca, to bardzo fajny czas na narodziny Malenstwa:yes:. Alez cudna wiadomosc:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dagunia take it easy baby mocno trzymam kciuki za maleństwo i za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.10.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 o to tak jak moi chłopcy potwierdzam termin idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 18.10.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oj kochane jesteście Wy tytaj to jednak niezastąpione jestescie !! dzięki za wsparcie :hug: Ja nadal siedzę na waszych wątkach ...bo mam zaległości oj mam ! Wieczorem jak wrócę to postaram sie odpowiedzieć na wszytskie pytana dot. mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 18.10.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 a i własnie wszyscy mi mówią że marzec to fajny czas na narodziny dzieciaczka ja juz się teraz doczekać nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Dagunia, mój Jakubek też marcowy. Potwierdzam, że to dobra pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.10.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 bo najpierw maluszek malutki to na krótkie spacerki ...a potem wiosna i pączki i jakoś się tak człowiekowi milej robi spacerując z takim brzdącem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 I jeszcze kolejna zaleta: urlop macierzyński wypada w lato:).Ja rodziłam we wrześniu i pocieszałam się że przynajmniej nie muszę kupować "kurtki ciążowej":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts