Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi - Moje szare klimaty :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 672
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

heheh no to dużo tych marcowych dzieciaczków na forum :)

No a ja własnie dziś rano załamkę ubraniową przeżyłam :( Za tydzień wesele kuzynki a ja sobie myslałam , nie kupuję nowej kiecki ,założe jakąś swoją starą

Tym bardziej, że przed zajściem w ciążę miałam kilka imprez i kupiłam z 5 nowych kiecek i to takich o fajnym lużniejszym kroju, ale niestety ....... kurcze niby chyba tak nie przytyłam bo to połówka ciązy a ja mam 1,5 kg do przodu. Niestety żadna nie leży dobrze,wszystkie za małe w piersiach a jedną nawet jak załozyłam to masakra..myślałam,że już jej nigdy nie zdejmę. Próbowałam sama ją jakoś zdjąć i za nic nie mogłam. Mąż musiał ratowac mnie i kiecke ...i tak się razem męczyliśmy żeby ja zdjąć z dobre parę minut :) Kurcze dupa straszna... mam nadzieję jednak ,że uda mi sie teraz kupić jakąś ładną sukienkę do przyszłej soboty.

daguniu, przyszłam Ci bardzo serdecznie pogratulować, że się udało :)

Z kiecką ja też miałam problem i to wcześniej niż Ty. Na wesele szłam w 11 tc. Nic na mnie nie pasowało a musiałam mieć dwie sukienki - na wesele i poprawiny. Kupiłam obojętnie co, wydałam kasę i jak w domu to przymierzałam to płakałam, że wyglądam jak pasztet.

Czy już wiesz czy będzie synek czy córeczka?

• 1 month później...

http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif

Wesołych świąt! Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych świąt! A w święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -

Pod świeczek łuną jasną