dagunia 29.01.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Nadrabiam zaległości świąteczne zaległości U nas było klasycznie , kolor dominujacy oczywiście czerwony ! salon : [img]http://img194.imageshack.us/img194/4485/p1050835t.jpg[/img] [img]http://img546.imageshack.us/img546/9070/p1050842m.jpg[/img][img]http://img715.imageshack.us/img715/4124/p1050841.jpg[/img] [img]http://img823.imageshack.us/img823/2668/p1050840c.jpg[/img] [img]http://img593.imageshack.us/img593/5509/p1050836.jpg[/img] [img]http://img215.imageshack.us/img215/5120/p1050825jr.jpg[/img] [img]http://img685.imageshack.us/img685/6903/p1050826e.jpg[/img] [img]http://img710.imageshack.us/img710/7036/p1050827q.jpg[/img] [img]http://img835.imageshack.us/img835/7284/p1050828i.jpg[/img] [img]http://img38.imageshack.us/img38/643/p1050833s.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Daguś muszę cię jeszcze raz wyściskać:hug: Mam nadzieję, że teraz do rozwiązania to będziesz z nami cały czas:lol: Super, że postanowiłaś nam wynagrodzić ten zaległy czas;) i pokazujesz co u Ciebie:) Uwielbiam Twój salon, uwielbiam:rolleyes: Sypialnia fajna:) Ale powiem szczerze, że kolor ścian przypomina mi ten z mojego pokoju za czasów podstawówki... rodzice pozwolili mi wybrać kolory na piętro, no i jak to mała dziewczynka - wybrałam do siebie fiolet, do brata błękit, do rodziców - róż Mam uraz do tych kolorów:lol2: A do fiolertu szczególny;) Więc wybaczysz, że się nie bedę zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Daga GRATULUJE toz to ja nie wiedzialam ze Ty w dwupaku jestes! Jesli chodzi o wnetrza, salon uwielbiam rowniez jak Magda telwizor w sasdiedztwie ramek wyglada swietnie, przez Ciebie choruje na tv w bialej ramie...uwazam ze to swietny kompromis. Natomiast w kwestii sypialni hmmmm....bardzo lubisz ten fiolet? moze jakas fajna szalechetna tapeta za zagłowkiem..... o moze taka jaka Agawi ma bodajze we wiatrołapie...ladny wzor w brazach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 29.01.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) jeśli chodzi o sypailnie,to tak jak pisałam, jest ona jeszzce nie skonczona a prawda jest taka, że ja od niedawna w domu jestem i teraz dopiero moge się pogłowić co z tym sypailnianym fantem zrobić. Kolor za zagłowkiem to ciemna śliwka , nie fiolet . Już pisałam że trochę mój aparat przekłamuje kolory . Ale Madziu i Kacha wiem, wiem faktycznie na zdjęciach nieatrakcyjnie wygląda , niestety:( Plan był taki, ze miało być zupełnie inne łózko , a nad łózkiem wielkie zdjęcie nasze ślubne , kolor ścian to tylko mały detal ...tak miało być . Niestety moja trudna ciąża pokrzyżowała plany ukończenia remontu góry i jak juz pisałam nnasza antresola to głównie Ikea. Teraz gdy już ta biała Ikea zapanowała na górze faktycznie z mężem rozważamy tapete na ścianię z łózkiem i przemalowanie sypialni ale jak już do tego dojdzie ...to będą to napewno SZAROSCI i to zdecydowanie ciemniejsze niż na dole... Edytowane 29 Stycznia 2012 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 jeśli chodzi o sypailnie,to tak jak pisałam, jest ona jeszzce nie skonczona a prawda jest taka, że ja od niedawna w domu jestem i teraz dopiero moge się pogłowić co z tym sypailnianym fantem zrobić. Kolor za zagłowkiem to ciemna śliwka , nie fiolet . Już pisałam że trochę mój aparat przekłamuje kolory . Ale Madziu i Agawi wiem, wiem faktycznie na zdjęciach nieatrakcyjnie wygląda , niestety:( Plan był taki, ze miało być zupełnie inne łózko , a nad łózkiem wielkie zdjęcie nasze ślubne , kolor ścian to tylko mały detal ...tak miało być . Niestety moja trudna ciąża pokrzyżowała plany ukończenia remontu góry i jak juz pisałam nnasza antresola to głównie Ikea. Teraz gdy już ta biała Ikea zapanowała na górze faktycznie z mężem rozważamy tapete na ścianię z łózkiem i przemalowanie sypialni ale jak już do tego dojdzie ...to będą to napewno SZAROSCI i to zdecydowanie ciemniejsze niż na dole aha:o to jak to jest ciemna śliwka to ja wszystko odszczekuję na zdjeciach tego kompletnie nie widać także w ogóle nie przejmuj się naszymi uwagami;) jak widzisz nasz obraz Twojej sypialni jest bardzo przekłamany;) Najważniejsze co TY o niej sądzisz... jak TOBIE podoba się ten kolor... jeśli uważasz, że jest okej,to nie masz w ogóle nad czym rozmyślać, tylko się ciesz efektem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 29.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Madziu ja właśnie efektem zadowolona nie jestem , chciałam zupełnie czego innego dlatego sypialnia musi przejśc swoją metamorfozę prędzej czy póżniej ! Madziu co do wybory koloru - fioletu i niebieskiego to pokój małego jest niebieski i ten kolor pozostanie bo tam głównie elementy żeglarskie i morskie będą panować tym czasem zamiast zajmować się mieszakniem bardziej zajęta jestem tym [img]http://img193.imageshack.us/img193/4733/p1050943r.jpg[/img] no cały luty mam na skompletowanie wyprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 szary to zdecydowanie świetny wybór :) ale się zrobiło fajnie - świątecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 :lol2: ale czadowe ubranka:lol2: a niebieski pokój dla małego? no leiej być nie może;) Ja do niebieskiego nic nie mam:no: Tylko do fioletu - w końcu to wnim musiałam spędzić 5 lat:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 dagunia kochana jutro Ci wszystko napiszę a łódeczki już się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Agawi ma bodajze we wiatrołapie...ladny wzor w brazach. Kasiu, ja nie mam tapet w wiatrołapie;) Tylko w sypialni i salonie po jednej ścianie:) Dagunia piękne udomowiłaś wnętrza:eek: Elegancko, przytulnie i śliczne dekoracje świąteczne. Ale co tam dekoracje- bardzo się cieszę, że wróciłaś do nas:hug:i że wszystko w porządeczku:lol: To kiedy dokładnie Tymonek będzie z nami?:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.01.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A ja tu pierwszy raz Dagunia Po pierwsze chciałam pogratulować przyszłego dzidziusia Bardzo przyjemny ten Twój kawałek podłogi, mugatowa łazienka boska, piękny salon i kuchnia I kolekcja lampionów pokazana na pierwszych stronach a kominek stał się właśnie moją inspiracją do naszej sypialni Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dagunia dopiero zauważyłam, że zarzucilaś nas jeszcze dekoracjami świątecznymi Świetnie się u Ciebie wpasowały te klasyczne czerwienie Twój salon to i ja uwielbiam - jakże inaczej mogłabym napisać, skoro mamy tyle wspólnych/podobnych elementów Jedyne czego Ci jeszcze mocno zazdroszczę to ten kominek Ale może niebawem i u nas w końcu uda się plan wdrożyć w życie Milego i bezproblemowego kompletowania wyprawki dla Tymka życzę i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jakie fajne ubranka małpiszon rządzi a ja fiolety uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.02.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To i ja się witam.. chyba na początku wątku coś tam skrobnęłam.. Gratuluję synusia.. No i faktycznie- Chłopaki Gorą:D Mój synuś do nas dołączy wraz z króliczkiem wielkanocnym.. Bądź zajączkiem(kto co woli) I zazdroszczę baaaardzo, że możesz pokoik dzieciowy już na dobre urządzać, bo u mnie przed powrotem do Polski to wszystko JEDNA WIELKA TYMCZASOWOŚĆ Wszystkiego NAj i łatwego rozwiązania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 09.02.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam właścicielkę pięknego mieszkania!!! po pierwsze: Gratuluję dzidzi w brzuszku, znam ten stan:) ile zostało do rozwiązania? po drugie: pytanie o szybę w kuchni. mogłabyś łopatologicznie wyjaśnić koleżance jak to wygląda, jak się sprawuję, jak się czyści, jak montuję, ile jest tych śrub, jak sprawa gniazdek? jaki to jest rodzaj, koszt, jeśli pamiętasz (może być na priv), jak to jest jak się znudzi tapeta?mogę sobie ściągnąć szybę i przykleić inna?przepraszam za głupie pytania, ale nie daje mi to spokoju... kusiło mnie takie rozwiązanie u siebie, nie wiedziałam czy warto, ale jak zobaczyłam jak to wygląda u Ciebie to pomysł wrócił...jest prześlicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 14.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Powiem tak - chyba najlepsze mieszkanko jakie widziałam do tej pory! Taki totalnie mój styl (no dobra za ceglastą ścianą nigdy nie byłam, ale już zmieniłam zdanie po przejrzeniu kilku wątków i zdjęć) - surowy, nowoczesny, czysty i jednocześnie przytulny. Miodzio:) Postanowiłam, że jakoś muszę podkraść pomysł z kominkiem, choć na moich 57 m2 (no cóż jak na pierwsze m to według mnie nie tak źle i tak) to nie będzie takie łatwe. Podkradnę też pomysł na winne butelki w barku. Mam nadzieję, że nie złapiesz mnie później z prawami autorskimi. Łazienka na górze też nie w moim stylu, ale taka zła nie jest jak się jej przyjrzeć. Wymaga tylko trochę liftingu dodatkowego. Co do pytań do Ciebie:- możesz mi powiedzieć co masz położone na podłodze w kuchni? Jaki model/kolor- czy wyspa w kuchni była robiona na zamówienie, czy gdzieś już ją taką fajną znalazłaś?- gdzie kupiłaś te super pojemniki na przyprawy? A i taki żarci jeszcze, który mi przyszedł do głowy: czy pupa nadal się mieści? W końcu pewnie ciut się zaokrągliła:PGratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.03.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 A i jak będzies zmiała kiedys chwilkę to napisałam Ci prywatną wiadomość z prośbą o namiary na ekipępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.03.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ja tylko na chwile .... bo niestety czas mi nie pozwala , zdrowie , i wogóle Domi87 pozniej ci wszytsko napiszę ...z ekipy byłam bardzo , bardzo zadowolona. Kontakt super, pomysły także , potrafili doradzic wiec ja napewno Pawła polecam tu masz link do jego firmy http://banaszek-antykor.com/index.html strona dopiero powstaje ale namiary są , gdyby coś to pytaj postaram sie wieczorem odpoweidzic na wszytsko teraz musze leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Hej Dagunia A co ze zdrowiem? Kiedy rozwiązanie? Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts