dagunia 12.10.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Anagat oczywiście....ups przepraszam za błędy ...muszę koniecznie słownik wyłączyć w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aganat! przepraszam bardzo zapomnialam na śmierć . Teraz jestem dostępna dzięki internetowi w komórce i nie uda mi się dodać zdjęć w ten sposób ale jak tylko jutro wstane to odpale kompa i dodam zdjęcia listwy i cegły . przepraszam jeszcze raz:-) Kochana, nie szkodzi.. wiem jak to jest. A okazało się, ze musze zdecydowac teraz, czy bedzie ta listwa na cegle czy nie, bo maz musi docinki plytek tam połozyc.. i nie wie czy sie super starac, czy niewielkie przerwy beda mogły byc tymi listwami zakryte.. Co do pkoiku Tymka, to tylko wzdycham z zazdrosci.. My naszemu baczkowi zafundowalismy 'rewelacyjny' okres niemowlecy:( Cóz pretensje moge miec tylko do siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Anagat oczywiście....ups przepraszam za błędy ...muszę koniecznie słownik wyłączyć w telefonie Dyc to tylko nick.. :)Mnie nie trza przepraszac:) Szczerze mowiac nawet nie zauwazyłam błedu hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.10.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dagunia piękny ten pokoik Tymka --- ja ostatnio strasznie zakochana w błękicie jestem Śliczna ławeczka i podusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 13.10.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Anagat faktycznie ja to mam ogromne szpary między cegłą a listwami ...szok , gdyby nie ty, wogółe bym tego nie zauważyła Ale co tam, do tej pory to mi nie przeszkadzało więc zamierzam to poprostu olać !! kilka fotek [img]http://imageshack.us/a/img254/3194/p1090148.jpg[/img] [img]http://imageshack.us/a/img651/719/p1090151v.jpg[/img] [img]http://imageshack.us/a/img37/600/p1090153.jpg[/img] [img]http://imageshack.us/a/img560/8201/p1090157l.jpg[/img] [img]http://imageshack.us/a/img823/680/p1090158k.jpg[/img] [img]http://imageshack.us/a/img827/5938/p1090177q.jpg[/img] na ostatnim zdjęciu szczeglnie widać te szpary ale żeby je zobaczyć normalnie, trzeba byłoby przykleić głowe do cagły i spojrzeć w dół wiec na codzień jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 13.10.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 i jeszcze zdjęcie salonu [img]http://imageshack.us/a/img338/7987/p1090173g.jpg[/img] [img]http://imageshack.us/a/img547/9572/p1090174.jpg[/img] jak widać krzesełek nadal nie mam i sadzamy nadal swoje 4 litery na tych skaładanych z ikei, ale sobie obiecałam , że na wigilie w tym roku będe już miała piękne wygodne krzesełka ...mam madzieje !! Natomiast ostatnio na pchlim targu kupiłam krzesła barowe z Ikei - dwa za 40 zł Musze tylko uszyć pokrowce i bejcowac nogi ale i tak uważam zakup za udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.10.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Cześć Daga, jestem u Ciebie po raz pierwszy, ale przykładnie nadrobiłam cały wątek Widzę, że wnętrzarsko mamy sporo wspólnego - u mnie też mugaty, też cegła, też szary Ektorp (ten ostatni właściwie dopiero będzie, na razie siedzi w pudłach). Nie będziesz więc pewnie zdziwiona jeśli powiem, że bardzo mi się u Ciebie podoba Największe gratulacje za stworzenie mieszkania z duszą - nie tylko przytulnego, ale takiego, które opowiada o życiu domowników. Będę z przyjemnością Cię odwiedzać A! I gratuluję małego słodziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.10.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Daguniu, Staś śpi w swoim łóżeczku, tylko postawionym u nas w sypialni. Salon w bardzo morskich klimatach. Gdyby nie kwadratowe okna, byłoby jak na statku. Czy Twoja kanapa to Ektrop?W schodach nadal jestem zakochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Daguniu, jak dobrze Cię znów widzieć Przede wszystkim gratuluję tego małego Przystojniaka:) Piękny urządziłaś Mu pokój. Zazdroszczę wyprawy do NY , ja ubóstwiam i najchętniej latałabym tam co roku;) W salonie jestem niezmiennie zakochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 13.10.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dropp witaj u mnie i dziękuje bardzo ! Zapraszam do siebie częściej Mada też się cieszę, że wróciłam ...u Ciebie jak pięknie ...byłam już ale nie zdążyłam zostawić ślad po sobie. Nowy York , cóż ..nie mogę powiedzieć , piekne misto ale mnie nie powaliło , przynajmniej za dnia ! Natomiast NY nocą ... to już zupełnie inna bajka. I rzeczywiście Manhhatan robi "O"gromne wrażenia i te światełka na TS ..rewelacja !!! Dużo bardziej urzekł mnie Boston , tam mogła bym zamieszkać Aneczka naturalnie , wiedziałam, że Staś śpi w swoim łózeczku I z tego co pamiętam to miał rewelacyjną pościel chyba z bloga ... Właśnie wczoraj wieczór siedziałam na twoim wątku . Staś to już taki duży chłopak , jak ten czas leci ... a Kanapa to Ektrop a nie wygląda na ektropa ??? hmm wiem , wiem już trochę taki zdezelowany lekko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.10.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dagunia, a rozkładany czy nie ? Bo mnie szerokość oparcia dziwi może stąd pytania Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Daga, jakiś czas temu wysłałam do Ciebie pw. Nie dotarł? Boston też lubię Nie tylko ze względu na whale-watching;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Mnie wygląda na rozkładanego, bo ma szerszy tył niż u mnie. Cały czas mnie ciągnie w stronę szarego, bo ten mój biały to wiecznie uciaprany (dziś Stasiu częstował kanapę pomidorem).Pościel znasz z poprzedniego wątku, który po chwilowej nieobecności został zamknięty. Ale, że bez forum żyć się nie dało, to założyłam nowy. Dzieci szybko rosną, a czas przy nich niesamowicie szybko mija. Ja nie wiem kiedy minął mi ten rok (bo nieubłaganie zbliża się ku końcowi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 13.10.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Daguniu.. wieeeeeeeeeeeeeeeeelkie dzieki, Ta listwa mi sie baaardzo podoba. A głowy do sciany na pewno nie bede przyklejala hehe.. U nas kwestia , czy miec małego w swoim czy innym pokoju rozwiazala sie sama.. Mamy tylko jeden pokoj na razie hle hle..Załosne to, ale prawdziwe.. Tzn, w sumie na razie i tego jednego nie mamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Anagatku my jeszcze nie mamy listwy w salonie na cegle ale będziemy kłaść i będzie to zapewne wyglądać jak u Daguni Dagunia śliczny pokoik stworzyłaś dla Tymona Bardzo dużo świetnych, morskich dodatków Salon mnie również niezmienne zachwyca I mój kochany szary ektorp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 15.10.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dagunia witam się na Twoim wątku, mieszkanko piękne, dobrze, że dziś w pracy miałam spokój względny, to przeleciałam wątek od 1 -wszej strony. Pokoik Tymona dopieszczony w każdym calu. Doczytałam, że zakupiłaś kitchenaida - powiedz proszę jaki model masz ? Przymierzam się do zakupu, bo mam właśnie możliwość zamówienia ze Stanów i nie wiem kompletnie jaki model wybrać, tyle tego jest. Sama nie wiem, które przystawki będą wykorzystywane, a które będą zbierać kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.10.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 ale fajnie, zdjęcia są:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 01.11.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dagunia, bardzo fajnie u Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 14.11.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 twoje mieszkanie jest wspaniałe. Pozwól, że zaczerpnę kilka inspiracji do mojego szarego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 15.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 piękne wnętrza podoba mi sie absolutnie wszystko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts