Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi - Moje szare klimaty :)

Recommended Posts

Zdrowo się uśmiałam :rotfl: to faktycznie może być problem z wyborem pośladka :lol2:

A ja mam pytanie czy to wina zdjęć czy....w łazience jest kolor błekitno-fioletowo-lila ? :D Czy szary ? Zrób może jakieś zdjęcie przy świetle dziennym chyba, że nie ma okna to mój pomysł jest głupi :lol2: Mugaty cudne, uwielbiam te płytki :D Lustro super, ale babeczki to już w ogóle suuuuperanckie.

Yokasta no ja ma bzika na punkcie tych plakatów retro i vintage , biało czarnych zdjęć czy metalowych tabliczek - rożnych.... i kupuje wszystko co popadnie :)

Co do zdjęć łazienki to nie oddają one prawdziwego koloru ścian - niestety to mieszkanie w bloku ,więc okna nie mam w łazience, choć bardzo bym chciała:) Kolor w łazience jest taki blado -szaro - niebieski. Taki wybrałam, bo ja zapalony nurek i miłośniczka żeglarstwa, więc łazienka ma mieć trochę też morski , żeglarski charakter . Zobaczymy jak to wyjdzie w połączeniu z tymi kobitkami ... listwy są w łazience takie same jak w całym mieszkaniu . Tak w ogóle to oczywiście znowu mała przekomarzanka z mężem była , bo listwy miały być 12 cm a przyjechały 10 :( okazało się, że mężowi się pomyliło przy zamówieniu. Takie małe faux pas. Trudno! te też mi się podobają :)grunt że są białe :) takie

• Odpowiedzi 672
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też dałabym listwę na ścianie TV :yes:, fajnie podkreśla cegiełkę.

Ja też mam WC z KOŁA - yyyyy....chyba muszę się zastanowić nad gabarytami moich pośladków...:lol2: , bo nie miałam jak dotąd takiej zagwozdki jak MagdaZZZ :rotfl:

no to pocieszenie :) może jednak pośladki na kibelku ułożą się poprawnie :)

Ja też mam WC z KOŁA - yyyyy....chyba muszę się zastanowić nad gabarytami moich pośladków...:lol2: , bo nie miałam jak dotąd takiej zagwozdki jak MagdaZZZ :rotfl:

Justynka nic się nie martw, bo ja nie mówię o każdym kibelku z KOŁA, tylko o tym konkretnym modelu. Wygląda na kawał kibla, a deska jest tak wąska, że jak wspomniałam, tylko jeden półdupek wchodzi:rotfl:

ja wielbicielka wszelkich sportów wodnych ( melduje się pierwsza dama szambo - nurkowania w polskich jeziorach i nie tylko ) i wielbicielka białego żagla poszłam na kolejny kompromis z mężem ( od lat związanym z futbolem). I tak prócz pięknych modeli , zdjęć żaglowców i podwodnego świata na ścianie w salonie obok tele będą spoglądać na nas wielkiej sławy piłkarze . Będzie to Pele, Maradona, a z tych bardziej z naszych czasów to jeszcze nie zdecydowałam ale na pewno ktoś z FC Barcy, bo to moje ulubione miasto. hmm być może Puyol, Iniesta, Villa lub Messi - jeszcze nie wiem. :) Z polskich gwiazdeczek futbolu to oczywiście Boniek, Lato, Szarmach i Deyna . Miałam kupić plakaty i je oprawić albo kupić już gotowe oprawione ale jak zobaczyłam cenę oprawionego zdjęcia np grającego Pele- to sorry ponad 300 zł za jedna szt to nie dam. Oprawienie tez cenowo masakra. No i u mnie znów akcja pt Zrób to sam . ! Ramki z Ikei , zdjęcia ze starych albumów o futbolu albo z netu i wyszło całkiem przyzwoicie i 300% taniej :) pokaże jutro efekty ...hmm no czasem jestem z siebie dumna i jaka dobra żona ze mnie ...

no to listwa zostanie raczej na ścianie z cegły zamontowana ..pewnie będzie musiał już to zrobić małż, bo moja firma remontowa już ucieka ....pracować gdzie indziej:cry::

JA już się nie mogę doczekać jutra, żeby zobaczyć jak wyglądają drzwi pod schodami!!! Miały na początku wyglądać jak ściana szara i zlewać sie totalnie z nią a zamykane miały być na "klikacza" Po długich debatach i rozmowach i róznych pomysłach Pawła ( właściciel firmy, która wykańcza mi mieszkanie ) drzwi będą ze "sklejek" zamykane na zwykły zawias - Jak to Paweł powiedział będą wyglądały jak drzwi od "obory " hehehehe

I Dobrze!!! mnie się ten [pomysł spodobał :)

Małz dzwonił i mówi, że drzwi już są i wyglądają dobrze. cyt "będą Ci się podobać bo są takie w twoim stylu " wiec czekam z niecierpliwością...