dagunia 17.02.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Zdrowo się uśmiałam to faktycznie może być problem z wyborem pośladka A ja mam pytanie czy to wina zdjęć czy....w łazience jest kolor błekitno-fioletowo-lila ? Czy szary ? Zrób może jakieś zdjęcie przy świetle dziennym chyba, że nie ma okna to mój pomysł jest głupi Mugaty cudne, uwielbiam te płytki Lustro super, ale babeczki to już w ogóle suuuuperanckie. Yokasta no ja ma bzika na punkcie tych plakatów retro i vintage , biało czarnych zdjęć czy metalowych tabliczek - rożnych.... i kupuje wszystko co popadnie Co do zdjęć łazienki to nie oddają one prawdziwego koloru ścian - niestety to mieszkanie w bloku ,więc okna nie mam w łazience, choć bardzo bym chciała:) Kolor w łazience jest taki blado -szaro - niebieski. Taki wybrałam, bo ja zapalony nurek i miłośniczka żeglarstwa, więc łazienka ma mieć trochę też morski , żeglarski charakter . Zobaczymy jak to wyjdzie w połączeniu z tymi kobitkami ... listwy są w łazience takie same jak w całym mieszkaniu . Tak w ogóle to oczywiście znowu mała przekomarzanka z mężem była , bo listwy miały być 12 cm a przyjechały 10 okazało się, że mężowi się pomyliło przy zamówieniu. Takie małe faux pas. Trudno! te też mi się podobają :)grunt że są białe takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Yokasta napisze Ci później co to za listwy bo oczywiście nie wiem:) Ja to tylko chodzę po sklepie pokazuje co i jak , co mi się podoba a reszte to już małż załatwia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja też dałabym listwę na ścianie TV , fajnie podkreśla cegiełkę. Ja też mam WC z KOŁA - yyyyy....chyba muszę się zastanowić nad gabarytami moich pośladków... , bo nie miałam jak dotąd takiej zagwozdki jak MagdaZZZ no to pocieszenie może jednak pośladki na kibelku ułożą się poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 17.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 dagunia, plakat I understand the concept... jest moim ulubionym. Mam ochotę powiesić go sobie w swojej używanej przez 10 minut dziennie kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.02.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja też mam WC z KOŁA - yyyyy....chyba muszę się zastanowić nad gabarytami moich pośladków... , bo nie miałam jak dotąd takiej zagwozdki jak MagdaZZZ Justynka nic się nie martw, bo ja nie mówię o każdym kibelku z KOŁA, tylko o tym konkretnym modelu. Wygląda na kawał kibla, a deska jest tak wąska, że jak wspomniałam, tylko jeden półdupek wchodzi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no:) też jest moim ulubionym. Rzekłabym : Zajebiście do mnie pasuje w pierwszej wersji tez miałam go wieszać w kuchni ...ale jakos mi teraz do kuchni nie pasuje ,wiec jeszcze nie wiem . Na razie miniaturka w łazience ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.02.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 a ja nie moge nigdzie znalesc takich tabliczek! a tak mi sie podobaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 psosin - allegro np takie http://allegro.pl/humor-kobieta-metalowy-szyld-blaszka-retro-vintage-i1451098866.html albo na stronie allposters.pl tam tez maja takie metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no normalnie z tym kibelkiem to jakaś jazda mam nadzieje, że tylko przez ten kibel KOŁO seria EGO by Antonio Citterio mój watek nie zostanie nazwany w kuluarach wątkiem dużej lub małej dupy czy jakoś tak normalnie w weekend jak nic muszę go porządnie wypróbować :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no wiem że o to pytasz o to co tej dokladnie - jeszcze tego n ie wiem zaraz napisze wykonam tek do męza ale wydaje mi sie ze Mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ja wielbicielka wszelkich sportów wodnych ( melduje się pierwsza dama szambo - nurkowania w polskich jeziorach i nie tylko ) i wielbicielka białego żagla poszłam na kolejny kompromis z mężem ( od lat związanym z futbolem). I tak prócz pięknych modeli , zdjęć żaglowców i podwodnego świata na ścianie w salonie obok tele będą spoglądać na nas wielkiej sławy piłkarze . Będzie to Pele, Maradona, a z tych bardziej z naszych czasów to jeszcze nie zdecydowałam ale na pewno ktoś z FC Barcy, bo to moje ulubione miasto. hmm być może Puyol, Iniesta, Villa lub Messi - jeszcze nie wiem. Z polskich gwiazdeczek futbolu to oczywiście Boniek, Lato, Szarmach i Deyna . Miałam kupić plakaty i je oprawić albo kupić już gotowe oprawione ale jak zobaczyłam cenę oprawionego zdjęcia np grającego Pele- to sorry ponad 300 zł za jedna szt to nie dam. Oprawienie tez cenowo masakra. No i u mnie znów akcja pt Zrób to sam . ! Ramki z Ikei , zdjęcia ze starych albumów o futbolu albo z netu i wyszło całkiem przyzwoicie i 300% taniej pokaże jutro efekty ...hmm no czasem jestem z siebie dumna i jaka dobra żona ze mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no to listwa zostanie raczej na ścianie z cegły zamontowana ..pewnie będzie musiał już to zrobić małż, bo moja firma remontowa już ucieka ....pracować gdzie indziej:cry:: JA już się nie mogę doczekać jutra, żeby zobaczyć jak wyglądają drzwi pod schodami!!! Miały na początku wyglądać jak ściana szara i zlewać sie totalnie z nią a zamykane miały być na "klikacza" Po długich debatach i rozmowach i róznych pomysłach Pawła ( właściciel firmy, która wykańcza mi mieszkanie ) drzwi będą ze "sklejek" zamykane na zwykły zawias - Jak to Paweł powiedział będą wyglądały jak drzwi od "obory " hehehehe I Dobrze!!! mnie się ten [pomysł spodobał Małz dzwonił i mówi, że drzwi już są i wyglądają dobrze. cyt "będą Ci się podobać bo są takie w twoim stylu " wiec czekam z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 17.02.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Widzę, że dupniany wątek się stworzył. Ja też mam kibelek z KOŁA, ale jakąś starszą wersję, bo kupowaliśmy go jakieś 4 lata temu. W każdym razie, w naszym domu żaden tyłek nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 17.02.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ... a drzwi kiedy zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.02.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Warmio czekam też z niecierpliwocią na jakieś zdjecie chociażby zrobione komórką wiec jak tylko dostane to je wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no to sie witam i zaczynam podgladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 17.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 AAAAAAA tez mam kibel Ego z Kola Daga co z tym tylkiem!!!??? Acha i prosze tu szybciutko napisac mi skad lustro w lazience, tez chce do swojej gornej takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Póki co szybko przeleciałam zdjęcia... cud miód. Całkiem w moim klimacie, bo szaro-biało. Zapisuję się tu ku pamięci, żeby nie zapomnieć, że mam przeczytać od dechy do dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 kurcze, faktycznie ta opowieść kibelkowa zasiała zament na twoim wątku sorry wybacz:hug: zapomnijcie - bardzo wygodny kibelek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.02.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 wybaczam ci OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts