lakorun 24.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 dagunia kuchnia, łazienka, ceglana ściana.... wspaniałe a szary i biały.... to najwspanialsze kolorki do mieszkania i jak słyszę od znajomych, że dlaczego ja chcę szare i białe ściany.... że przecież mieszkanie to nie biuro... nie szpital... to ręce opadają... ale ja tak chcę i już ps. współczuję wypadku, ale najważniejsze że wszystko ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.02.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Zajebiście masz! Kuchnia zwyczajna - niezwyczajna:D łazienka też superowa (wiadomo! sama mam mugaty ) Co ja tam jeszcze ciekawego widziałam u ciebie? a ha! lampiony - ja u siebie na giełdzie (gdzie sprzedają wszystkie śmieci, które Niemcy wyrzucą) nie mogę się na nie natknąć! I listwy białe - ja od miesięcy nie mogę męża zagonić do ich zamonotowania! Pozdrawiam i czekam na więcej fotek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ech, mugaty... Łazienka wygląda wspaniale. Pokój i schody też. Będę podglądać i podziwiać, bo naprawdę jest u Was na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Daga???? A ty co sie tak opierdal....sz z tym swoim watkiem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.03.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Daga???? A ty co sie tak opierdal....sz z tym swoim watkiem?! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 07.03.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Daga???? A ty co sie tak opierdal....sz z tym swoim watkiem?! heheh ja to Ciebie Kacha uwielbiam:) dzis wieczorem będzie reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 heheh ja to Ciebie Kacha uwielbiam:) dzis wieczorem będzie reaktywacja No to czekamy z niecierpliwością :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 07.03.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No to czekamy z niecierpliwością :lol2: Agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Kacha, jesteś the best!!! Dagunia, no widzisz?? Nie masz wyboru, dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 07.03.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 I ja też! Sekta kocha, sekta radzi, sekta nigdy Cię nie zdradzi, ale nie można tolerować niesubordynacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 07.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ja tam krzyczeć nie będę, ale mogłabyś się wziąć do roboty. To co tam nowego Dagunia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 dzis wieczorem będzie reaktywacja no i obiecała, obiecała i cicho siedzi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 07.03.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 no i jestem znowu Najpierw szybko przywitam tych, których jeszcze nie witałam, więc 00marta, Maszenka, ane3ka1, Lakorun, Iwek, famelia Witam Bardzo mi miło, że zawitaliście w moje progi Jeszcze sie krótko wytłumaczę, czemu sie tak jakoś wyłączyłam z forum i przejde do meritum: Po pierwsze to dużo czasu zajęło mi buszowanie po waszych wątkach i jak już tak buszowałam to kurcze sobie pomyślałam - "ja pierdziu , dzieczyny wy to macie chaty, co jedna to piękniejsze!!!!' a jak nie chaty to zakupy , pomysły czy inspiracje które wbijają w ziemię ! I po co ja sie pchałam na to forum z ta moją" podłogą"" ! Taki mały wewnętrzny kryzysmnie ogarnął... Po drugie u mnie brak kasy totalny ! Nie jest tak żle- na chleb jeszcze mam, ale na serek już nie bardzo hehehe mam nadzieje, że jednak nie jest tak żle jak mąż mówi . Narazie robię zakupy dodtaków do domu w ten sam sposób jak kiedyś ciuchy. Jak mąż sie pytał : Czy ty znowu kupiłas nową bluzkę ??? to ja odpowiadałam : a tak wiesz, byłam w lumpeksie i za grosze kupiłam, jakieś 5 zł a tak naprawde kosztowła 150 zł . .hmmmm tylko tak teraz mi sie przypomniało, że się to wtedy żle skonczyło bo jak chodzilismy po sklepach to mąż gadał, że 150 za bluzkę to jakaś masakra jak mogę sobie kupić w lumpeksie za 5, 10 zł i ciagle kreęcił nosem no ale do rzeczy - brak kasy oznacza brak mebli - a ja ani jednej szafy w domu nie mam i wkur... mnie szukanie za przeproszeniem gaci po reklamówkach . Taka jakaś podirytowna jestem ....bleeee Po trzecie to załamka - mysle sobie- no i na co mi ten nasz dom jak i tak w nim nie mieszkam , to znaczy mieszkam ale tylko weekndowo ((( No ale dziekuje wam Moje Kobitki za to, że jesteście ! a teraz ide wrzucic kilka fotek i zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 07.03.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 no i obiecała, obiecała i cicho siedzi:mad: Madzia juz jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dagunia- nie martw się. Powolutku wszystko wykończysz. Przyjdzie pora i na szafę My też dopiero teraz (po pół roku mieszkania) zrobiliśmy garderobę- no może nie z braku kasy, ale przez opieszałość stolarza, ale wiem co to znaczy szukać gaci w reklamówce :lol2: Nerwowo wykończona byłam A gdzie te foty :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.03.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dagunia, jw. Bo myślisz, że tylko ciebie dopada brak kasy i wizja niekończącej się historii budowlanej:( Jak byś usłyszała moją historię... ja nawet o tym nie gadam, bo by wam sie dziewczyny juz całkiem odechciało na wątek wchodzić jak widzisz sama jedynie zaśmiecam swój inspiracjami, bo inaczej w ogóle nie miałabym co pokazać Także nie bój nic i do przodu:D dawaj co masz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 07.03.2011 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) dzieki dziewczyny:) no mam nadzieje, że jakoś szybko reklamówkę zamienie na jakąś komodę a kanapę na dole na piekną sypailnie ... Niestey nie mam za dużo fotek mieszkania bo podczas mega kryzysu unikałam aparatu ale kilka motywów z naszego mieszkania dla fanów futbolu - no to tym razem dla małżów a nie dla was kobitki... Futbolowy klimat wiem , wiem dla was mało ciekawe ale może komus się jednak przyda ... acha zdjęcia wieszane na szybko przed pierwszymi odwiedzinami znajomych - musze ułozyc jakąs koncepcje ich ładniejszego poweiszenia:) [img]http://img217.imageshack.us/img217/9240/sam0466c.jpg[/img] Z. Boniek[G]http://img827.imageshack.us/img827/4236/sam0463c.jpg[/img]6c.jpg[/img][/img] Deyna i Lato w jednym [img]http://img121.imageshack.us/img121/4028/sam0465i.jpg[/img] [img]http://img607.imageshack.us/img607/8900/sam0460.jpg[/img] Pele [img]http://img101.imageshack.us/img101/3363/sam0461m.jpg[/img] i replika dawnej piłki FC Barca przywieziona z Camp Nou - stadionu FC Barcelony [img]http://img197.imageshack.us/img197/426/sam0456.jpg[/img] stwierdziałam, że mieszkanie jest nasze więc powinno nas odzwierciedlać a mąż to futbol ja to woda czyli nurkowanie , żagle i inne takie ja to z chęcią powiesiła bym w salonie "cóś" takiego [img]http://img690.imageshack.us/img690/5143/alisonfavorite1l.jpg[/img] Edytowane 8 Marca 2011 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ha i są zdjęcia wreszcie Cegiełka bardzo klimatyczna-uwielbiam, a z futbolem, to trafiłaś, bo ja akurat uwielbiam nożna. Oglądać oczywiście:lol2: Co prawda, Boniek i reszta to nie moje i pewnie Twoje pokolenie, ale zdjęcia są piękne. Jeszcze, jeszcze...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.03.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Agawi nie mam więcej zdjęć - to znaczy mam jeszcze łazienkę ale ją już widziałyście w sobotę dorzucę nowe ...AJ promis aha Agawi no to co - dziś wieczór przed telewizorem bo nie dosyć że moja ulubiona fc Barca gra rewanż z Arsenalem na Camp Nou to jeszcze rodak a w Arsenalu - Szczęsny na bramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 08.03.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 dagunia fajny ten futbolowy klimat nie przeładowany i moze sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts