Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój jest ten kawałek podłogi - Moje szare klimaty :)

Recommended Posts

daga congrats:hug: już jest rewelacyjnie:D

na kominku pomyslałabym o pięknych chromowanych ramkach. Nie możesz mieć nad nim lustra ani obrazu, więc jakaś rama by mi się tam widziała, dużo ramek:lol2:

]

Madzia na posterunku :lol2: mam te same zdjęcie kominka i też się zastanawiałam nad ramkami:) może masz racje Magda, rzeczywiście powinnam pójśc w tym kierunku ... dzieki za pomysł i inspiracjie ! Ramki z Zary przepiekne Musze sie wybrać na małe zakupy

• Odpowiedzi 672
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :) ale jak komuś sie nie podoba to tez może napisać, żeby nie było !

Aniula witam bardzo serdecznie i mega się ciesze, że sie Ci podoba u mnie :) fajnie widzieć nowe osoby na wątku. Mega sympatycznie :lol2:

także to , że mój niby kominek bedzie dla kogoś inspiracją :)

Aha Aniula zmartwię Cie niestety ale moja kuchnia była robiona przez firmę spoza Warszawy -we Włocławeku.

dagunia świetnie Wam wyszła ta ceglana ściana :yes: Super się na niej prezentuje biały telewizor :)

Co do zdjęć to ja uważam, że właśnie każdy powinien wieszać to co go interesuje i co lubi i dlatego u nas będą wszędzie góry :D

Kominek bardzo nastrojowy - muszę pomyśleć, czy u mnie się nie da czegoś takiego zmajstrować ;)

Łazienka jest prześliczna i bardzo fajny pomysł z tym przelewaniem kosmetyków do ładnych buteleczek.

Czy tą ramę lustra malowałaś sprayem czy farbą? Ładnie kryło? Dwa razy pewnie trzeba pomalować co? :)

Aniula a co to za straszna historia z tymi drzwiami że kolejny raz reklamujecie ??????

Yokasta tak to ja dorabiałam podstopnie , zresztą wszystko praktycznie przerabiałam w tych schodach - nadal czekają na kolejne poprawki :) ale faktycznie tyle tych wątków na forum, że można się pogubić co, gdzie u kogo i po co???? heheheheh

Kasiu dzięki za odwiedziny :) kinkiety to Massive aqua Tide ( 149zł szt ) jak dobrze pamiętam

Pysiaczku rama lustra Ikea malowana 2 razy albo nawet 3 - wałkiem najpierw a później sprayem do drewna i wyszło bardzo przyzwoicie .

Pysiaczku to ty góry uwielbiasz powiadasz ??? ja trochę a nawet bardzo trochę góry tyz lubię I w zimie i w lato:)

Dziękuję za odpowiedź :) Ja muszę to samo popełnić też z tym samym lustrem z Ikei tylko chyba na szaro jednak - ale to jeszcze kwestia do przemyślenia, bo może jednak na biało ;)

Ja góry głównie w lecie :) Jakoś nie ciągnie mnie na narty - próbowałam i nie czułam się w tym dobrze, więc odpuściłam. No chyba, że zimą pogoda pozwala na jakieś wędrówki to czemu nie :D

U nas już w przedpokoju na przeciwko drzwi witają góry - żeby od razu było wiadomo, czyje to mieszkanie ;)

dagunia napisz jeszcze proszę czy ten kominek to gotową ramę mieliście, czy składaliście ją z 3 kawałków czy to do kupienia gdzieś jest czy jak :D

Edytowane przez pysiaczek

szkoda gadać... przesłałabym Ci zdjęcia - ale jestem nowa na forum i nie wiem jeszcze co i jak tu działa ;)

najgorsze jest to, że po zamontowaniu i zapłaceniu całości ignorują Cię jak mogą (bo co im można zrobić?). Trzy tygodnie (i kilka naszych telefonów), żeby stolarz do nas oddzwonił i umówił się na poprawki :(( Kolejna wizyta w piątek.

Gdybym miała dużo wolnego czasu i odpowiednie narzędzia, to może sama bym sobie wystrugała takie drzwi ;))

byłam wcześniej kilka razy ale chyba się nie witałam oficjalnie :) bardzo u Ciebie fajnie...wiele elementów będziemy mieć podobnych ...świetny klimat stworzyłaś w swoim mieszkanku a i widać pasję w dodatkach (futbolowo - żeglarskich) ...no świetnie ...fantastyczne drzwi do obory ;) tez takie planuję do spiżarki :) i nie ma co się dołować ...nie jesteś jedyna bez tego serka :D

szkoda gadać... przesłałabym Ci zdjęcia - ale jestem nowa na forum i nie wiem jeszcze co i jak tu działa ;)

najgorsze jest to, że po zamontowaniu i zapłaceniu całości ignorują Cię jak mogą (bo co im można zrobić?). Trzy tygodnie (i kilka naszych telefonów), żeby stolarz do nas oddzwonił i umówił się na poprawki :(( Kolejna wizyta w piątek.

Gdybym miała dużo wolnego czasu i odpowiednie narzędzia, to może sama bym sobie wystrugała takie drzwi ;))

Aniula o to przykro ! właśnie tak czasem jest , że nie dość że się im od razu zapłaci to jeszcze się trzeba nachodzić, żeby swoje dostać , a oni maja cie w du... Trzymam więc kciuki za drzwi i za Ciebie i ewentualne struganie :lol2::rotfl: Ja kiedyś z kory drzewa sobie łódki albo pierścionki strugałam jak byłam dzieckiem :) jak by co to mogę więc pomóc:) oczywiście żartuje i wspieram myślami walkę z stolarzami !

a zdjecia łatwo się wrzuca tylko najpierw musisz założyć konto np na - Imageshack

OoO :) LASCHE witam u Mnie :) a wiesz tak sobie nawet pomyślałam jak zobaczyłam swoje gotowe drzwi od obory, że Tobie i Yokascie na pewno się spodobają ..tak jakoś intuicyjnie :yes:

trochę cyferek na koncie przybyło to mogłam poszaleć na zakupach - oczywiście bez szaleństw z meblami - będą w swoim czasie. Teraz same dodatki :)

konsekwetnie oczywiście! Lampion i żaglówka, tylko tym razem w bardziej eleganckim wydaniu :

[img]http://img571.imageshack.us/img571/5532/imagefuncphp.jpg

[img]http://img193.imageshack.us/img193/3135/marynistykalodkanotus.jpg

i zegar na który chorował mój małż

[img]http://img155.imageshack.us/img155/7184/zegararnipodwojny.jpg