dagunia 08.03.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 daga congrats:hug: już jest rewelacyjnie:D na kominku pomyslałabym o pięknych chromowanych ramkach. Nie możesz mieć nad nim lustra ani obrazu, więc jakaś rama by mi się tam widziała, dużo ramek:lol2: ] Madzia na posterunku mam te same zdjęcie kominka i też się zastanawiałam nad ramkami:) może masz racje Magda, rzeczywiście powinnam pójśc w tym kierunku ... dzieki za pomysł i inspiracjie ! Ramki z Zary przepiekne Musze sie wybrać na małe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.03.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dzięki dziewczyny za miłe słowa ale jak komuś sie nie podoba to tez może napisać, żeby nie było ! Aniula witam bardzo serdecznie i mega się ciesze, że sie Ci podoba u mnie fajnie widzieć nowe osoby na wątku. Mega sympatycznie także to , że mój niby kominek bedzie dla kogoś inspiracją Aha Aniula zmartwię Cie niestety ale moja kuchnia była robiona przez firmę spoza Warszawy -we Włocławeku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.03.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 a i zamówiłam sobie nasze zdjecie na płótnie z sesji ślubnej. Choć nie mam jeszcze zupełnie pomysłu na sypielanie jedno wiem- zdęcie ma wisieć nad łózkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_8 08.03.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ( będę szukać dalej. Może nie skończy się tak jak z drzwiami, które reklamujemy kolejny raz... mieszkane naprawde piękne i nie mogę się doczekać następnych zdjęć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.03.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 dagunia prześliczna łazienka. Cudne są te białe płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.03.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Pięknie Ceglana ściana , kominek i cudna łazienka.....wszystko przepiękne !!! Możesz mi zdradzić co to za kinkiety w łazience ? Bardzo mi się podobają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dagunia świetnie Wam wyszła ta ceglana ściana Super się na niej prezentuje biały telewizor Co do zdjęć to ja uważam, że właśnie każdy powinien wieszać to co go interesuje i co lubi i dlatego u nas będą wszędzie góry Kominek bardzo nastrojowy - muszę pomyśleć, czy u mnie się nie da czegoś takiego zmajstrować Łazienka jest prześliczna i bardzo fajny pomysł z tym przelewaniem kosmetyków do ładnych buteleczek. Czy tą ramę lustra malowałaś sprayem czy farbą? Ładnie kryło? Dwa razy pewnie trzeba pomalować co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) [ Lokorun na ten kominek nie potrzeba wiele miejsca więc może jednak się gdzieś zmieści u Ciebie a rzeczywiście polecam bo tworzy niesamowity klimat na przykład tak sobie leżymy na kanapie, winko i świece mmmmmm Edytowane 9 Marca 2011 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Aniula a co to za straszna historia z tymi drzwiami że kolejny raz reklamujecie ?????? Yokasta tak to ja dorabiałam podstopnie , zresztą wszystko praktycznie przerabiałam w tych schodach - nadal czekają na kolejne poprawki ale faktycznie tyle tych wątków na forum, że można się pogubić co, gdzie u kogo i po co???? heheheheh Kasiu dzięki za odwiedziny kinkiety to Massive aqua Tide ( 149zł szt ) jak dobrze pamiętam Pysiaczku rama lustra Ikea malowana 2 razy albo nawet 3 - wałkiem najpierw a później sprayem do drewna i wyszło bardzo przyzwoicie . Pysiaczku to ty góry uwielbiasz powiadasz ??? ja trochę a nawet bardzo trochę góry tyz lubię I w zimie i w lato:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź Ja muszę to samo popełnić też z tym samym lustrem z Ikei tylko chyba na szaro jednak - ale to jeszcze kwestia do przemyślenia, bo może jednak na biało Ja góry głównie w lecie Jakoś nie ciągnie mnie na narty - próbowałam i nie czułam się w tym dobrze, więc odpuściłam. No chyba, że zimą pogoda pozwala na jakieś wędrówki to czemu nie U nas już w przedpokoju na przeciwko drzwi witają góry - żeby od razu było wiadomo, czyje to mieszkanie dagunia napisz jeszcze proszę czy ten kominek to gotową ramę mieliście, czy składaliście ją z 3 kawałków czy to do kupienia gdzieś jest czy jak Edytowane 9 Marca 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Pysiaczku Mój niby kominek to : obudowa kartongips a na to przyklejona sztukateria zewnętrzna pomalowana na biało wiec jak widzisz można takie cudeńko zrobić sobie samemu , dopasować do wymiarów ściany i potrzeb i jest dużo tańsze niż gotowe obudowy do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_8 09.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 szkoda gadać... przesłałabym Ci zdjęcia - ale jestem nowa na forum i nie wiem jeszcze co i jak tu działa najgorsze jest to, że po zamontowaniu i zapłaceniu całości ignorują Cię jak mogą (bo co im można zrobić?). Trzy tygodnie (i kilka naszych telefonów), żeby stolarz do nas oddzwonił i umówił się na poprawki ( Kolejna wizyta w piątek. Gdybym miała dużo wolnego czasu i odpowiednie narzędzia, to może sama bym sobie wystrugała takie drzwi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 byłam wcześniej kilka razy ale chyba się nie witałam oficjalnie bardzo u Ciebie fajnie...wiele elementów będziemy mieć podobnych ...świetny klimat stworzyłaś w swoim mieszkanku a i widać pasję w dodatkach (futbolowo - żeglarskich) ...no świetnie ...fantastyczne drzwi do obory tez takie planuję do spiżarki i nie ma co się dołować ...nie jesteś jedyna bez tego serka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.03.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dagunia będę kombinować .... może akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dagunia tak właśnie patrząc na zdjęcie obstawiałam, że to sztukateria jest Fajnie, bo to pocieszające, bo faktycznie można zrobić samemu i niewielkim kosztem w stosunku do tych gotowych kominków do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.03.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dagunia dzięki za namiary kinkietowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 10.03.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 szkoda gadać... przesłałabym Ci zdjęcia - ale jestem nowa na forum i nie wiem jeszcze co i jak tu działa najgorsze jest to, że po zamontowaniu i zapłaceniu całości ignorują Cię jak mogą (bo co im można zrobić?). Trzy tygodnie (i kilka naszych telefonów), żeby stolarz do nas oddzwonił i umówił się na poprawki ( Kolejna wizyta w piątek. Gdybym miała dużo wolnego czasu i odpowiednie narzędzia, to może sama bym sobie wystrugała takie drzwi ) Aniula o to przykro ! właśnie tak czasem jest , że nie dość że się im od razu zapłaci to jeszcze się trzeba nachodzić, żeby swoje dostać , a oni maja cie w du... Trzymam więc kciuki za drzwi i za Ciebie i ewentualne struganie Ja kiedyś z kory drzewa sobie łódki albo pierścionki strugałam jak byłam dzieckiem jak by co to mogę więc pomóc:) oczywiście żartuje i wspieram myślami walkę z stolarzami ! a zdjecia łatwo się wrzuca tylko najpierw musisz założyć konto np na - Imageshack OoO LASCHE witam u Mnie a wiesz tak sobie nawet pomyślałam jak zobaczyłam swoje gotowe drzwi od obory, że Tobie i Yokascie na pewno się spodobają ..tak jakoś intuicyjnie trochę cyferek na koncie przybyło to mogłam poszaleć na zakupach - oczywiście bez szaleństw z meblami - będą w swoim czasie. Teraz same dodatki konsekwetnie oczywiście! Lampion i żaglówka, tylko tym razem w bardziej eleganckim wydaniu : [img]http://img571.imageshack.us/img571/5532/imagefuncphp.jpg [img]http://img193.imageshack.us/img193/3135/marynistykalodkanotus.jpg i zegar na który chorował mój małż [img]http://img155.imageshack.us/img155/7184/zegararnipodwojny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.03.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dagunia, jaki ładny avatarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 10.03.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dagunia, jaki ładny avatarek... OoOoOo Dziekuje Ane3ka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Zegar świetny! A czy Ta śliczna dziewczyna z avatara to TY?????:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts