muzindaa 24.01.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam wszystkich zaglądających i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 24.01.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 optymistka witaj w moim dzienniku, a czy Ty masz już swój dzienniczek? jeśli tak to podaj linka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.01.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Oj, przyszlam sie przywitac i czekam na dalsza fotorelacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witaj, ładnie zapowiada się Twój domek. Widzę dopiero lipiec, czekam na dalsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 26.01.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 MusiSieUdac i Gosiek33 witajcie u mnie miło mi że ktoś tu zagląda, dzisiaj dalsza relacja z budowy, niestety uzupełnianie dziennika idzie dość powoli bo robię to po pracy a wiadomo inne zajęcia też są, ale mam nadzieję że w niedługim czasie uda mi się uzupełnić do stanu obecnego czyli zalanie deki a od wiosny relacje na żywo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 26.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 26.01.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 no to żeby szybko przyszła wiosna...wszyscy na nią czekamy...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 czekam zatem cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.01.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) ... i ja czekam, gdzie ta wiosna, dzis spadl u nas snieg Muzindaa, mam pytanie nie laliscie chudego pod stal w lawach?? i nie dawaliscie izolacji poziomej??? Czy slepa jestem:) Edytowane 27 Stycznia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 27.01.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam moich nowych gości BasH, ann i pawel witajcie i zaglądajcie Gosiek33 i MusiSieUdac czekajcie cierpliwie, dziennik będzie uzupełniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 27.01.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Muzindaa, mam pytanie nie laliscie chudego pod stal w lawach?? i nie dawaliscie izolacji poziomej??? Czy slepa jestem:) Tak dobrze widzisz nie laliśmy chudego betonu pod stal w ławach i między betonem a bloczkami betonowymi nie ma żadnej izolacji, czy coś źle zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.01.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) ooo, dobrze ze wrzucilas zdjecia - milo sie oglada. Z ta izolacja pozioma law to u mnie bedzie na bank bo mam piwnice,i nie chce kapilarnego podciagania wody. U Ciebie nie wiem - moze wystarczy jak zrobisz izolacje pozioma pomiedzy scianami funadmentowymi a scianamii parteru i dobrze polaczysz ja z izolacja pionowa, ale nie nie wiem czy to wystarczy. Musisz Kierbuda sie zapytac, albo kogos madrego w tej materii - ja taka madra nie jestem:) BTW - bedziesz miala mala piwniczke pod jednym pomieszczeniem?? Edytowane 28 Stycznia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 29.01.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 BTW - bedziesz miala mala piwniczke pod jednym pomieszczeniem?? Jeśli chodzi Ci o tą dziurę w płycie to już odpowiadam, to nie piwniczka tylko kanał w garażu mężulek sobie zażyczył powiem Ci szczerze że myśleliśmy nad powiększeniem tego żeby tam zrobić taką mini piwniczkę, ale póki co zostaje tak jak jest a piwniczkę zawsze będzie można zrobić później przed wymurowaniem kanału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.01.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ty, Inwestorka taaakie ladne pazury na budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 31.01.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witaj muzindaa !!! Idę i ja z rewizytą do Ciebie:) piękny domek budujecie:) Mogę zapytać jaki był koszt folii kubełkowej i styropianu ?Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 31.01.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ty, Inwestorka taaakie ladne pazury na budowie:) Na budowie czy nie trzeba się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 31.01.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witaj muzindaa !!! Idę i ja z rewizytą do Ciebie:) piękny domek budujecie:) Mogę zapytać jaki był koszt folii kubełkowej i styropianu ?Pozdrawiam:) Witaj w moim dzienniczku Poszukam faktury i później napiszę ceny jakie płaciliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 31.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzięki ogromniaste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 31.01.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 domowa za styropian hydro do fundamentów płaciłam 1422zł a za folię kubełkową 162,5zł jeśli mogę doradzić to najlepiej poprosić budowlańca żeby pomógł obliczyć ilości potrzebnych materiałów żeby nie kupić za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 31.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzięki muzindoo!! tak też zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts