muzindaa 03.03.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Zapraszam na pączuszki http://img607.imageshack.us/img607/4435/paczekp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 03.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 fajną macie bramę garażową Podasz producenta? pozdrawiam i kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 03.03.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 fajną macie bramę garażową Podasz producenta? pozdrawiam i kibicuje. Brama garażowa made by my dad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.03.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Paczusie palce lizac:) Okna tez macie fajne, widze ze na profilach antywlamaniowych:) Edytowane 4 Marca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 gdzie ta wiosna?!!! może u Was na bud, już sie coś dzieje? jedyny + że zimą na fm można się troche podszkolić, co do czego pasuje, co, gdzie i za ilemój komp to już pęka, ale się nieco w główce przejaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 13.03.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 może u Was na bud, już sie coś dzieje? U nas jeszcze się nic nie dzieje ale już niedługo będzie ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.03.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Welcome in Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 23.03.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.03.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam w niedzielne popoludnie, przyszlam sprawdzic czy cos sie u Was dzieje lub dziac zaczelo? I sza.....Czy ja dobrze czytam? Jestescie w PL? My w piatek wrocilysmy wymeczone i jak tylko wypoczne po urlopie to wezme sie za uzupelnianie zdjec w mojej galerii, a dzialo sie dzialo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 27.03.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Tak dobrze czytasz Mmelisko ale jeszcze nie jesteśmy,jedziemy za 3 tygodnie i to już na stałe jupiiiii, mieliśmy jechać tylko na urlop na święta ale plany się zmieniły i już nie wracamy do UK :D:D już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Halo, halo czas otworzyc okna w domu i wpuscic wiosenne powietrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 30.03.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Hehe okna sami pewnie będziemy otwierać jak już będziemy w Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 To chociaz zawies ladne firanki jak otworzysz okna, tak zeby ciekawscy nie zagladali do srodka, cos a'la folia zawsze to odchylic moznai wyjzec na swiat, i zrob zdjecie zeby nam sie pochwalic:rolleyes: poprosze namiary na priv, na producenta tych okien i drzwi bo u nas w domku to sa starszne przeciagi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam, przyszlam zobaczyc czy sa jakies nowe wiesci budowlane? Pewnie jestescie zajeci pakowaniem sie...to kiedy dokladniej wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 06.04.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Melisko wylot za 7 dni ale rzeczy wysyłamy już w tą sobotę więc po pracy mamy dużo roboty z tym pakowaniem ale dajemy radę.Już się nie mogę doczekać jak wparze na działkę i zobaczę wnętrze domku bez stempli, bo jak wyjeżdżaliśmy po zalewaniu stropu był jeszcze las i miałam pewien niedosyt,że nie mogłam poczuć wielkości pomieszczeń. Ale za to widzę u Was nowe postępy i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Oj to juz niedlugo, widze,ze sie bardzo cieszysz...ja to mam mieszane uczucia co do wyjazdu do PL, jeszcze nie wiemy kiedy..z checia to bym tutaj w NO zostala na stale,ale domek sie buduje i teraz nie wiem sama. Chodzenie w domku i widok bez stempli to wrazenia bezcenne, ale czuje sie i tak jeszcze maly niedosyt.... u mnie on minie chyba jak juz bedzie dach i okna... a ja dopiero z zakupow wrocilam, bylo otwarcie sklepu i takie promocje ze szok! a ile ludzi, ze nawet nie zalapalam sie na taki kombinezon dla mojej starszej do przedszkola, bylo tylko 100szt, w promocji na zlotowki z 400 na 100zl ale kupilam mnostwo innych fajnych rzeczy dla dziewczynek oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img7.staticmn.pl/images/fbfiles/images/Jajka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 28.04.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ufff ale długo mnie tu nie było.Zaraz nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.04.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam, witam. Dawno mnie tu nie było, ale Ciebie chyba też Drzwi garażowe pierwsza klasa, oj zaczyna się dziać. Fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 29.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam! Kolejny fajny dziennik aż miło się czyta:)Widzę że jedna mniej wdzięcznych czynności czyli strop już za wami:) Pozdrawiam i Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts