Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muzindaa buduje,komentarze do dzienniczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam w niedzielne popoludnie, przyszlam sprawdzic czy cos sie u Was dzieje lub dziac zaczelo? I sza.....

Czy ja dobrze czytam? Jestescie w PL?

My w piatek wrocilysmy wymeczone i jak tylko wypoczne po urlopie to wezme sie za uzupelnianie zdjec w mojej galerii, a dzialo sie dzialo..

To chociaz zawies ladne firanki jak otworzysz okna, tak zeby ciekawscy nie zagladali do srodka, cos a'la folia :lol2: zawsze to odchylic moznai wyjzec na swiat, i zrob zdjecie zeby nam sie pochwalic:rolleyes::lol2:

poprosze namiary na priv, na producenta tych okien i drzwi bo u nas w domku to sa starszne przeciagi:cool:

Melisko wylot za 7 dni :D ale rzeczy wysyłamy już w tą sobotę więc po pracy mamy dużo roboty z tym pakowaniem ale dajemy radę.Już się nie mogę doczekać jak wparze na działkę i zobaczę wnętrze domku bez stempli, bo jak wyjeżdżaliśmy po zalewaniu stropu był jeszcze las i miałam pewien niedosyt,że nie mogłam poczuć wielkości pomieszczeń. Ale za to widzę u Was nowe postępy i fotki :)

Oj to juz niedlugo, widze,ze sie bardzo cieszysz...ja to mam mieszane uczucia co do wyjazdu do PL, jeszcze nie wiemy kiedy..z checia to bym tutaj w NO zostala na stale,ale domek sie buduje i teraz nie wiem sama.

Chodzenie w domku i widok bez stempli to wrazenia bezcenne, ale czuje sie i tak jeszcze maly niedosyt.... u mnie on minie chyba jak juz bedzie dach i okna...

a ja dopiero z zakupow wrocilam, bylo otwarcie sklepu i takie promocje ze szok! a ile ludzi, ze nawet nie zalapalam sie na taki kombinezon dla mojej starszej do przedszkola, bylo tylko 100szt, w promocji na zlotowki z 400 na 100zl :( ale kupilam mnostwo innych fajnych rzeczy :D dla dziewczynek oczywiscie :D

• 3 weeks później...