Pavllo 25.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 mam pytanie, czy deski podłogowe (dokładnie chodzi o dąb Kährs woodloc- deska trójwarstwowa) można sklejać ze sobą - nie chodzi mi o klejenie do podłoża, ale sklejanie ze sobą desek...(do podłoza można na pewno) chciałbym zwiększyć stabilność takiej podłogi (żeby się nie uginała, nie skrzypiała, ale do podłoża nie chce przyklejać))... producent w instrukcji wspomina o takim klejeniu w określonych przypadkach -wymiana jednej deski, kiedy nie można rozebrać podłogi, trudno dostępne miejsca itp- ale czy można skleić tak całą podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian j. 31.01.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Skoro w instrukcji nie jest określone czy można je kleić to trzeba zasięgnąć opinii u producenta, przedstawiciele lub dystrybutora. Mnie wydaje się że można tylko trzeba to zamontować zgodnie z warunkami gwarancji. Przyklejenie deski na piórach nie spowoduje że deska nie będzie się uginała, to zależy od równej posadzki ,również nie będzie bardziej stabilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts