Dominik bfc 25.01.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jako wykonawca jestem w szoku,piszesz że firma ta prosperuje 15 lat- bałagan na budowie, picie !!!! Jak zaczynałem czytać myślałem że temat przesadzony będzie ale masz naprawdę poważny problem. Racja jest w 100% po Twojej stronie i na pewno należy się rekompensata za wyrządzone szkody. Napisałaś że umowa opiewa na 4000 zł - czy to znaczy że za remont 52m2 mieszkania z łazienką ty im tyle płacisz ???? bo jeżeli tak to już wogóle nie rozumiem jak ta ,, firma ,, prosperuje na rynku 15lat ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cama 25.01.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Potrafisz wycenić szkody które zrobili? I co to znaczy, ze zabezpieczenie jest po Waszej stronie? Paranoja jakaś, daliście sobie wejść na głowę byle-jakiej ekipie. No właśnie pytam czy to my powinniśmy zabezpieczyć podłogi czy to jest robota wykonawcy? Pewnie masz rację Babo. Mądry Polak po szkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cama 25.01.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jako wykonawca jestem w szoku,piszesz że firma ta prosperuje 15 lat- bałagan na budowie, picie !!!! Jak zaczynałem czytać myślałem że temat przesadzony będzie ale masz naprawdę poważny problem. Racja jest w 100% po Twojej stronie i na pewno należy się rekompensata za wyrządzone szkody. Napisałaś że umowa opiewa na 4000 zł - czy to znaczy że za remont 52m2 mieszkania z łazienką ty im tyle płacisz ???? bo jeżeli tak to już wogóle nie rozumiem jak ta ,, firma ,, prosperuje na rynku 15lat ))) Dominik kwota 4000zl obejmuje tylko remont łazienki. Za gładzie i podłogi zapłaciliśmy im wcześniej po wykonanej usłudze, którą jak już wiesz teraz skrupulatnie niszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 powinni zabezpieczyć sami z siebie wszystko , i po sobie zostawić tzw glanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 25.01.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Napiszę krótko.Dobry fachowiec przyjdzie, zrobi swoje i pozostawi takie jak było tylko już wyremontowane.Jeśli jest inaczej to oznacza, że zatrudniliście partaczy którzy nie szanują cudzej własności.Nie płacić, a wręcz obciążyć za zniszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 25.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 cama Jak już skończą (tydzień) to daj znać na czym stanęło.Życzę Ci jak najmniej rozczarowań teraz i po zamieszkaniu. Do odbioru prac weź kogokolwiek kto choćby robił remont u siebie w ciągu ostatnich 5 lat, nie musi to być budowlaniec z krwi i kości.Ty zwracasz uwagę na przebarwienia fugi, a prawdziwy problem może być zamaskowany pod tą fugą.Wszelkie uchybienia spisz na kartce, wykonawca to podpisuje i przyjmuje do wiadomości. Ustalacie termin do naprawy i czekasz na naprawę tego co popsuli lub wykonali niezgodnie z umową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi.czerwiec 06.02.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Witam - jak wygląda sytuacja obecnie? Mam nadzieję, że już wszystkie problemy się rozwiązały. Szukam osób w podobnej sytuacji. Możemy im realnie pomóc w ramach programu telewizyjnego, w którym chcemy pokazywać widzom, co robić w takich sytuacjach, jak do nich nie dopuścić, jak dogadywać się z wykonawcami i jak uniknąć konfliktów. Mój kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts