magdalenaa 03.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jareko, sorry ale to dalej mi niewiele mówi powiedz po prostu która opcja lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 w standardzie w oknie dwuskrzydłowym masz oba skrzydła RU czy to lepiej czy gorzej - mnie wsio ryba i tak uchylam tylko jedno skrzydło w takiej sytuacji a że jestem praworęczny najwygodniej mi uchylać zawsze prawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 03.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Skoro w standardzie masz coś, za co gdzie indziej trza dopłacić, to chyba dobrze. A swoją drogą to przydatna funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 jareko, chyba Cie wyczulam, bo po moich dluuuugich poszukiwaniach-od EC, po Stolbud ( Jezierski byl nr 1, ale wszyscy wiemy ...) decyzja padla na Hekaplast:-)Wyczulam, ze pojdziesz ta drogą:-)okna sa pieeekne,choc nie ukrywam, ze wyszlo drozej niz w EC, ale zawsze mozna sie pocieszyc KROTKIMI terminami Dziekuje wszystkim dobrym duszyczkom na forum, ktorzy doradzali/odradzali/pomagali...bo juz myslalam, ze w tym stuleciu nic nie postanowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenaa 04.02.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Jak to jest z tym salonowym oknem HS ? Dzisiaj byliśmy w salonie oknoplastu. Sprzedawca zdecydowanie odradzał takie rozwiązanie, ponoć nie na nasz klimat. U jezierskiego znowu bardzo zachwalali. Ma ktoś takie okno ? Może coś napisać ? Musimy szybko zamówić więc proszę o podpowiedzi Edytowane 4 Lutego 2011 przez magdalenaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.02.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 jest różnica w sposobie uszczelniania miedzy Veka a Schuco Czyżby w Niemczech był inny klimat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 05.02.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 będę miał jeszcze ofertę z Aluplast? czy są jakieś 'przeciwskazania' co do takich okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayon30 05.02.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 'Wogóle jestem pozytywnie zaskoczony - ale co się dziwić, firma jeszcze na naszym rynku nie znana gdyż gro produkcji szlo dotychczas na Niemcy' - to teraz będziesz działem marketingu na Polskę?"ale sądzę że bardzo szybko stanie się matką znaną i uznaną choć chyba zamiast Hekaplast będzie to albo Amazing Window albo Okna Niezwykłe" - nie twoja broszka już zaczołeś promować firmę a jeszcze nie masz okien zamontowanych po sezonie grzewczym i nie wiadomo co się będzie działo a dział reklamacji to pewnie masz opanowany"Mogę tylko powiedzieć o produkcje że jest naprawdę OK lub nawet bardziej OK" - nie wszystko złoto co się świeci.Ps. każdy orze jak może co nie jareko, wczoraj J...i dziś H...t a kto jutro będzie? pewnie popyt pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 05.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 będę miał jeszcze ofertę z Aluplast? czy są jakieś 'przeciwskazania' co do takich okien? ario, Aluplast to 9 pełnych systemów i pewnie ze 25 odmian w obrębie tych systemów. Są wśród nich takie z początku lat 90 XX w i takie bardzo nowoczesne, które premierę miały na ubiegłorocznych targach w Norymberdze. O jakim systemie kształtowników firmy Aluplast mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 05.02.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ario, Aluplast to 9 pełnych systemów i pewnie ze 25 odmian w obrębie tych systemów. Są wśród nich takie z początku lat 90 XX w i takie bardzo nowoczesne, które premierę miały na ubiegłorocznych targach w Norymberdze. O jakim systemie kształtowników firmy Aluplast mowa? w tygodniu się dowiem jaki dokładnie profil mam policzony to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 08.02.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 i jeszcze jedno pytanie... Salamander profil 76 mm vs. Schuco CT 70? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 11.02.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ok, już mam ofertę na profilu Aluplast. jest to profil ideal 4000 6k. coś mi się wydaje, że te 6 komór to takie komory jak Oknoplast Platinum Evo no ale kit z tym. czy jest to dobry profil czy nie bo oferta jest cenowo bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 11.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Bardzo trafne porównanie : szerokość zabudowy 70mm, 6k Więcej info na stronie www Aluplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 11.02.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 dobra, strone www widzialem ale jakie sa Wasze opinie? ktos ma, ktos poleca/odradza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 11.02.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dopóki nie napiszesz kto te okna produkuje nikt się nie wypowie. Na Aluplaście można kupić totalną lipę jak i dobre okna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 12.02.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dopóki nie napiszesz kto te okna produkuje nikt się nie wypowie. Na Aluplaście można kupić totalną lipę jak i dobre okna. Pozdrawiam sprawdzę. czy jednak z profilu 4000 6k można zrobić 'dobre' okno? o jakości zbliżonej do Schuco CT 70 czy też Oknoplastu Platinum/Rubin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 12.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dopóki nie napiszesz kto te okna produkuje nikt się nie wypowie. Na Aluplaście można kupić totalną lipę jak i dobre okna. Pozdrawiam firma Martom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 10.03.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) Mam pytanie do jareko, w jednym z wczesniejszych postow wspomniales o roznicach w cenie profili si82 cava ct70 cava , poprosilem o wycene przedstawiciela Hakaplast ze Szczecina w sumie 12 okien w tym 3 to garaz i kotlownia wiec tutaj nie bede szalal. Po wycenie si82 razem 19636 zl poprosilem o wycene na ct 70 i wyszlo 18400 zl do tego ta pierwsza wycena miala byc jeszcze pomniejszona bo okazalo sie,ze wichester jest teraz kolorem podstawowym a byl liczony jako niestandardowy. Druga sprawa ile powinienem spodziewac sie ekstra za PSK w stosunku do drzwi otwieranych z ruchomym slupkiem? Edytowane 10 Marca 2011 przez Beata&Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 11.03.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 u mnie decyzja zapadła. biorę Hekaplast (Schuco) na CT70, jednostronna okleina + rolety na wszystko. jest drożej od Aluplasta o 3k ale mam nadzieję, że warto dzisiaj jadę zamawiać (8 okien, drzwi balkonowe + tarasowe (2,5m szer) = 16 k), trzy okna z szybą ornament chyba w miarę. cenowo to samo co Platinum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 11.03.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 @ario skad jestes? Ciekawe czy ceny sa uzaleznione od regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts