aksamitka 30.01.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 a nie wystarczy opisać w jednym wątku??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 a nie wystarczy opisać w jednym wątku??????? Nie, bo to nie są żale a "karta przetargowa" w walce z serwisem;) Szkoda że ta talia składa się wyłącznie z jednej figury, w dodatku w tym samym kolorze przypominjącym żółć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 31.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Ostatnio byłem na jednej budowie i klient pokazywał jak ładnie ciągnie przez HS a zauwazył jak pan od remontu przykrył folią a ta pomimo zamknietych drzwi ładnie falowała! ale nie powiem bo wiekszośc takich rzeczy to wina montazu!!! Edytowane 10 Stycznia 2013 przez witek86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betare 10.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mieliśmy klienta który sądził się z MS bo kupił okna z izolacja w profilu a dostał bez ! ponoc są dwa identycznie wygladajace okna ale róznią się tą wkladka,nie wiem jak to sprawdził,pewnie przewiercił rame ... Też mam problem z ich oknami. Zaznaczam, że chodzi o duże balkonowe. Wybrzuszają się, jak gdyby pionowe profile były zbyt miękkie. I tak samo jak pisali inni forumowicze, producent obarcza winą monterów a oni producenta. Już wiem, że okien nie kupuje się w firmie, która montaż zleca dilerom, bo potem jest zrzucanie winy na siebie nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 10.01.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jeśli miałbym po twoim wpisie osądzać to bardziej bym stawiał że winą jest w montażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts