duś1719506024 28.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) kanapę sits.pl polecam ogromnie. użytkukę swoją od 2 tygodni i ja najchętniej bym z niej nie schodziła uważam że cenowo jest przystępna. oczywiście to zależy od wielkości, wybranych nóżek, wnętrza i obicia, ale mój kolos wyszedł taniej niż wszystko, co widziałam na ekspozycjach (a ponieważ sklep, w którym zamawiałam trochę dał d z terminem dostawy, to w sumie obniżyli mi cenę o 1,5 k hehe więc szafka pod rtv pewnie pojawi się szybciej niż przewidywaliśmy) Edytowane 28 Stycznia 2011 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszewski 28.01.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam wypoczynek juz wybralismy, z firmy bugajski. Najprawdopodobniej w kolorze bialym wpadjacym w kremowy. Teraz pasuje wybrac jakis dywanik maly pod ławę, i lampy wszedzie, a to dopiero moja pieta achillesowa No sami powiedzcie jakie fajne lampy by pasowaly do takiego wystroju? Do salonu, do przedpokoju, na schody i u góry, w przedpokoju i pokojach tez nic nie mamy jeszcze. Piszcie tez inne propozycje kolorow scian dół -> schody -> góra -> pokoj. Licze na was Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.01.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 z tymi lampami to ty sie nie zapedzaj - jak wnętrza nabiorą kształtu to wtedy urodzi ci sie jakiś pomysł. to w końcu dodatki, łatwiej je podporządkować niż do 1 elementu dopasowywać resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.01.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Maszewski, pokaż tę kanapę... I uważajcie na tapicerkę - jeśli coś na wzorniku wygląda na biel wpadająca w krem, na dużej powierzchni - a u Was dodatkowo na białej podłodze - może się okazać kremem wpadającym w żółć Z lampami, jak pisze Duś, poczekaj, aż staną kanapa i meble. Panowie mogą pomieszkać chwilę z designerskim oświetleniem w postaci żarówek Kolory - zimne odcienie na schody i górę, z kolorem ścian na dole poczekałabym aż stanie kanapa. Wiem, to potrwa, ale ten łamany kolor może nie wyglądać dobrze na tle wybranego teraz koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszewski 29.01.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dobrze w takim razie poczekam z lampami jeszcze chwile. A jakie macie na mysli zimne kolory, bo granatowy jakos mi sie nie widzi za bardzo, a tez nie chce calego mieszkania na szaro malowac. Juz wklejam zdjecie wypoczynku z bugajskiego, przemawia za nim to ze ma funkcje spania!, i takie drewniane podnozki ktore by pasowaly do forniru w kuchni jak i do ławy( ktora najprawdopodobniej bedzie taka drewniana, niska kwadratowa). Kolorem sie nie przejmuje, jesli ma byc bialy to bedzie bialy, obic jest do wyboru setki Wczesniej mielismy tez do wyboru ten czarny wyoczynek, ktory z wygladu mi sie bardziej podoba, ale niestety nie ma w nim opcji spania, i prawdopodobnie bedzie mniej wygodny. W sumie to jeszcze nie zamowilismy wypocznku wiec jesli uwazacie ze powinnam wziac ten drugi to piszcie, jeszcze to przemysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 czy kolor jest ciepły czy zimny nie przesadza barwa. są zimne zolcie tak jak są ciepłe oberzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszewski 29.01.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 A myslicie ze do tej podłogi u góry ( przypominam jatoba - drewno wpadajace w czerwien) pasowala by ciemniejsza zielen ? Np cos takiego do pokoju http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/naklejki-na-scianie5.jpg A na korytazu i schodach bym widziala taki czerwony ciemny zacierany. Tylko ze patrzac z dolu by to chyba tak srednio wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 wybralabym coś trochę ciemnuejszego, ale w ogóle - tak (przy takiej trwającego zieleni obawialabym sie ze z jatoby wyjdzie czerwień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszewski 29.01.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 A to zle ze bylaby czerwien? Tak mysle ze to moglo by fajnie wyjsc, gdyby cale mieszkanie bylo takie czarno-bialo-szare i ogolnie ciemne , a w tym jednym pokoju tak bardziej... kolorowo Cos tu male poruszenie ogolnie, ludzie.. aktywniej, aktywniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.01.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 to juz kwestia efektu jaki zamierzasz osiągnąć. ja czerwonawych podłóg nie lubię, u siebie tez mam ciemna ale poszłam zdecydowanie w czekoladę. pewnie dlatego unikalabym wszystkiego co podkreślił czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.01.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A to zle ze bylaby czerwien? Tak mysle ze to moglo by fajnie wyjsc, gdyby cale mieszkanie bylo takie czarno-bialo-szare i ogolnie ciemne , a w tym jednym pokoju tak bardziej... kolorowo Można by próbować, ale podłoga na dole to storpeduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszewski 30.01.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A jaki by ten pokoj mial zwiazek z dolem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts