mk.alleremont.pl 26.01.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) do usunięcia Edytowane 30 Stycznia 2011 przez mk.alleremont.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 on głupowaty taki jakiś a ona gruba , nie dam swojego głosu bo nie ma na co Pokaż swoje foty, to ocenimy Twój wypisany na twarzy intelekt i figurę Adonisa. Bo chamstwo raczej na zdjęciu nie wyjdzie. Wstyd mi za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.01.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ja też mam głupkowaty wygląd i jestem gruby , ot i cały opis a fotki nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts