malka 01.03.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 trzymam za słowo...o ile z moją pamięcią nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A widzisz, bez miłorzębu nie dasz rady:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Przypomniało mi się, że kiedyś o miłorzębie i innym żeń-szeniu już rozmawialiśmy, więc może taniej bedzie od razu kontener zamówić dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 sugerujesz by zamówić całego tira ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Jeszcze trochę pożyjemy (chyba?), więc może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.03.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 sugerujesz by zamówić całego tira ? ... + ketanol i gripex Co cię nie zabije to wzmocni - będą nowsze zamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ... + ketanol i gripex Co cię nie zabije to wzmocni - będą nowsze zamki To i 2kc by się przydało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ... + ketanol i gripex ketonal jest bardziej skuteczny To i 2kc by się przydało;) a co na pierwsze danie przed 2kc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.03.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 To ja @#$%^ *&^%^& ***&&^^&(^ (*&%&& #$%^^& poprosze Persen i wywrotę melisy #$%%^ Musiałam dzis przejsc jeszcze raz rozmowe z firma od okien, wystawili zła fakture i malo tego wyslali na zly adres. Czy oni k%^%# nie potrafią zrobić niczego dobrze.Nie obrażając nikogo, zakład pracy chronionej normalnie Co do drzwi nie miałam siły walczyć ze sprzedawcą, za to producent Wikędu w porządku i tu pozytywnie i mile zaskoczona jestem. Skierował mnie do Metal coś tam, od firmy Metal coś tam zadzwonił za chwilę do mnie miły Pan i powiedział ze w sobote naprawi. Szkoda tylko że bedzie rypał z jednym zamkiem 250 km, jakby te ananasy ze Szczecina nie mogly tego zrobic. A i jeszcze zadałam Panu pytanie " A jak to nie zamek, a cos innego?" no bo skąd ja mam wiedziec, skoro sprzedawca olał dokładne oględziny i opinie. Pan powiedział, ze na pewno zamek - no skoro wie lepiej to zobaczymy... PS. A na sklep i tak sie poskarżyłam do Pana z Wikędu Wogole dzisiaj dzien nerwowy strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.03.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ...Co cię nie zabije to wzmocni - będą nowsze zamki Smiej sie smiej, dziadek sie smial i to samo miał Malka, przed 2KC jest 1KC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 To ja @#$%^ *&^%^& ***&&^^&(^ (*&%&& #$%^^& poprosze Persen i wywrotę melisy #$%%^ Musiałam dzis przejsc jeszcze raz rozmowe z firma od okien, wystawili zła fakture i malo tego wyslali na zly adres. Czy oni k%^%# nie potrafią zrobić niczego dobrze.Nie obrażając nikogo, zakład pracy chronionej normalnie Co do drzwi nie miałam siły walczyć ze sprzedawcą, za to producent Wikędu w porządku i tu pozytywnie i mile zaskoczona jestem. Skierował mnie do Metal coś tam, od firmy Metal coś tam zadzwonił za chwilę do mnie miły Pan i powiedział ze w sobote naprawi. Szkoda tylko że bedzie rypał z jednym zamkiem 250 km, jakby te ananasy ze Szczecina nie mogly tego zrobic. A i jeszcze zadałam Panu pytanie " A jak to nie zamek, a cos innego?" no bo skąd ja mam wiedziec, skoro sprzedawca olał dokładne oględziny i opinie. Pan powiedział, ze na pewno zamek - no skoro wie lepiej to zobaczymy... PS. A na sklep i tak sie poskarżyłam do Pana z Wikędu Wogole dzisiaj dzien nerwowy strasznie... Kontakt w Wikędem, faktycznie bardzo pozytywny. Nigdy nie miałam z niczym problemu. Teraz czekam na piąte drzwi od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a co na pierwsze danie przed 2kc ?? Setka z procentami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Zarzuć nerwosol, abo strzel setkę i oddychaj,oddychaj... Naprawią zamek i bedzie git, a co Cie to obchodzi kto to zrobi i ile km w tym celu pokona ?? hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.03.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Zarzuć nerwosol, abo strzel setkę i oddychaj,oddychaj... Naprawią zamek i bedzie git, a co Cie to obchodzi kto to zrobi i ile km w tym celu pokona ?? hę?? No bo $%^& wymiana zamka nie jest pewnie rzecza skomplikowana i moglyby zrobic to lewusy co sa 15 km ode mnie, a tak gna facet skadś tam w sobote Poprostu szkoda mi go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Słońce Ty moje, on na pewno sobie to odbije na przedstawicielu - tak to działa A może ma cos do załatwienia w pięknym mieście Szczecinie A moze, co najbardziej prawdopodobne, chce się z Tobą spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Słońce Ty moje, on na pewno sobie to odbije na przedstawicielu - tak to działa A może ma cos do załatwienia w pięknym mieście Szczecinie A moze, co najbardziej prawdopodobne, chce się z Tobą spotkać Pewnie to ostatnie, bo legenda MSU w Polskę poszła, a przynajmniej na Pomorze (facet jedzie z Luzina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.03.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 MSU upiecz szarlotkę, poczęstuj faceta, jeszcze będzie Cię po piętach całował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.03.2012 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 A moze, co najbardziej prawdopodobne, chce się z Tobą spotkać jaaaasne Pewnie to ostatnie, bo legenda MSU w Polskę poszła, a przynajmniej na Pomorze (facet jedzie z Luzina) To na Pomorzu, tez dzieci mną straszą ? MSU upiecz szarlotkę, poczęstuj faceta, jeszcze będzie Cię po piętach całował Kochana, ja musze zaciagnac siatka i klejem styro tam gdzie mi sie nie chciało wczesniej, wypianowac dylatacje pomiedzy dzialowkami a stropem i kanały went. wykuć, no i caly bałagan z piwnicy gdzies wyniesc ( tylko gdzie ??) i mase innych rzeczy w weekend, nie ma gdzie wcisnac szarlotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota7602 02.03.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Niesamowicie sympatycznie czytało mi się Twój dziennik ..... z takim nastawieniem można góry przenosić chwilami łzy mi leciały ze śmiechu jak przedstawiałaś rozmowy np. z Panem od koparki Życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.03.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Niesamowicie sympatycznie czytało mi się Twój dziennik ..... z takim nastawieniem można góry przenosić chwilami łzy mi leciały ze śmiechu jak przedstawiałaś rozmowy np. z Panem od koparki Życzę wszystkiego dobrego Dziekuje i rowniez pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts