Myometis 03.05.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 No jeny jak ja za Tobą tęęęskniłam no, chodź tu mordo moja niech Cię oślinię..... cmoook.A co do zmiękczacza wiem tylko tyle, że jest niezbędny, że jest większy niż myślałam, kosztował 2 tysiaki i nazywa się Aqua Soft, typu nie pamiętam, sprawdzić Ci? a wybrałam go dlatego że miał rekomendację mojego hydraulika, któremu ufam, bo sama nie miałam kiedy rozgryźć tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 helo ja tez zapierniczam...w koncu mam 3 dni urlopu powoli rozumiem dlaczego sie modlilas aby wygrzebac sie z piwnicy... mam to samo, tylko jakos z modlitwami u mnie slabo w kazdym razie zostalo mi do postawienia 8 (O-S-I-E-M) bloczkow i koniec murowania fundamentu piwnicy wam generalnie cholernie zazdroszcze... ale w zyciu bym sie na nia nie porwal aby ja budowac, te moje marne 1122 bloczki daly mi solidnie w skore... apropo skory, mam piekna budowlana opalenizne budowlana czyli jaka? spieczone splecy, spieczone rece, spieczone nogi od kolan w dol, spieczona twarz... i tylko bielutkie dlonie od rekawic oraz stopy do kostek... wygladam kurde troche jak kot, taki z bialymi lapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.05.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 No MSU, następnym razem wieszaj na drzwiach kartkę: "Nieczynne w dniach 25.04-01.05" a nie tylko miedzy wierszami oznajmiasz że Cię "trochę" nie będzie:D:D Cześc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.05.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 kombinezonik bardzo twarzowy nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.05.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Heloł,wpadłam na chwilę a tu kochana grupa Wiedziałam że jak się pojawisz to z dużym hukiem od razu przyjemniej się zrobiło Ehhh ciagle daaalekoi i kupę roboty No jeny jak ja za Tobą tęęęskniłam no, chodź tu mordo moja niech Cię oślinię..... cmoook. A co do zmiękczacza wiem tylko tyle, że jest niezbędny, że jest większy niż myślałam, kosztował 2 tysiaki i nazywa się Aqua Soft, typu nie pamiętam, sprawdzić Ci? a wybrałam go dlatego że miał rekomendację mojego hydraulika, któremu ufam, bo sama nie miałam kiedy rozgryźć tematu. Dzieki, mordo Ty moja;) helo ja tez zapierniczam...w koncu mam 3 dni urlopu powoli rozumiem dlaczego sie modlilas aby wygrzebac sie z piwnicy... mam to samo, tylko jakos z modlitwami u mnie slabo w kazdym razie zostalo mi do postawienia 8 (O-S-I-E-M) bloczkow i koniec murowania fundamentu piwnicy wam generalnie cholernie zazdroszcze... ale w zyciu bym sie na nia nie porwal aby ja budowac, te moje marne 1122 bloczki daly mi solidnie w skore... apropo skory, mam piekna budowlana opalenizne budowlana czyli jaka? spieczone splecy, spieczone rece, spieczone nogi od kolan w dol, spieczona twarz... i tylko bielutkie dlonie od rekawic oraz stopy do kostek... wygladam kurde troche jak kot, taki z bialymi lapami Łopalony na budowlańca Trzymam kciuki za dalszy zapał, czasem sie przydają kombinezonik bardzo twarzowy nie powiem... A dziękuję i pozdrawiam:) No MSU, następnym razem wieszaj na drzwiach kartkę: "Nieczynne w dniach 25.04-01.05" a nie tylko miedzy wierszami oznajmiasz że Cię "trochę" nie będzie:D:D Cześc:) No dobra,ale teraz mam taki zapiernicz ze musialabym napisac "Nieczynne z malymi przerwami do sierpnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.05.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ani się waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 święte słowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.05.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Gratulacje (matko to chyba najczęstsze słowo w tych Komentarzach:) ) Strasznie wysoki ten sufit na poddaszu nad jętkami, fajnie będzie. Jakbyście chcieli odpuścić szlifowanie jętek to można je obłożyć/obudować deskami, ale nie podejrzewam Was o pójście na łatwiznę To teraz 5 dni odpoczynku w pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.05.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ani się waż Nie ważę się, no tylko czasem staję na wagę święte słowa;) Amen Gratulacje (matko to chyba najczęstsze słowo w tych Komentarzach:) ) Strasznie wysoki ten sufit na poddaszu nad jętkami, fajnie będzie. Jakbyście chcieli odpuścić szlifowanie jętek to można je obłożyć/obudować deskami, ale nie podejrzewam Was o pójście na łatwiznę To teraz 5 dni odpoczynku w pracy ? Aniu, jetki beda odkryte, ale na nie od gory bedzie nalozony drewniany sufit, a ponad nimi bedzie strych, a doklanie garderoba na sezonowe ubrania. Latem na zimowe, zimą na letnie. Zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 06.05.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Super poradziliście sobie z wełną i kartonami:) Extra:) Będziesz miała trochę ciuchów skoro cały strych będzie Ci potrzebny:) POZDRAWIAMPs. Żyjemy i działamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 06.05.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 no to widzę, że majówka u was tak jak u nas: spanie, budowa, spanie, budowa, etc... czuję wszystkie mięśnie poprzecznie prążkowane, teraz to chyba są i poprzecznie i wzdłużnie i skośnie... ale tak jak mówisz :"jedziesz mała" i do przodu, jeszcze trochę, wytrzymamy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.05.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Msu kochana to u was już jak w domu!!!! a majówkę chętnie bym spędziła podobnie jak ty Młody na pewno był zadowolony a czy ja dobrze, tą twoją datę zrozumiałam? w sierpniu przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Będziesz miała trochę ciuchów skoro cały strych będzie Ci potrzebny:) POZDRAWIAM Ps. Żyjemy i działamy:) No comments, bo jeszcze Misiek przczyta Pozdrawiam i trzymie kciuki za Wasz strop no to widzę, że majówka u was tak jak u nas: spanie, budowa, spanie, budowa, etc... czuję wszystkie mięśnie poprzecznie prążkowane, teraz to chyba są i poprzecznie i wzdłużnie i skośnie... ale tak jak mówisz :"jedziesz mała" i do przodu, jeszcze trochę, wytrzymamy nie? Kurcze, no jak mam swiadomosc, ze Ty tez "jedziesz mała" to jakos mi lżej na sercu:) Msu kochana to u was już jak w domu!!!! a majówkę chętnie bym spędziła podobnie jak ty Młody na pewno był zadowolony a czy ja dobrze, tą twoją datę zrozumiałam? w sierpniu przeprowadzka? No sierpień raczej nie realny, ale chciałabym oczywiscie jak najszybciej. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Nie nooooo kochana w kompleksy mnie wpędzasz kurde, pełna zastawa i...prawdziwe sztućce ...a nie jak u nas full buractwo, plastikowe tacki i paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 07.05.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Cześć MSU....Tempo nie samowite... a jak rozwiązaliści łazienkę na górze??Czy już docelowo zrobiliście zabudowę czy na później... Zgadzam się, że taki długi weeken mógłby być conajmniej raz w miesiącu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.05.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Aniu, jetki beda odkryte, ale na nie od gory bedzie nalozony drewniany sufit, a ponad nimi bedzie strych, a doklanie garderoba na sezonowe ubrania. Latem na zimowe, zimą na letnie. Zobaczymy jak to wyjdzie no o to wlasnie chcialem pytac... czy bedzie cos na nich lezalo czy zostawicie takie wysokie pomieszczenia i brak poddasza... bo tak tez jest ladnie tylko chyba malo praktycznie, ale ladnie a zastanawialem sie bo tez mamy dach krokwiowo-jetkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Nie nooooo kochana w kompleksy mnie wpędzasz kurde, pełna zastawa i...prawdziwe sztućce ...a nie jak u nas full buractwo, plastikowe tacki i paluchy Aj tam, aj tam podobno tak teraz jest trendy jak kazdy talerz inny Cześć MSU.... Tempo nie samowite... a jak rozwiązaliści łazienkę na górze?? Czy już docelowo zrobiliście zabudowę czy na później... Zgadzam się, że taki długi weeken mógłby być conajmniej raz w miesiącu:) Czesc. Lazienka jest bez skosow, tam na sufit chyba jednak damy zielona plyte. Boje sie troche wilgoci na drewnie. Jeszcze nad tym myslimy Pozdrawiam:) no o to wlasnie chcialem pytac... czy bedzie cos na nich lezalo czy zostawicie takie wysokie pomieszczenia i brak poddasza... bo tak tez jest ladnie tylko chyba malo praktycznie, ale ladnie a zastanawialem sie bo tez mamy dach krokwiowo-jetkowy... Gdyby to ode mnie tylko zalezalo to zostawilabym wysoko, gdyby od Miska zabudowalby jetki plytami KG i zapomnial, wiec mamy wypracowany kompromis. Odkryte jetki od dolu, zakryte od gory Edytowane 7 Maja 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No to pięknie się zapłytowaliście;) Teraz czapkę z igiełkami zamieniaj na malarską i dalej jazda! Kafle i łazienkowe gadżety już zamówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.05.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 O co Ty mnie posadzasz Aga, oczywiscie ze nic nie jest zamowione, z moim M wszystko na ostatnia chwileTeraz to ja sie oddam błogiemu szpachlowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 O co Ty mnie posadzasz Aga, oczywiscie ze nic nie jest zamowione, z moim M wszystko na ostatnia chwile Teraz to ja sie oddam błogiemu szpachlowaniu W sumie i tak pewnie już wiesz co chcesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts