MusiSieUdac 26.03.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Luka & Malka & S-ka Nie zmywajcie się, uwielbiam Wasze swinstwa Z młodym kiepsko, podobno to nie angina ale wirus, ale juz drugi tydzien mi choruje, opryszczka, wysypka, goraczka, kaszel,silne osłabienie. Dostałam syrop antywirusowy baa wrecz go wydębiłam, bo lekarka kazała mi stosować tylko Ibuprofen, a tym przy moim młodym to sobie buty mogę umyć, bo na niego prawie nic nie działa. Jak sie nic nie poprawi, to jutro ide jeszcze raz i niestety bez antybiotyku się chyba nie obejdzie. Ewerolka- farba to Beckers, light grey. Ciezko sie maluje, ale jestem bardzo zadowolona z odcienia i ogólnie jakości farby ( mozna ją myć i szorować) Lampy to Argon APOLLO, mi sie udało kupic na promocji po 120 zł, tu masz link do pierwszej lepszej aukcji na allegro. http://allegro.pl/lampa-zyrandol-plafon-1pl-apollo-lampy-i3067700040.html Sadze, ze jak poszperasz w Internecie, to znajdziesz w duzo lepszej cenie niz na tej aukcji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 26.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) Nie no żartujesz z tą farbą. Mam taką samą u małej, ale ona w moim wydaniu wydaje mi się taka niebiesko szara a do holu chciałam coś takiego "szaroszarego" jak u Ciebie. No to zonk. Edytowane 26 Marca 2013 przez Ewerolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.03.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Nie no żartujesz z tą farbą. Mam taką samą u małej, ale ona w moim wydaniu wydaje mi się taka niebiesko szara a do holu chciałam coś takiego "szaroszarego" jak u Ciebie. No to zonk. [ATTACH=CONFIG]179223[/ATTACH] To chyba zależy od padania swiatła, u mnie ona jest jasniutko szara. Swoją drogą masz bardzo ładny pokój córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.03.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 MSU setka w komentach, a TY żadnej flaszki nie postawiłaś no zawiedziona jestem A u mnie dziś na budowie.....wygląda cholera jak na budowie Panowie kanalarze szaleją, nic to ,że właśnie koparka rozpirzyła mi odwodnienie , które w pocie czoła ubiegłej jesieni kładłam. Nic to,że , rozwalając szambo prawie mi chałupę podnieśli , nic to,że wszystkie manewry odbywają się o milimetry od osadzonej dwa dni temu wyczekanej żółtej rurki. Buduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 MSU setka w komentach, a TY żadnej flaszki nie postawiłaś no zawiedziona jestem A u mnie dziś na budowie.....wygląda cholera jak na budowie Panowie kanalarze szaleją, nic to ,że właśnie koparka rozpirzyła mi odwodnienie , które w pocie czoła ubiegłej jesieni kładłam. Nic to,że , rozwalając szambo prawie mi chałupę podnieśli , nic to,że wszystkie manewry odbywają się o milimetry od osadzonej dwa dni temu wyczekanej żółtej rurki. Buduje się Malka, to Ty chyba też musisz flaszkę postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.03.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Nie bardzo wiem, o co sie rozchodzi z tą setką, ale jak już słusznie zauwazyla Aga flaszkę to Ty powinnaś postawić Malka:cool: Gratuluje rozpirzenia, w końcu na to czekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Nie bardzo wiem, o co sie rozchodzi z tą setką, ale jak już słusznie zauwazyla Aga flaszkę to Ty powinnaś postawić Malka:cool: Gratuluje rozpirzenia, w końcu na to czekałaś MSU, 100 stron w komentach Ci stuknęło. Obie stawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Przy moich ustawieniach jesteśmy na 199 więc nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.03.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ja też widzę 199. to może być inaczej? no ale, żeby postawić flaszkę, to każdy powód dobry. bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ja też widzę 199. to może być inaczej? no ale, żeby postawić flaszkę, to każdy powód dobry. bry Przy moich ustawieniach jesteśmy na 199 więc nie musi No patrz, jakie bestyje jedne, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 26.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ja też widzę 199. to może być inaczej? no ale, żeby postawić flaszkę, to każdy powód dobry. bry Parametr Ilość postów na jednej stronie mozna zdefiniować w Zaawansowanych ustawieniach. Jeszcze 11 postów i będzie mozna dokonać wyboru okazji do świętowania: 100 albo 200 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Parametr Ilość postów na jednej stronie mozna zdefiniować w Zaawansowanych ustawieniach. Jeszcze 11 postów i będzie mozna dokonać wyboru okazji do świętowania: 100 albo 200 stron Ale po co od razu wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.03.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dobrze, ze ostatnio zrobiłam zapas, wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 26.03.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dobrze, ze ostatnio zrobiłam zapas, wystarczy? wesele robisz? czy grilla dla znajomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Panowie kanalarze szaleją, nic to ,że właśnie koparka rozpirzyła mi odwodnienie , które w pocie czoła ubiegłej jesieni kładłam. Nic to,że , rozwalając szambo prawie mi chałupę podnieśli , nic to,że wszystkie manewry odbywają się o milimetry od osadzonej dwa dni temu wyczekanej żółtej rurki. Buduje się Malka czy nie możesz jakoś normalnie chociaz raz? Co?? ps. gratuluję MSU buuu a jakiś soczek do tych skrzynek? Biedny mały:( Wymęczy go choróbsko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dobrze, ze ostatnio zrobiłam zapas, wystarczy? [ATTACH=CONFIG]179289[/ATTACH] zarąbiście teraz wiem do kogo moja kontrabanda trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Poczytałam o imionach - było śmiechu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.03.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 MSU jaki syropek antywirusowy ćwiczysz? u mnie neosine jest grane i chyba działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ja nie MSU ale się włączę - nasza Pani Doktor bardzo neosine promuje. Zapisuje nam często gęsto... A czy działa? Oby&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.03.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 u nas tez Neosine, czy to działa? nie wiemu nas najlepiej działają wszelkie inhalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts