cronin 02.03.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Kochana, ja musze zaciagnac siatka i klejem styro tam gdzie mi sie nie chciało wczesniej, wypianowac dylatacje pomiedzy dzialowkami a stropem i kanały went. wykuć, no i caly bałagan z piwnicy gdzies wyniesc ( tylko gdzie ??) i mase innych rzeczy w weekend, nie ma gdzie wcisnac szarlotki Za szarlotkę facet sam ci to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.03.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) zadzwoniła do mnie wlascicielka sklepu (pewnie handlowiec Wikędu im przekazał, że sie poskarżyłam:lol2:). Że ona załatwiła wszystko u producenta i że na jutro załatwiła wymianę zamka. Powiedziałam Pani, że sie chyba przejęzyczyła. Bo owszem naprawa jutro będzie, a załatwic to sobie sama załatwiłam Edytowane 2 Marca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.03.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Albo załatwiała na drugą rękę i jutro będziesz miała dwóch fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.03.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Albo załatwiała na drugą rękę i jutro będziesz miała dwóch fachowców Nie posądzałabym ich o to. Zbyt duży wysiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 To jak się zjedzie dwóch, to tego Wikędu zatrudnij do zamka, a tego od handlowca do sprzątania piwnicy Chociaż też szczerze w to wątpię, aby aż tyle "trudu" sobie zadała i przerwała malowanie pazurów dla wykonania jednego telefonu ze zgłoszeniem wady. Raczej po prostu usłyszała, że kolo jedzie i w te pędy poleciała "z dobrą nowiną", jaka to ona skuteczna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Widzę, że miałaś pracowity wikęd tfu weekend , czy ty też przychodzisz w poniedziałek do pracy żeby odetchnąć? Jeśli chcesz się rozweselić, to trafiłam dzisiaj tutaj http://4godzinynadobe.blox.pl/html, po 15 minutach czytania spłynął mi tusz. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Wikęd czy weekend widać musi oznaczać robotę Najważniejsze, ze wreszcie znalazł się fachowiec. A tak wogle, to dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.03.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Czesc Wam wszystkim:) Martinezio, niestety wiekszosc posrednikow tak dziala. Przy skladaniu zamowienia do rany przyłóż, a później "bujaj się kliencie" Cronin- częściej odpoczywam jednak na budowie Ale ostatnio coraz bardziej po mnie spływa i nie biorę do siebie. Podchodze z nastawieniem "trzeba to zalatwic" i tyle Agalind - jeśli chodzi o Wikęd, to jak najbardziej odbieram ich pozytywnie. Fajny kontakt, konkretne podejscie do sprawy. Zeby wszyscy tacy byli, w takich sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Firma rzeczywiście bardzo pozytywna i jak widać nie olała klienta jak niektórzy lokalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 . Powiedziałam Pani, że sie chyba przejęzyczyła. Bo owszem naprawa jutro będzie, a załatwic to sobie sama załatwiłam Udławiłam się jabłkiem:D MSU spisz, co?? Bo się przywitac przyszłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 05.03.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 no i mozna powiedziec że wykrakałaś sobie, że to nie zamek:) ważne, że juz drzwi działają poprawienie....czyli są WYJŚCIOWO-WEJŚCIOWE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.03.2012 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Lukarna, tak spałam, ale juz nie spie :)Czesc słonko Mat&Domi Tak teraz sie zamykaja i otwieraja Agalind Dokładnie, bez żadnych zastrzeżeń co do firmy,pomimo, że była reklamacja,jak się na końcu okazało nie z ich winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 oooo otwierajaco-zamykające się drzwi to pełnia szczęścia dzień doberek U Was tez tak słonko napiernicza do pary z mrozem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 MSU, Ty to masz wymagania!!! Zachciało Ci sie drzwi co się otwierają i zamykają Dzień dobry:) Mrozik jest, słonka nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.03.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Czesc dziewczyny, slonko w parze z mrozem. A ja bym tak chciala zeby ono bylo juz bez pary z mrozem, single, bo tynkarze czekaja.... BTW pochwale sie malym sukcesem, chyba udalo mi sie zalatwic nam droge w UMIG. Dostalam przyrzeczenie, ze w przeciagu dwoch tygodniu zaczna tyczyc i utwardzac Moze nie beda to asfalty i latarnie, ale juz jako taki normalny dojazd. Chyba mieszkancy naszej ulicy wisza mi dobrą wodke, za checi Edytowane 6 Marca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.03.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Brawo MSU, niedługo Cię wybiorą Przewodniczącą Komitetu Kolonii Brrr zmarzłam dzisiaj na przystanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AKL 06.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No nie, musiałem się tutaj wpisać, nie wytrzymałem. MSU wczoraj przeczytałem cały Twój dziennik i mi szczena opadła do piwnicy. Należę do grupy chopów, co jak nie zobaczą, że kobita coś zrobi dobrze to nie uwierzą. Jakbym ja siedział z Tobą w pociągu, a Ty byś mi powiedziała, że murujesz, skręcasz belki i zbrojenie to bym pomyślał, że się jakiego pawulonu nabrałaś. Myślałem, że dużo w życiu widziałem (jak zobaczyłem kiedyś, że baba tirem kieruje to w try miga na stację zjeżdżałem po alkotest aby sprawdzić czy mnie po wczorajszym jeszcze nie trzyma), a teraz widzę, że kobita się murarką para. Rany świat się kończy, a mężczyźni stają się powoli gatunkiem zagrożonym . Jestem pod wrażeniem i mimo wszystko życzę powodzenia i trzyma kciuki, przecież jak piszesz Musi Się Udać (a szczeny jeszcze w piwnicy nie znalazłem). Ps. Nieopatrznie pokazałem Twoją lekcję nr 42 mojej gorszej połówce, czyli żonce (ona z tych co na drutach robią i szydełkują) i już jest Twoją fanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.03.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Brawo MSU, niedługo Cię wybiorą Przewodniczącą Komitetu Kolonii Brrr zmarzłam dzisiaj na przystanku Szczerze, nastawiłam się, ze to bedzie nierowna walka z systemem i chyba gwiazdy musialy mi bardzo sprzyjać, bo ujrzałam po raz pierwszy Panstwo przyjazne obywatelowi. Wczoraj to byla kolejna wizyta w UMiGu i bylam pewna, ze odejde z kwitkiem, a jednak się udalo. Aczkolwiek trwam w nieustannym zadziwieniu i dopoki na wlasne oczy nie zobacze na drodze fadrom, walców i innych podobnych to nie uwierze w te cuda No nie, musiałem się tutaj wpisać, nie wytrzymałem I bardzo dobrze. Witam i pozdrawiam:) Ps. pamietaj, ze jak sie juz tutaj wpisales to jest zarazliwe, zanim sie obejrzysz zona zacznie skecac strzemiona Rany świat się kończy, a mężczyźni stają się powoli gatunkiem zagrożonym Chyba nie będzie az takiej apokalipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Szczerze, nastawiłam się, ze to bedzie nierowna walka z systemem i chyba gwiazdy musialy mi bardzo sprzyjać, bo ujrzałam po raz pierwszy Panstwo przyjazne obywatelowi. Wczoraj to byla kolejna wizyta w UMiGu i bylam pewna, ze odejde z kwitkiem, a jednak się udalo. Aczkolwiek trwam w nieustannym zadziwieniu i dopoki na wlasne oczy nie zobacze na drodze fadrom, walców i innych podobnych to nie uwierze w te cuda W naszej wiosce jutro spotkanie z sołtysem i wójtem. Oczywiście głównym tematem droga dojazdowa:cool: Na spotkania w spółdzielni nie chodziłam, ale tu idziemy;) PS. Na sołtyskę startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.03.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 W naszej wiosce jutro spotkanie z sołtysem i wójtem. Oczywiście głównym tematem droga dojazdowa:cool:Na spotkania w spółdzielni nie chodziłam, ale tu idziemy;) ..lepiej działać wspolnie, niż się kłocic kto komu zaryl przed domem, bo samochod dostawczy sie zakopal. Kazdemu sasiadowi, ktory sie zalił na brak dojazdu ( a u nas faktycznie brak takowego, pomimo ze niektorzy mieszkaja juz 10 lat), odpowiadalam ze narzekanie miedzy soba nic nie da - lepiej dzialac, a najlepiej wspolnie. "W kupie siła" W urzedach tez ludzie pracują, z nimi tez da sie wspolpracowac PS.Jesli beda sie tlumaczyc brakiem kasy to dopilnujcie zeby wpisali Was w planach na budzet na nastepny rok PS. Na sołtyskę startujesz? Brzydze sie polityką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts