MusiSieUdac 07.03.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) walić LIPALI, ale chłopaków z Power to ja love miłością wielką i namiętną.....zazdroszczę Kochana CHODZ ZE MNA nananana, niesamowici sa, Misiek gadal z ich wokalista ( nie wiem gdzie ja wtedy byłam ). Za to z kolei na after w pubie rozmawialismy z Lipali i jakos tak malo co pamietam, ale chyba obiecywałam ze wrzuce ich na muratora .... w ramach nienarzekania chcialam napisac, ze w moim malym miescie jest mase festiwali, koncertow, sztukowania itd, wiec nie jest tak zle. Koncert tez byl w ramach kolejnej edycji Wloczykija czyli festiwalu miejsc i pozdrozy. A dzieje sie tak dlatego, ze nadal jest tam soro zakreconych ludzi, ktorym sie chce, a wladza sie przychyla Edytowane 8 Marca 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 znamy Tomku, znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.03.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 PoT nie lubie... jakiet to takie dla mnie nie wiadomo co, ni to pies ni wydra ale za LIPALI to respect a poprzednia (w sensie przedrozpadowa) tworczosc T. Lipnickiego i ILLUSION znacie? No baaa, ale Lipa to juz Pan z brzuszkiem a chlopaki z POT mieli swietny kontakt z publiką, inni mogliby sie tego uczyc od nich. Podobalo mi sie strasznie jak zagrali, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 nie drażnij już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.03.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 nie drażnij już Ja tam Cie tylko zapraszam, najlepiej na kolejną edycje akurat juz powinnismy mieszkac. Rok temu byli Acid drinkers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ha, ha a ja mam co rok Odjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.03.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ha, ha a ja mam co rok Odjazdy To co wymieniamy sie, Ty do mnie ja do Ciebie w 2032:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 no co Ty najpierw do mnie (luty) ,potem do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mrrr.... Ja się na Illusion wychowałem Niezłe nutki mają Do tego była ofkorz Armia i inne tego typu pohasanki I choć to stare dzieje, to nadal lubię od czasu do czasu nakłonić uszka ku mocniejszemu uderzeniu w struny AKL: hmm... ja niby też miałem trochę związku z samorządami (tyrałem w starostwie powiatowym, choć na stołku geodezyjnym, ale zawsze, a potem parę latek w ARiMR ), ale tego, co piszesz, to w żaden ząb mój dziurawy nie mogę zmieścić :/ Piłeś - nie jedź. Nie piłeś, to wypij i nie jedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Hmmm Malka ide na taki uklad pod warunkiem, ze nie bedzie to 2032 bo tyle czekac nie zniese, moglabym nie dac rady machac pod scena wlosami, do tego czasu mi wylecą Martinezio, czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Spotkanie z Wójtem (bez Plebana) się odbyło i powinnam napisać veni, vidi, vici, ale póki nie zobaczę nie uwierzę Innym słowy pomogą nam w utwardzeniu drogi na takich zasadach jak u Ciebie MSU. Przynajmniej taką mamy obietnicę. Wojować z nikim nie zamierzamy, tylko grzecznie i po dobroci się dogadaliśmy. A dodatkowo w lecie bedą remontować całą główną drogę we wsi, czyli skończy się omijanie dziur i nawet chodnik bedzie. Hameryka po prostu;) No ale jeszcze istnieje inne ale od alego, który były ale od kolejnej ali czyli (miesza mi się chyba no nie?).@ Agalind napisała, że rozmawiała z sołtysem. Czyli jest sołectwo. Czyli w tym przypadku się trza zapytać czy uchwalają radni (co ciekawe @agalin rozmawiała z sołtysem, a nie z radnym? To co on /świadomie napisałem, że on nie ona tam robi? Czym się zajmuje jak go musi sołtys wyręczać?) tzw. "Fundusz sołecki". Jak ten twór istnieje to tam trza duszyczki zgłaszać wnioski i one - uwaga krzyczę MUSZĄ BYĆ ZREALIZOWANE W ROKU BUDŻETOWYM. Koniec kropka. Jest sołectwo i jest fundusz sołecki uchwalany przez radę. Zanim poszłam do sołtysa zrobiłam rozeznanie i okazało się, ze sołtys rządzi i po kątach rozsadza, więc jak z nim się coś załatwi, to będzie załatwione i zapisane gdzie trzeba. Taka jest rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) PoT nie lubie... jakiet to takie dla mnie nie wiadomo co, ni to pies ni wydra ale za LIPALI to respect a poprzednia (w sensie przedrozpadowa) tworczosc T. Lipnickiego i ILLUSION znacie? Znamy, znamy, toć to mój były sąsiad zza miedzy;) Edytowane 8 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dzień dobry i najlepszego Kobity:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego dobrego Paniom Agalind, gratuluje sukcesu, to teraz czekamy na "walca":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego dobrego Paniom Agalind, gratuluje sukcesu, to teraz czekamy na "walca":lol2: Najpierw kilka łódek i koparka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 10.03.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hej, cześć i czołem, przebij piąchę równie: "szybkiej i wściekłej" asertywnej wrednej babie co to życie z nas robi? a ja chyba kminię, że już pisałam o tym zjawisku. No nic, będziemy miały przynajmniej twarde, sprężyste tyłki, skopane w młodości, dłużej zachowają jędrność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.03.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Hej, cześć i czołem, przebij piąchę równie: "szybkiej i wściekłej" asertywnej wrednej babie co to życie z nas robi? a ja chyba kminię, że już pisałam o tym zjawisku. No nic, będziemy miały przynajmniej twarde, sprężyste tyłki, skopane w młodości, dłużej zachowają jędrność Czesc Mruczka, dawno Cie nie bylo. Napisalabys choc od czasu do czasu co sie u Was wyprawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 MSU, co u Was na budowie słychac? Kiedy tynkarze wkraczają do akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.03.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Teoretycznie weszli tydzien temu, pogruntowali, osadzili listwy i narozniki, zabezpieczyli okna, zwiezli material i sprzet i wstrzymalismy prace przez pogode. Od soboty jest +10 stopni, wiec jutro maja zaczac tynkowac tzn mam nadzieje ze jutro wroca:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 To życzę plusowej temperatury żeby tynki schły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts