BasH 11.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Teoretycznie weszli tydzien temu, pogruntowali, osadzili listwy i narozniki, zabezpieczyli okna, zwiezli material i sprzet i wstrzymalismy prace przez pogode. Od soboty jest +10 stopni, wiec jutro maja zaczac tynkowac tzn mam nadzieje ze jutro wroca:cool: U mnie tynkarz zwiózł sprzęt i zniknął na jakiś czas - etap tynkowania wspominam jako dłuuuugi, nerwowy i z wysokim rachunkiem telefonicznym - przynajmniej na starcie prac mojego magika No ale trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.03.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 To życzę plusowej temperatury żeby tynki schły:) "nie dziękuję" żeby nie zapeszyć U mnie tynkarz zwiózł sprzęt i zniknął na jakiś czas - etap tynkowania wspominam jako dłuuuugi, nerwowy i z wysokim rachunkiem telefonicznym - przynajmniej na starcie prac mojego magika No ale trzymam kciuki. Wez Ty juz nie kracz, tym razem moglby ktos nie przeżyć Będzie dobrze, bedzie dobrze, będzie dobrze ....jak mantrę powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 11.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Będzie dobrze, bedzie dobrze, będzie dobrze ....jak mantrę powtarzam Nie martw się, będzie dobrze i kiedyś będziemy się z tego śmiać z naszymi psychiatrami Wstawienie okien dachowych uwidoczniło na jednej z ścianek kolankowych esy floresy na tynku śśśśśśśrednio zacieranych przez flachowca pracującego dla mojego tynkarza (nawiasem mówiąc jeden dzień i z hukiem wyleciał) - ale ścianki nie zauważyłem w gorszym oświetleniu. Mam kilka metrów do szlifu i naciągnięcia finiszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Uff od 7-mej rano zaczeli tynkowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Uff od 7-mej rano zaczeli tynkowac.... Super:) Koniec brzoskwiniowych ścian;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Super:) Koniec brzoskwiniowych ścian;) W koncu:) a i tak mamy tydzien opoznienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Uff od 7-mej rano zaczeli tynkowac.... Suuuuper:D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.03.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Super:) Koniec brzoskwiniowych ścian;) Ehh.. Będą brzoskwiniowe jeszcze na zewnątrz, a jak tynki spadną to i wewnątrz To tak dla podniesienia ciśnienia pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ehh.. Będą brzoskwiniowe jeszcze na zewnątrz, a jak tynki spadną to i wewnątrz To tak dla podniesienia ciśnienia pozdrowionka Dla dobra Panów tynkarzy, lepiej bedzie gdy nie spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dla dobra Panów tynkarzy, lepiej bedzie gdy nie spadną jak Ty mnie znasz Będą brzoskwiniowe jeszcze na zewnątrz, a jak tynki spadną to i wewnątrz To tak dla podniesienia ciśnienia pozdrowionka Ooo, wrocil stary, dobry Bash. Ty wiesz, jak mnie zmotywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 jak Ty mnie znasz Tynkarze mogą dopiero cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 mmmm to już prawie jak w domu no nie? za chwilę będziesz tam obiad pichcić... zazdraszczam a tynki to im nie spadną bo już ich pewnie i drewniarz i okniarz i drzwiarz ostrzegli, co to będzie jak coś sknocą, widzicie że chłopaki z samego rańca przylecieli żeby się MSU tylko nie zdenerwowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 mmmm to już prawie jak w domu no nie? za chwilę będziesz tam obiad pichcić... zazdraszczam a tynki to im nie spadną bo już ich pewnie i drewniarz i okniarz i drzwiarz ostrzegli, co to będzie jak coś sknocą, widzicie że chłopaki z samego rańca przylecieli żeby się MSU tylko nie zdenerwowała.... Aniu, witaj:) Poprawka, ja ich sama ostrzegłam:lol: Szef tylko powiedzial, "no to bedzie odbiór" Czuję nosem, że bedzie wszystko dobrze, wiec mozecie mnie straszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 mmmm to już prawie jak w domu no nie? za chwilę będziesz tam obiad pichcić... zazdraszczam a tynki to im nie spadną bo już ich pewnie i drewniarz i okniarz i drzwiarz ostrzegli, co to będzie jak coś sknocą, widzicie że chłopaki z samego rańca przylecieli żeby się MSU tylko nie zdenerwowała.... A nie mówiłam, ze legenda MSU w świat poszła?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.03.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Połowa tamtejszych wykonawców dziennik czyta i modli się żeby to na nich nie padło a druga połowa ulotki na budowę podrzuca żeby się do dziennika załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Połowa tamtejszych wykonawców dziennik czyta i modli się żeby to na nich nie padło a druga połowa ulotki na budowę podrzuca żeby się do dziennika załapać Ale jak wzrośnie poziom usług na lokalnym rynku budowlanym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 MSU, nawet nie wiedziałaś jaki możesz mieć wpływ na gospodarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dziewczyny, bo zaraz pęknę ze śmiechu. Dawno się tak nie uśmiałam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.03.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Trzeba mieć jakiś wzór niedościgły http://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gif Powinnas mieć tabliczkę na płocie (masz płot?) : UWAGA ! GROŹNY INWESTOR ! NIEUDACZNIKOM WSTĘP WZBRONIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Trzeba mieć jakiś wzór niedościgły http://emotikona.pl/emotikony/pic/38uklon.gif Powinnas mieć tabliczkę na płocie (masz płot?) : UWAGA ! GROŹNY INWESTOR ! NIEUDACZNIKOM WSTĘP WZBRONIONY Jak jeszcze nie ma płotu, to na pewno niedługo jakiś fahofiec (czyt. okniarz, drzwiarz) sam postawi, myśląc, ze powstrzyma MSU przed "podziekowaniem" za jego usługi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts