MusiSieUdac 15.03.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wiedzialam, ze moge na Was liczyc Dziekuje Wiec w piwnicy dysperbit + papa, parter i pietro folia 0,3. Dylatacje tasma, pianka lub styro:) Dawaliscie jakies uplastyczniacze do wylewek ze wzgledu na podlogowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Na piętrze i Twoim parterze nad piwnicą spokojnie wystarczy folia 2x 0,2 - w końcu masz powietrze pod stropem a nie grunt. 0,3 duuużo gorzej się układa. Dawałem 0,2 na piętrze i była duża różnica w układaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 no gorzej, gorzej, ja miałam czasem wrażenie,ze tekturę rozkładam MSU, u mnie dawali plastyfikator i włókna i siatkę, ale moje wylewki to moje wylewki - jedyne i niepowtarzalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 MSU, u mnie dawali plastyfikator i włókna i siatkę, ale moje wylewki to moje wylewki - jedyne i niepowtarzalne Wychodzi na to, że u mnie tez niepowtarzalne i jedyne malkowe wylewki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dawaliscie jakies uplastyczniacze do wylewek ze wzgledu na podlogowke? Włókno polip + plastyfikator po całości. Pamiętaj przy rozkładaniu podłogówek o dylatacjach pól grzewczych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wychodzi na to, że u mnie tez niepowtarzalne i jedyne malkowe wylewki;) i też mają 40 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 i też mają 40 cm ? Masz wylewki 40cm grubości? A ja myślałam, że przesadziliśmy z grubością styropianu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 no ja mam wylewkę tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Włókno polip + plastyfikator po całości. Pamiętaj przy rozkładaniu podłogówek o dylatacjach pól grzewczych! Wlokna polip wszedzie czy tylko w garazu?Jaki plastyfikator kupowales? Dostane wlokna w Casto? Z folia, w takim razie zobacze 0,2 Aga Ty sie nawet nie probuj przyznac ze masz Malkowe wylewki, wiesz to tak jak startowac do wylewek Chucka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wlokna polip wszedzie czy tylko w garazu?Jaki plastyfikator kupowales? Dostane wlokna w Casto? Z folia, w takim razie zobacze 0,2 Aga Ty sie nawet nie probuj przyznac ze masz Malkowe wylewki, wiesz to tak jak startowac do wylewek Chucka;) Poprawię się Nie wiem co mi odbiło, żeby się porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 my mamy włókna po całości, tak kazał Chuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.03.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wlokna polip wszedzie czy tylko w garazu?Jaki plastyfikator kupowales? Dostane wlokna w Casto? Z folia, w takim razie zobacze 0,2 W casto nie widziałem - jak lałem sobie taras z szrota i inne bajery to zamówiłem kilka paczek netem. Włokna w wylewce szły wszędzie (a coooo - na bogato) a w garażu nie dość że wylewka 10 cm to jeszcze zbrojona metalową kratą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.03.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 U nas tez na bogato, czyli włókna poszły wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 a w garażu nie dość że wylewka 10 cm to jeszcze zbrojona metalową kratą. o to ja sobie moge garaż na tira w salonie i kuchni zrobić o ja głupia, przez ostatnie lata mogłam kase zarabiać na garażowaniu samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 o to ja sobie moge garaż na tira w salonie i kuchni zrobić o ja głupia, przez ostatnie lata mogłam kase zarabiać na garażowaniu samochodów Kurcze, aż z ciekawości zerknę do Twojego dziennika co tam w podłoże władowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 W casto nie widziałem - jak lałem sobie taras z szrota i inne bajery to zamówiłem kilka paczek netem. Włokna w wylewce szły wszędzie (a coooo - na bogato) a w garażu nie dość że wylewka 10 cm to jeszcze zbrojona metalową kratą. Pamietam, jak pisales, ze na ostatnia chwile kleciles siatke na garaz z resztek pretow No to siadam do alledrogo zamawiac wlokna, plastyfikator jakis szczegolny? U nas tez na bogato, czyli włókna poszły wszędzie. No to nie bede gorsza:) o to ja sobie moge garaż na tira w salonie i kuchni zrobić o ja głupia, przez ostatnie lata mogłam kase zarabiać na garażowaniu samochodów a brame do kuchni ma, a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 a ja nie wiem czy w dzienniku jest, jak MSU mi bana nie da to opiszę ja i tak tu juz sajgon zrobiłam, zawsze konkretnie, budowlanie merytorycznie, do czasu aż malka się nie zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dawaj Malka, ku pamięci. Musze jutro kupic pączki tynkarzom, bo ich znow postraszylam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Pamietam, jak pisales, ze na ostatnia chwile kleciles siatke na garaz z resztek pretow No to siadam do alledrogo zamawiac wlokna, plastyfikator jakis szczegolny? To ekipa przywiozła - lała w wodę zarobową z włoknami i wsio do kreta. Jak widać - jakiś normalny plast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 15.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No widzę że u Ciebie też się dzieje. Fajnie że już tynki prawie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts