MusiSieUdac 30.03.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Wylewną a raczej wysypną ekipę miałaś Piknie wyglancowali:yes: Na święta jak znalazł W sumie myslisz, ze okien na Swieta juz myc nie musze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Szkoda, że wylewki robiłam na jesieni, bo może wpadliby prrzy okazji w mieszkaniu mi podłogi wyfroterować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Przypomniało mi się jak próbowałam cyklinować... do tej pory potykam się o tą dziurę w podłodze;). Nieustająco Cię podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.03.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Szkoda, że wylewki robiłam na jesieni, bo może wpadliby prrzy okazji w mieszkaniu mi podłogi wyfroterować Ehh chyba z paneli to by nic nie zostalo po takim froterowaniu;) Przypomniało mi się jak próbowałam cyklinować... do tej pory potykam się o tą dziurę w podłodze;). Rasia, przynajmiej wspomnienia masz jak sie juz potkniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 31.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Czytam.. czytam i codziennie czekam na nową porcję zdjęć! A po cichu Wam zazdroszczę, że macie już tynki i wylewki! Zdaje się, że zaczynaliśmy mniej więcej w tym samym czasie- z czego Wy cały domek zbudowaliście własnymi ręcami a jesteście dalej od nas Pięknie! Tempo niesamowite! Pozdrawiam i będzie czytać dalej.. co by się podbudować, że pewnie niedługo Was dogonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 31.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Tak czułem, czułem... że ta kobietka drobna zabierze robotę fachowcą.... zeby spróbowac... obiema ręcyma sie podpisuję pod takim równouprawnieniem... Gratuluję podłogi... teraz to dopiero bedzie się działo... Za zapytam: Tynki są? są! Podłogi są? są! A parapety są? nie ma... to łapiemy się za kolanka i tańczymy siabada siabada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.04.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Czytam.. czytam i codziennie czekam na nową porcję zdjęć! A po cichu Wam zazdroszczę, że macie już tynki i wylewki! Zdaje się, że zaczynaliśmy mniej więcej w tym samym czasie- z czego Wy cały domek zbudowaliście własnymi ręcami a jesteście dalej od nas Pięknie! Tempo niesamowite! Pozdrawiam i będzie czytać dalej.. co by się podbudować, że pewnie niedługo Was dogonimy Pozdrawiam i ja:)My obecnie jestesmy "bezdomni" wiec gonimy do celu;) Tak czułem, czułem... że ta kobietka drobna zabierze robotę fachowcą.... zeby spróbowac... obiema ręcyma sie podpisuję pod takim równouprawnieniem... Gratuluję podłogi... teraz to dopiero bedzie się działo... Za zapytam: Tynki są? są! Podłogi są? są! A parapety są? nie ma... to łapiemy się za kolanka i tańczymy siabada siabada... haha znajda sie i parapety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Pozdrawiam i ja:)My obecnie jestesmy "bezdomni" wiec gonimy do celu;) haha znajda sie i parapety:) Jakby co to u mnie już są i w środku i na zewnątrz, docieplone, więc od biedy można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.04.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dlaczego od biedy? My się na takie "salony" wprowadzali i mieszkaliśmy na betonie do czasu wykończenia Całe wakacje tyraliśmy z małżowinką, aby ocieplić poddasze, zanim wpuścimy dzieci, potem malowania, glazury, pstryczki-elektryczki i wszystkie inne prace wykończeniowe w trakcie mieszkania, na "żywym", że się tak wyrażę, organizmie Chyba najbardziej produktywny czas w życiu: rano do fabryki, a po powrocie do wykańczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.04.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jakby co to u mnie już są i w środku i na zewnątrz, docieplone, więc od biedy można mieszkać Uważaj bo skorzystamy A stan, no dwa - góra trzy miechy i z palcem w nosie zamieszkacie w takim tempie:) Dlaczego od biedy? My się na takie "salony" wprowadzali i mieszkaliśmy na betonie do czasu wykończenia Całe wakacje tyraliśmy z małżowinką, aby ocieplić poddasze, zanim wpuścimy dzieci, potem malowania, glazury, pstryczki-elektryczki i wszystkie inne prace wykończeniowe w trakcie mieszkania, na "żywym", że się tak wyrażę, organizmie Chyba najbardziej produktywny czas w życiu: rano do fabryki, a po powrocie do wykańczania. Oj to od roku na maxa produktywnie żyję. Jeszcze z rok i pójdę na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.04.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Tynki są? są! Podłogi są? są! A parapety są? nie ma... to łapiemy się za kolanka i tańczymy siabada siabada... ha ha ha MSU podłoga superancka!!!!! a fota jak lecisz z kretem bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 02.04.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Że też wcześniej nie wpadłam na Twój dziennik.. ekstra się czyta, szkoda tylko, że na początku dziennika fotki poznikały:( dziennik super, pozazdrościć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 02.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 no widzę, że panienkę wysypało na wiosnę Gładkość cieszy, gładkość inspiruje teraz można tańczyć walca z ramą i się nie potknąć. Gratuluję gładkości i życzę wyschniętości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 MSU, a Ty już możesz chodzić po swoich wysypkach? Bo ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła wszystko u siebie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2012 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ha ha ha MSU podłoga superancka!!!!! a fota jak lecisz z kretem bezcenna Witaj. Sprobuj jak beda u Ciebie robic wylewki, zawsze nowe doswiadczenie Że też wcześniej nie wpadłam na Twój dziennik.. ekstra się czyta, szkoda tylko, że na początku dziennika fotki poznikały:( dziennik super, pozazdrościć.. Dziękuję i pozdrawiam:) A zazdraszczać nie ma czego no widzę, że panienkę wysypało na wiosnę Gładkość cieszy, gładkość inspiruje teraz można tańczyć walca z ramą i się nie potknąć. Gratuluję gładkości i życzę wyschniętości A jak, posypałam się po całości. Tylko z tą pogodą to mogę pomarzyć o wyschniętości MSU, a Ty już możesz chodzić po swoich wysypkach? Bo ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła wszystko u siebie obejrzeć. No mogę Wylewkarze mowili, zeby co najmiej trzy dni odczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć MSU:kJeden dzień treningu i byś Panów zakasowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2012 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć MSU:k Jeden dzień treningu i byś Panów zakasowała:) Jaaasne:cool: Jak tam Twoja dachowka?Musze isc poczytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.04.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Moja dachówka się pewnie jeszcze nie wyprodukowała;) Dzwoniłam wczoraj po hurtowniach ale twierdzili że ceny nie znają jeszcze:/Dziś mam dostać odpowiedź. Ale za to dekarza mam, uff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.04.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/91/4/d/4389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.04.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Tylko z tą pogodą to mogę pomarzyć o wyschniętości u nas tynkach przez 2 dni wpakowali ponad 4000 litrów w dom.. jeszcze dziś wpakują w 1-1,5 tysiąca.. kiedy to wyschnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts